LjiS forum

Ta forumašica je od blama otišla s foruma dok je lik ostao još dugo vremena da je pljuje.
Jedini normalan forumaš koji je reagovao na tu pokvarenost je bio Mugatu, koji je kasnije banovan (zbog iskrenosti ali netaktičnosti) Ali to je druga tema.

To se desilo u periodu dok sam još bila relativno nova na forumu, pa mi se ovaj pdf ogradio. Još od tad osećam prezir i imam želju da šutnem u teme kad mi se ukaže prilika.

Eto.
Ma ne, intelektualno i u svakom smislu može ona da sažvaće pola foruma. Otišla je jer ne želi da gubi vreme i zato što je pametna.
Pretpostavljam. :D

0de88a063f84aff7519784045da48816_0.jpeg

Kada čovek oseti nepoštovanje , treba da ode.
Što se mene tiče, nisam osetljiva na nepoštovanje, ovde je toliko ljudi.

Ali neke stvari su vrlo konkretne, gde nije stvar nekog neodređenog opšteg nepoštovanja nego laži i ignorisanja konkretnih osoba zbog proganjanja od strane konkretne osobe sa svim dokazima

I za te stvari neću da ćutim i odem u tišini

Što se mene tiče, nisam osetljiva na nepoštovanje, ovde je toliko ljudi.

Ali neke stvari su vrlo konkretne, gde nije stvar nekog neodređenog opšteg nepoštovanja nego laži i ignorisanja konkretnih osoba zbog proganjanja od strane konkretne osobe sa svim dokazima

I za te stvari neću da ćutim i odem u tišini
Ja to nazivam nepoštovanjem.

Ja to nazivam nepoštovanjem.
Sećam se da si svojevremeno, kad si htela da napustiš funkciju moderatora, to veoma razglasila.
I niko ti rad nije sugerisao - idi, nego su te ljudi podržali. Pritom se za tvoj problem moglo reći da je nepoštovanje, ali ni približno ovome šta sam ja ovde doživela.

Сад се као од нас чланова који смо још ту
или смо се вратили после неког времена
тражи и очекује
да кажемо зашто народ више не долази
а речено и пријављено ИКС пута
Па људи све се мења па и форум и ми сами
не може и неће бити као пре 20 година...

@tab503 evo zašto ljis ne valja, mislim da nam fali pdf patetika
Misliš ućutkati slabiće kojima obraz još nije otvrdnuo i ne mogu da trpe da ih neko sistematski i planski vređa, kači vibratore, blati, javno prenosi tračeve, izmišlja laži, postavlja vulgarne slike gde simulira glavu forumsšice u wc šolji i sebe kako stoji nada njom i sve to nebrojeno puta...

Pa da, imaš pravo, treba ih ućukati i šibnuti na drugi pdf ds ne patetišu i ne kvare zabavu jakima.

Sećam se da si svojevremeno, kad si htela da napustiš funkciju moderatora, to veoma razglasila.
Da, tako mora.
I niko ti rad nije sugerisao - idi, nego su te ljudi podržali. Pritom se za tvoj problem moglo reći da je nepoštovanje, ali ni približno ovome šta sam ja ovde doživela.
Bojim se da me nisi najbolje razumela jer pričam uopšteno.Ne sugerišem ti da ideš , niti bilo kome , samo kažem da gde nema poštovanja , zainteresovanosti , kako god to mi nazvali - uzaludno je.

Da, tako mora.

Bojim se da me nisi najbolje razumela jer pričam uopšteno.Ne sugerišem ti da ideš , niti bilo kome , samo kažem da gde nema poštovanja , zainteresovanosti , kako god to mi nazvali - uzaludno je.
U ovom kontekstu, kad je reč o meni, a jeste reč o meni, da se sad ne lažemo- jeste sugestija.

A i da je uopšteno, van konteksta, ako se sama nisi povukla zašto bi drugi to uradio. I to za daleko konkretniju i ozbiljniju stvar.

Ja nikad ne bih tako nešto savetovala nekom, uvek podržavam one koji se bore za pravdu, dokle oni misle da ima svrhe, ma gde. I na forumu. Jer forum je danas dobar deo našeg društvenog života, da se opet ne lažemo. I naši nikovi nisu samo slova, nego stojimo kao ličnosti iza njih.
Ako ne bih podržala, ne bih ni relativizovala, niti ubacivala defetizam.

U ovom kontekstu, kad je reč o meni, a jeste reč o meni, da se sad ne lažemo- jeste sugestija.

A i da je uopšteno, van konteksta, ako se sama nisi povukla zašto bi drugi to uradio. I to za daleko konkretniju i ozbiljniju stvar.

Ja nikad ne bih tako nešto savetovala nekom, uvek podržavam one koji se bore za pravdu, dokle oni misle da ima svrhe, ma gde. I na forumu. Jer forum je danas dobar deo našeg društvenog života, da se opet ne lažemo. I naši nikovi nisu samo slova, nego stojimo kao ličnosti iza njih.
Ako ne bih podržala, ne bih ni relativizovala, niti ubacivala defetizam.
Ne, nije reč o tebi konkretno, niti je to tema.

Postojanje G-tačke nije dokazano, niti izvora ženske ejakulacije. Iako je ova tačka proučavana od 40-tih,neslaganje nastaje zbog njenog postojanja kao zasebne strukture, definicije i lokacije. G-tačka može biti proširenje klitorisa, što zajedno može biti uzrok orgazma doživljenog vaginalno.

živio nam internet

1. како жене ејакулирају ? каква им је то хидраулика ?

2. каква сад засебна структура? структура чега? , јел се мисли на клиторис као засебна личност ??

3. када гуглам џи-поинт за инфразвук (фрка са протеста) увек ми испадају неки митови о вагини ... :kafa: ... стално нека збрка

Back