bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.779
Znam, ali to svi muskarci valjda tako...d izvineš bar ja dok ne završim ni ne računam ako moram da doradim ručno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, ali to svi muskarci valjda tako...d izvineš bar ja dok ne završim ni ne računam ako moram da doradim ručno
Naravno, ti si pod brojem 3.e onda me upiši pa ako se usvoji da se hvalim po celom forumu![]()

izvini ali pišem samo svoja iskustvaZnam, ali to svi muskarci valjda tako...
Ok, samo sam upotpunilaizvini ali pišem samo svoja iskustva![]()

ne znam od kad se računa al ja sam to odavno palamudioNaravno, ti si pod brojem 3.![]()
a verovatno je tako, bar za mene prekinuti na pola posla, teško podnosim. ja se divim ženama jer verujem da ne trče u kupatilo da dovrše posaoOk, samo sam upotpunila![]()
a verovatno je tako, bar za mene prekinuti na pola posla, teško podnosim. ja se divim ženama jer verujem da ne trče u kupatilo da dovrše posao![]()

imamo ovde masinke.....a mašinski?

AI....?imamo ovde masinke![]()
prave od krvi i mesaAI....?
Pa kako to?prave od krvi i mesa![]()
najgore za koga?
Drugacije je kod nas. Zena ne mora nuzno da svrsi, a bude joj lepo.
Naravno da je bolje kad se desi. Najgore je odglumiti.
Za zenu, bezveze je.... s druge strane muskarca dodatno stimulise i to odglumljeno valjda, pa sve bude ok I njemunajgore za koga?

nama definitivno znači jer ne znamo dal je gluma ili nije. ostanemo u iluziji da smo dobro obavili posaoZa zenu, bezveze je.... s druge strane muskarca dodatno stimulise i to odglumljeno valjda, pa sve bude ok I njemu
Ne mora do kupatila da trci, kao sto rece ti .

Kad imas stalnu partnerku uvek znas, osetis kad glumi.nama definitivno znači jer ne znamo dal je gluma ili nije. ostanemo u iluziji da smo dobro obavili posao
najbolje ko lala, posle tri minuta završi, sosa joj lalo pa zar već? ta ne je bem radi tebe nego radi sebe![]()
ipak je lala u pravu, ne pati od nijednog kompleksa za tu stvarKad imas stalnu partnerku uvek znas, osetis kad glumi.
Nesto se ne moze potpuno odglumiti, ali to su momenti, i treba dobro jedno drugo da upoznaju ...
Неш јебати!Kad pomislite ili dodjete na ljis forum, koju asocijaciju imate?
Neka te bonaDa ga mijenjam? A ćud?![]()

Soso, imali smo isto vremena...ipak je lala u pravu, ne pati od nijednog kompleksa za tu stvar![]()

ja imam istu asocijaciju koju sam imala i kada sam prvi put došla, davne '06.godineKad pomislite ili dodjete na ljis forum, koju asocijaciju imate?