- Poruka
- 32.028
Došla sam da se udam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Очигледно да ми превише времена проводимо овде па примећујемо, оно што ти не примећујеш. Дође мамлаз и отвори ДЕСЕТ тема све у циљу издркавања по урмашима, и тако све чешће и чешће!
ma znam ja ovde da provedem vreme...nekad mi bude i dosadno pa odem....volim moju neyebicu, za nju sam sentimentalno vezana, a ostale teme su mi stvar trenutka
.....Došla sam da se udam.

pa i sam dosla da se druzim pa sam dobila kurras na mail....i od tada odbijam svaki znak prijateljstva....bio neki veliki primerak....delovao onako pretece.....![]()

pa sto ne kazes
da otovorimo konkurs? pa na temu banjskog d apostavljau fotke d asvi uzivamo...ali u neglizeu
sa merama![]()
pa i sam dosla da se druzim pa sam dobila kurras na mail....i od tada odbijam svaki znak prijateljstva....bio neki veliki primerak....delovao onako pretece.....![]()

a el si vrišćala i skičala
kasi ga ugledala
i sve bečila oči ccne ovako ovako
za malo sam polizala ekran 
Došla sam da se udam.

Си нашла цркву да се богу молиш, свака част, желим ти пуно успеха!
srecnice![]()
al pazi kako ce tek biti srecan spomenuti forumas kad ovo procita 
Ma dzaba mi se ulaguješ, ne pravim veselje, neće biti badava krkanjca i svadbenih novaca.

samo ti akzemza malo sam polizala ekran
![]()
)Ово је 3 или 4 пут да проваљујеш моје задње намере, сам ја толико провидан или си толико надарена!

al pazi kako ce tek biti srecan spomenuti forumas kad ovo procita
![]()

samo ti akzem
ima jedan sto
salje te fotke
)
eh da je samo jedan....ja znam za trojicu a van sam svih tokova 
samo ti akzem
ima jedan sto
salje te fotke
)

pa nabaci mi ga na volej d ai meni salje
ja to zbog umetnickih vrendosti...fotku posmatram profesionalno..imam oko z a to
![]()
recept je lak...samo par puat spomeni kurras na ljisu sa obozavanjem i nemas brige.....