gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
šalim se, dođem ovde da podjebavam one koji misle ono što sam iznad napisala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дакле, ловиш??a zezam se, nije ni to
ja dođem ovde da vidim ima li koji novi forumaš za.. hehehe

Nakon ovoliko vremenaPosle G tačke, druga misterija za muškarce je ženski višestruki orgazmi. Mit ili istina? Oni koji znaju mudro ćute, a ovi drugi žive u neverici.
naucilo se I to ovde.otkud ti to?Već dugo niko ne piše ozbiljno i Iskreno

otkud ti to?
Ovde novih nema, samo se vrte stari sa novim profilima.a zezam se, nije ni to
ja dođem ovde da vidim ima li koji novi forumaš za.. hehehe
Nekad je ovdje bila dobra zezancija a sad ovaj ptf služi pojedincima da liječe svoje frustracije.
Na LjiS dolaze uglavnom direktno sa Politike, tako da ...
oćeš da kažeš da forumaši ništa ne valjaju?Ako lovi ovde
ostaće zauvek sama.
Srećom žena zna bolje od toga
![]()
to nije istina, našla sam jednog novogOvde novih nema, samo se vrte stari sa novim profilima.
Јел ова маца нека форумашица?
Hejoćeš da kažeš da forumaši ništa ne valjaju?
ja sam čula drugačije
Macor je.Јел ова маца нека форумашица?
znači![]()
![]()
znaci nikaaaaad
Imam asocijaciju na forumašicu Montgomeri i lika koji ju je osvetnički odvratno razvlačio tako što je iznosio prljavštine iz PP-a.Kad pomislite ili dodjete na ljis forum, koju asocijaciju imate?
oćeš da kažeš da forumaši ništa ne valjaju?
ja sam čula drugačije

Отвори ти тему, дај нам шансу да дискутујемо!Pušenje. U autu,pod autom,iz pričje,pačje perspektive...
Sad šalu na stranu,ali i ja sam za to da se ljubav od sexa razdvoji. Ili bar da se malo više povede računa šta se piše. Jesam za šalu i treba da je bude,al špdnje je previše.
Recimo znam da su bile dvije nove cure ovdje,došle po ljubavni savjet. Par logičnih odgovora,sve ostalo osuda i razapinjanje. To sve od onih koji nisu otvorili nijednu temu ili su im teme. Umjesto da se novi članovi zadržavaju,oni se otjeraju.
Tako i sa već prisutnim članovima ovdje. Neki bi i otvorili neku temu o kojoj bi se dalo lijepo diskutivati,ali se predomisle jer znaju kako će to da se završi.

Dobar ti avatar!Kad pomislite ili dodjete na ljis forum, koju asocijaciju imate?