Zašto ljudima više prija online flert nego stvarni dodir?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm, ne znam kako je uopšte moguće steći poverenje online... jednostavno mi je strano da se i muvam online

Realno upoznavanje pa ako je ok, onda možemo nastaviti i online, ali bez uživo što bih gubila vreme ?

jer mnoge osobe koje su nam zanimljive online to ne bi bile uživo, i obrnuto.
brate da, ja ne znam šta je to sa ljudima, opušteniji sam i za upoznavanje i za bilo koji početak više uživo nego online, kako i zašto mora online

Masa ljudi želi da ostane u okvirima online flerta.. ne znam što, meni to nije jasno
Ne ometa zivot, rutinu. Da mali boost egu, sve je "savrseno", lako se ukljuci, iskljuci, posvadja, zaljubi, odljubi...Idealno za ljude koji imaju manjak samopouzdanja, probleme sa egom, razne traume, narcise i sve one kojima je samo do zabave uz kafu.
Neki ne zele vise od toga u tom stadijumu zivota samo malo da se iskukaju ili flertuju ili seksaju i nastave sa zivotom. Kao igrica, kafica, sta god.

Ljudi su sve češće sigurniji u digitalnom prostoru: nema tela, nema tela koje odbija, nema mirisa, nema srama. Samo reči, slike i kontrola.

Kontrola?

Мислим да је то у истој ниши као и агресивност преко тастатуре. Контакт није уживо, без последица можеш написати шта год... Нема савести, нема скрупула.

Ne ometa zivot, rutinu. Da mali boost egu, sve je "savrseno", lako se ukljuci, iskljuci, posvadja, zaljubi, odljubi...Idealno za ljude koji imaju manjak samopouzdanja, probleme sa egom, razne traume, narcise i sve one kojima je samo do zabave uz kafu.
Neki ne zele vise od toga u tom stadijumu zivota samo malo da se iskukaju ili flertuju ili seksaju i nastave sa zivotom. Kao igrica, kafica, sta god.
Slazem se.
Puno je onih koji bi samo zabavu, flert, glancanje ega, ali nista vise od toga.

Nekad su namere postenije i iskrenije, ali su vremena drugacija. Virtuelna komunikacija daje komotnost da se neko bolje upozna pre nego sto se odluci na cimanje oko pravog, realnog vidjanja.

Back