Ortak2
Primećen član
- Poruka
- 820
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fizički dodir, jedan od pet
Ništa lepše, nego zagrliti nežno, neiskvareno, žensko biće.Fizički dodir, jedan od pet
Onda vam preporucam knjigu “Pet jezika ljubavi”Ništa lepše, nego zagrliti nežno, neiskvareno, žensko biće.
Znam, og Gerija Čepmena.Onda vam preporucam knjigu “Pet jezika ljubavi”
brate da, ja ne znam šta je to sa ljudima, opušteniji sam i za upoznavanje i za bilo koji početak više uživo nego online, kako i zašto mora onlineHm, ne znam kako je uopšte moguće steći poverenje online... jednostavno mi je strano da se i muvam online
Realno upoznavanje pa ako je ok, onda možemo nastaviti i online, ali bez uživo što bih gubila vreme ?
jer mnoge osobe koje su nam zanimljive online to ne bi bile uživo, i obrnuto.
Ne ometa zivot, rutinu. Da mali boost egu, sve je "savrseno", lako se ukljuci, iskljuci, posvadja, zaljubi, odljubi...Idealno za ljude koji imaju manjak samopouzdanja, probleme sa egom, razne traume, narcise i sve one kojima je samo do zabave uz kafu.Masa ljudi želi da ostane u okvirima online flerta.. ne znam što, meni to nije jasno
Ljudi su sve češće sigurniji u digitalnom prostoru: nema tela, nema tela koje odbija, nema mirisa, nema srama. Samo reči, slike i kontrola.
Kontrola?
"pojedinim ljudima"?Naslov teme je pogrešan, neistinit.
Slazem se.Ne ometa zivot, rutinu. Da mali boost egu, sve je "savrseno", lako se ukljuci, iskljuci, posvadja, zaljubi, odljubi...Idealno za ljude koji imaju manjak samopouzdanja, probleme sa egom, razne traume, narcise i sve one kojima je samo do zabave uz kafu.
Neki ne zele vise od toga u tom stadijumu zivota samo malo da se iskukaju ili flertuju ili seksaju i nastave sa zivotom. Kao igrica, kafica, sta god.
Ne bih rekla da je komocija već prividni osećaj da igra na sigurnu kartu.Virtuelna komunikacija daje komotnost da se neko bolje upozna pre nego sto se odluci na cimanje oko pravog, realnog vidjanja.