Levica i podrška Palestincima

Ako si Srbin, Kosovo bi trebalo da ti bude na prvom mestu, jer to je koren srpstva i srpske duhovnosti, najveca svetinja. Ali moguce da ipak nisi, jer "nema Srbina bez pravoslavlja" sto bi rekao poc. Patrijarh pavle.
Pa patrijarh Pavle je isto Srbin iz Hrvatske ko ja kad ga već spominješ.
Samo sam konstatovo da Izrael nema nikakve veze s bombardovanjem Srbije 1999.
Nema ništa teško za razumit.

Kako je moguće da levica, feministkinje, homoseksualci, transvestiti i ta ekipa svi redom podržavaju muslimane u Palestini i Gazi i protiv su Izraela iako bi ti muslimani da se njih pita zapalili gej parade a ženama ne bi dali pravo na abortus i svaku koja bi promenila par partnera bi kamenovali i proglasili je za kurvu?
Ovo je bez šale dobro pitanje.

Palestina je autoritarna država sa veoma ograničenim slobodama, posebno kada pričamo o političkim, medijskim, LGBT... tj. generalno ljudskim pravima.

Država je podeljena i nedemokratska sa slabom vladavinom prava.

Potpuno sam protiv svega što radi Izrael i za to da ti ljudi u Palestini dobiju mir.

Samo se ne palim na Palestinu. Nikad ne bih mahao njihovom zastavom. Protiv sam Izraela odnosno onoga što je trenutno Izrael, ali nisam za Palestinu. Za mir sam. To je jedino za.

Pa patrijarh Pavle je isto Srbin iz Hrvatske ko ja kad ga već spominješ.
Samo sam konstatovo da Izrael nema nikakve veze s bombardovanjem Srbije 1999.
Nema ništa teško za razumit.
A kad se prizna Kosovo, to znaci nema se nista sa bombardovanjem?

Pa to je kao da su bombardovali, cim su priznali, nego neka to sprovedu na svojoj teritoriji i priznaju Palestincima ono sto su jos '67 stekli kao garantovano u UN i ostave ih na miru, kad vec tako znaju da "priznaju"..

A kad se prizna Kosovo, to znaci nema se nista sa bombardovanjem?

Pa to je kao da su bombardovali, cim su priznali, nego neka to sprovedu na svojoj teritoriji i priznaju Palestincima ono sto su jos '67 stekli i ostave ih na miru, kad vec tako znaju da "priznaju"..
Priznali su zato što su saveznici su Amerikom,a Amerika je od Kosova napravila "državu". Interes i politika jbg.

Ovo je bez šale dobro pitanje.

Palestina je autoritarna država sa veoma ograničenim slobodama, posebno kada pričamo o političkim, medijskim, LGBT... tj. generalno ljudskim pravima.

Država je podeljena i nedemokratska sa slabom vladavinom prava.

Potpuno sam protiv svega što radi Izrael i za to da ti ljudi u Palestini dobiju mir.

Samo se ne palim na Palestinu. Nikad ne bih mahao njihovom zastavom. Protiv sam Izraela odnosno onoga što je trenutno Izrael, ali nisam za Palestinu. Za mir sam. To je jedino za.
Njihova drzava - njihova stvar.

A izrael sve da je najliberalniji je samo jedna GENOCIDNA TVOREVINA.

Njihova drzava - njihova stvar.

A izrael sve da je najliberalniji je samo jedna GENOCIDNA TVOREVINA.
Pa jeste njihova država i njihova stvar i Izrael vrši genocid i želim sve najbolje narodu Palestine i da se spasi od ovog zla, ali kao što sam napisao - ne palim se na Palestinu.

Da, njihova država, njihova stvar, ali što bih nosio zastavu države koja mi se ne sviđa?

Kad bih bio u fazonu da na mreže kačim zastave, parole... ili izlazim na ulicu i nosim ih, to bi bilo nešto tipa - hoćemo mir, zaustavite genocid... ali ne bih nosio ili kačio na profilnu zastavu Palestine.

Pa jeste njihova država i njihova stvar i Izrael vrši genocid i želim sve najbolje narodu Palestine i da se spasi od ovog zla, ali kao što sam napisao - ne palim se na Palestinu.

Da, njihova država, njihova stvar, ali što bih nosio zastavu države koja mi se ne sviđa?

Kad bih bio u fazonu da na mreže kačim zastave, parole... ili izlazim na ulicu i nosim ih, to bi bilo nešto tipa - hoćemo mir, zaustavite genocid... ali ne bih nosio ili kačio na profilnu zastavu Palestine.
Pa normalno da se niko ne "pali"ni na Palestinu....oni su vekovima ualjeni od nas kulturno, ali se "pali" na nepravdu i pogibiju ljudi od strane nasilnika pred ocima (licemernog) sveta koji cuti i ne zeli da se zbog sile suprotstavi Izraelu, a to ce sutra mozda da zakuca i na njihova vrata.

I Arapi bi istrjebili Židove samo da im je prilike.
Pa nesto ne videh da se do '67 to dogadjalo.

Vidi, oni su (Izraelci) i Britance oterali koji su ih tu i doveli, jos posle 1. svetskog rata. Slagali su ih da ce postovati dogovor i trpeti Palestince koji su tu ziveli. Na kraju su i njih napali, i ovi pobegli.

A sta su tebi ucinili (osim sto si prinazli Kosovo) da ih toliko branis? Kakva je pravda na njihovoj strani? Sta ti cine?

Back