ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Јеврејка да нема везе са израелом?Češka Židovka, odrasla u Americi.
Kakve veze ona ima s Izraelom?
Питај АИ која је све признања од Израела добила за своје злочине према Србији
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеврејка да нема везе са израелом?Češka Židovka, odrasla u Americi.
Kakve veze ona ima s Izraelom?
Samo Ljotićevci hvale SS.Nisam ih ja hvalio ko ti.Ти си усташа за мене, као што сам ја недићевац љотићевац за тебе
Ako si Srbin, Kosovo bi trebalo da ti bude na prvom mestu, jer to je koren srpstva i srpske duhovnosti, najveca svetinja. Ali moguce da ipak nisi, jer "nema Srbina bez pravoslavlja" sto bi rekao poc. Patrijarh pavle.Kakav ustaša,ja sam Srbin iz RSK.
Ко хвали СС пресвучене Немачке јевреје... Можда гласови у твојој глави самоSamo Ljotićevci hvale SS.Nisam ih ja hvalio ko ti.
Ni jedno ona priznanje nije dobila od države Izrael za bombardovanje Srbije.Јеврејка да нема везе са израелом?
Питај АИ која је све признања од Израела добила за своје злочине према Србији
Ti mene hoćeš ubjedit da su SS-ovci bili Židovi?Ко хвали СС пресвучене Немачке јевреје... Можда гласови у твојој глави само
Jesu ko sto sam ja japanski car.Ništa od toga Sakibe.Moji su bili krajiški graničari tukli Turke ko volove.
Reko Pavle, crveno slovo. Uozbilji se .Ako si Srbin, Kosovo bi trebalo da ti bude na prvom mestu, jer to je koren srpstva i srpske duhovnosti, najveca svetinja. Ali moguce da ipak nisi, jer "nema Srbina bez pravoslavlja" sto bi rekao poc. Patrijarh pavle.
Ti mene hoćeš ubjedit da su SS-ovci bili Židovi?
Vidiš da se tobom nešto nije u redu.
Pa patrijarh Pavle je isto Srbin iz Hrvatske ko ja kad ga već spominješ.Ako si Srbin, Kosovo bi trebalo da ti bude na prvom mestu, jer to je koren srpstva i srpske duhovnosti, najveca svetinja. Ali moguce da ipak nisi, jer "nema Srbina bez pravoslavlja" sto bi rekao poc. Patrijarh pavle.
Aha,zato nestaše muslimani iz Like, Dalmacije i Slavonije što nisu.Jesu ko sto sam ja japanski car.
Halo,do početka 2.svj.rata 1939.su nacisti puštali Židove da napuste Njemačku, prethodno im uzevši svu imovinu.Poslije to više nije bio slučaj,i ko nije pobjego završio je u logoru.Ко им поможе да побегну скоро сви у Жидовску прћију УСА и поред заробљавања?
Ајд ћути Титић, везе ти немаш о Јеврејском лобију око хитлераHalo,do početka 2.svj.rata 1939.su nacisti puštali Židove da napuste Njemačku, prethodno im uzevši svu imovinu.Poslije to više nije bio slučaj,i ko nije pobjego završio je u logoru.
Ovo je bez šale dobro pitanje.Kako je moguće da levica, feministkinje, homoseksualci, transvestiti i ta ekipa svi redom podržavaju muslimane u Palestini i Gazi i protiv su Izraela iako bi ti muslimani da se njih pita zapalili gej parade a ženama ne bi dali pravo na abortus i svaku koja bi promenila par partnera bi kamenovali i proglasili je za kurvu?
A kad se prizna Kosovo, to znaci nema se nista sa bombardovanjem?Pa patrijarh Pavle je isto Srbin iz Hrvatske ko ja kad ga već spominješ.
Samo sam konstatovo da Izrael nema nikakve veze s bombardovanjem Srbije 1999.
Nema ništa teško za razumit.
Ma da,zato si ti sveznajući genije i antisemit.Ајд ћути Титић, везе ти немаш о Јеврејском лобију око хитлера
Priznali su zato što su saveznici su Amerikom,a Amerika je od Kosova napravila "državu". Interes i politika jbg.A kad se prizna Kosovo, to znaci nema se nista sa bombardovanjem?
Pa to je kao da su bombardovali, cim su priznali, nego neka to sprovedu na svojoj teritoriji i priznaju Palestincima ono sto su jos '67 stekli i ostave ih na miru, kad vec tako znaju da "priznaju"..
Па не читамо сви комунистичке испрачине мозга ко ви титићи из НДХ личких кољачких бригада Срба у БосниMa da,zato si ti sveznajući genije i antisemit.
E pa mj je interes da sam protiv Izraela samo zbog toga, a kamoli sto genocidisu i istrebljuju nevine pa su konacno pokazali svoju dvolicnu politiku koja se zasniva na sili, novcu i ni na cemu drugom.Priznali su zato što su saveznici su Amerikom,a Amerika je od Kosova napravila "državu". Interes i politika jbg.
Njihova drzava - njihova stvar.Ovo je bez šale dobro pitanje.
Palestina je autoritarna država sa veoma ograničenim slobodama, posebno kada pričamo o političkim, medijskim, LGBT... tj. generalno ljudskim pravima.
Država je podeljena i nedemokratska sa slabom vladavinom prava.
Potpuno sam protiv svega što radi Izrael i za to da ti ljudi u Palestini dobiju mir.
Samo se ne palim na Palestinu. Nikad ne bih mahao njihovom zastavom. Protiv sam Izraela odnosno onoga što je trenutno Izrael, ali nisam za Palestinu. Za mir sam. To je jedino za.
Pa jeste njihova država i njihova stvar i Izrael vrši genocid i želim sve najbolje narodu Palestine i da se spasi od ovog zla, ali kao što sam napisao - ne palim se na Palestinu.Njihova drzava - njihova stvar.
A izrael sve da je najliberalniji je samo jedna GENOCIDNA TVOREVINA.
Pa normalno da se niko ne "pali"ni na Palestinu....oni su vekovima ualjeni od nas kulturno, ali se "pali" na nepravdu i pogibiju ljudi od strane nasilnika pred ocima (licemernog) sveta koji cuti i ne zeli da se zbog sile suprotstavi Izraelu, a to ce sutra mozda da zakuca i na njihova vrata.Pa jeste njihova država i njihova stvar i Izrael vrši genocid i želim sve najbolje narodu Palestine i da se spasi od ovog zla, ali kao što sam napisao - ne palim se na Palestinu.
Da, njihova država, njihova stvar, ali što bih nosio zastavu države koja mi se ne sviđa?
Kad bih bio u fazonu da na mreže kačim zastave, parole... ili izlazim na ulicu i nosim ih, to bi bilo nešto tipa - hoćemo mir, zaustavite genocid... ali ne bih nosio ili kačio na profilnu zastavu Palestine.
Ne,nego ćemo čitat SS i ustašku literaturu napisanu u Argentini poslije 1945.Па не читамо сви комунистичке испрачине мозга ко ви титићи из НДХ личких кољачких бригада Срба у Босни
I Arapi bi istrjebili Židove samo da im je prilike.E pa mj je interes da sam protiv Izraela samo zbog toga, a kamoli sto genocidisu i istrebljuju nevine pa su konacno pokazali svoju dvolicnu politiku koja se zasniva na sili, novcu i ni na cemu drugom.
Pa nesto ne videh da se do '67 to dogadjalo.I Arapi bi istrjebili Židove samo da im je prilike.