шумахер
Aktivan član
- Poruka
- 1.022
да ће да ми бришу поруке.Kad pomislite ili dodjete na ljis forum, koju asocijaciju imate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да ће да ми бришу поруке.Kad pomislite ili dodjete na ljis forum, koju asocijaciju imate?
Zapravo i jesam,al se to isto neslavno završilo. Pa sam se jedno vrijeme i odmakla od foruma,al sam se ponovo i vratila.Отвори ти тему, дај нам шансу да дискутујемо!![]()
Отвори, и тагуј ме.Zapravo i jesam,al se to isto neslavno završilo. Pa sam se jedno vrijeme i odmakla od foruma,al sam se ponovo i vratila.
Neka zafrkancije o sexu, al da se to nekako profiliše,da se da prostor kvalitetu i korektnosti.
Postoji pdf Romantika, tu se o ljubavi pise.
E to.najbolje da ne pričamo uopšte o seksu, šta će nam to u životu
ma da brenajbolje da ne pričamo uopšte o seksu, šta će nam to u životu
znači samo ljubav bez seksa i seks bez ljubaviSada ozbiljno, mislim da definitivno treba razdvojiti pdf Ljubav i sex.
Posebno Ljubav
Posebno Sex
Bice jasnije
da, breЗар постоји и секс без љубави??![]()
Не могу!!da, bre
i ljubav bez seksa
zamisli
evo i ja se još čudim šta sam pročitalaНе могу!!![]()
То су ти ова, модерна времена!evo i ja se još čudim šta sam pročitala
Neeee.znači samo ljubav bez seksa i seks bez ljubavi
nikako zajedno
slažem se, život bi nam tako bio mnogo jednostavniji
Љубав, и помало секс!!O čemu je tema , random sam ovde .
Pa dobroNeeee.
Nego napraviti pdf gde sve moze slobodnije pisati samo o seksu, a s druge strane imacemo I pdf gde cemo se bazirati vise na emocijama.
Jedno ne iskljucuje drugo, a moze I da iskljucuje. Kao i u zivotu.
Увек ћеш имати политику!aj prejebite i ljis pa da se stvarno zauvek raziđemo
mislim da je prevaziđeno i jedno i drugoaj prejebite i ljis pa da se stvarno zauvek raziđemo
Ja sam bas za suprotno.aj prejebite i ljis pa da se stvarno zauvek raziđemo