Flert?

Muz i ja imamo prijatelje sa kojima se druzimo jer su nam deca isla zajedno u vrtic pa sada u skolu. Jednom smo prijatelj i ja vodili decu na neki rodjendan i dok su bili na rodjendanu pili smo kafu u obliznjem kaficu. Pred kraj razgovora (kada su vec deca dosla) njemu se ucinilo kao da ga ne slusam pa me pitao par puta : Jel ti mene slusas? i spustio mi je ruku na nogu iznad kolena. Jel ovo flert ili ne?

Ha! Žene.... bem ti lebac! I posle na onim temama nešto pametuju u startovanjima. Da neko toliko može da bude tup i bezobrazan to je čudo!

Nije flert. To je muški lopovluk.
Spuštanje ruke na koljeno, zadržavanje i stiskanje ruke prilikom pozdravljanja, milovanje po kosi, unošenje u lice, određeni prodorni pogled....
Sve to je poziv na opštenje. Ljigav, neprimjeran, napadan i skoro nikada ne dovodi do cilja.
Zadrzavanje i stiskanje ruke prilikom pozdrava?

Ono kad bukvalno neće da ti vrati rođenu ruku nakon rukovanja.
Pa ok ali to rade i muskarci s muskarcima. Tramp to radi. Zamisli rukujes se s trampom i on klati li klati, gleda te pravo u oci a ti njemu: e gejchino jedna i otmes ruku nazad.
S druge strane, bilo da je m ili z, bljaksi je kad pruzis ruku da se rukujete a ono ko puz mlitavo i odmah se vrati u kucicu. Nemoj da se rukujemo onda brate, sto sam vadio ruku dzaba.

Pa ok alic to rade i muskarci s muskarcima. Tramp to radi. Zamisli rukujes se s trampom i on klati li klati, gleda te pravo u oci a ti njemu: e gejchino jedna i otmes ruku nazad.
Drugoe sa istim polom, to je više muška zajebancija
S druge strane, bilo da je m ili z, bljaksi je kad pruzis ruku da se rukujete a ono ko puz mlitavo i odmah se vrati u kucicu. Nemoj da se rukujemo onda brate, sto sam vadio ruku dzaba.
Ima tu valjda neka sredina. Neki razumni vremenski interval koji govori "poštujem te al ne bih da te jebbem"

Ima tu valjda neka sredina. Neki razumni vremenski interval koji govori "poštujem te al ne bih da te jebbem"
P ima, ima i ljudi koji imaju takav stisak i rukuju se tako. Ja ne v

Ja nesto osetim pre nego sto mi padne na pamet da li zelim u opste da se rukujem s nekim ili ne. Od onih tipova sam sto umeju da zadrze distancu i ruke u dzepovima sa jednostavnim tj tjao. Ne volim ta radi reda rukovanja. Jedino u poslovnoj atmosferi.

Jel ti mene slusas? i spustio mi je ruku na nogu iznad kolena. Jel ovo flert ili ne?
,,,ako spushtanje ruke na koleno ispod astala komshinici/prijateljici nije flert,,,ne znam shta bi bio flert,,,najbenigniji potez da se napipa dokle mozhe da se ide,,,
,,,i da,,,nema nishta loshe u tome,,,ako tebi prija produzhi sa druzhenjem na vashe obostrano zadovoljstvo,,,

,,,ako spushtanje ruke na koleno ispod astala komshinici/prijateljici nije flert,,,ne znam shta bi bio flert,,,najbenigniji potez da se napipa dokle mozhe da se ide,,,
,,,i da,,,nema nishta loshe u tome,,,ako tebi prija produzhi sa druzhenjem na vashe obostrano zadovoljstvo,,,
Kad se vec preslo u fazu pipkanja, to je vise od flerta, ostalo se slazem.

Back