LjiS forum

Forumasi su i tip I top

1742589026275.gif

Kad pomislite ili dodjete na ljis forum, koju asocijaciju imate?
Imam asocijaciju na forumašicu Montgomeri i lika koji ju je osvetnički odvratno razvlačio tako što je iznosio prljavštine iz PP-a.
Kao i na tadašnju moderaciju koja u to vreme naprasno ispari, mada inače non stop visi. Ali, ko za baksuza, baš tad nije bila tu...dok se ne pređe na drugu stranicu. Onda opet slučajno, baš tad dođu opet.

Ta forumašica je od blama otišla s foruma dok je lik ostao još dugo vremena da je pljuje.
Jedini normalan forumaš koji je reagovao na tu pokvarenost je bio Mugatu, koji je kasnije banovan (zbog iskrenosti ali netaktičnosti) Ali to je druga tema.

To se desilo u periodu dok sam još bila relativno nova na forumu, pa mi se ovaj pdf ogradio. Još od tad osećam prezir i imam želju da šutnem u teme kad mi se ukaže prilika.

Eto.

Pušenje. U autu,pod autom,iz pričje,pačje perspektive...:mrgreen:

Sad šalu na stranu,ali i ja sam za to da se ljubav od sexa razdvoji. Ili bar da se malo više povede računa šta se piše. Jesam za šalu i treba da je bude,al špdnje je previše.

Recimo znam da su bile dvije nove cure ovdje,došle po ljubavni savjet. Par logičnih odgovora,sve ostalo osuda i razapinjanje. To sve od onih koji nisu otvorili nijednu temu ili su im teme :roll:. Umjesto da se novi članovi zadržavaju,oni se otjeraju.
Tako i sa već prisutnim članovima ovdje. Neki bi i otvorili neku temu o kojoj bi se dalo lijepo diskutivati,ali se predomisle jer znaju kako će to da se završi.

Pušenje. U autu,pod autom,iz pričje,pačje perspektive...:mrgreen:

Sad šalu na stranu,ali i ja sam za to da se ljubav od sexa razdvoji. Ili bar da se malo više povede računa šta se piše. Jesam za šalu i treba da je bude,al špdnje je previše.

Recimo znam da su bile dvije nove cure ovdje,došle po ljubavni savjet. Par logičnih odgovora,sve ostalo osuda i razapinjanje. To sve od onih koji nisu otvorili nijednu temu ili su im teme :roll:. Umjesto da se novi članovi zadržavaju,oni se otjeraju.
Tako i sa već prisutnim članovima ovdje. Neki bi i otvorili neku temu o kojoj bi se dalo lijepo diskutivati,ali se predomisle jer znaju kako će to da se završi.
Отвори ти тему, дај нам шансу да дискутујемо! :)

Back