Eparhija dalmatinska napala Dinka – podrška Dinku!

Ako se utopiš ne vraćaj se na forum. :mrgreen:
...neka ti bude pri ruci..

extreme-sub-maska-dihalica-28452-Roza-galerija-1-kupanac.hr_600x800.jpg

Знам, зато питам, ни мамбе нису боље прошле, у Дубици су направили масакр међу цивилима, док се нису мјештани и муп организовали, у Градини их разбуцала Б формација 60+.
I u Tunjicama kod Novog su pobili civile.

Eparhija dalmatinska napala je Dinka Gruhonjića zbog učešća na festivalu FALIŠ koji se održava u nama SRBIJANCIMA veoma dragom hrvatskom gradu Šibeniku – podrška najvećem živom vojvođanskom intelektualcu Dinku Gruhonjiću!

Aleksandar Vucic 13 godina gaji ovog Bosanca u Srbiji.
Gruhonjic, Djilas i Co. su deo SNS kartela.

Dobar je Dinko, koje su tvoje primedbe na njegov lik i delo
Nekoliko puta sam ovde to napisao:
1) covek se zalaze za drzavu u kojima ce ljudi napredovati po zaslugama a ne na dodjes mi/dodejm ti sistem (kako neko ko studira 6 godina studije od 4 godine moze ostati za asistenta na fakultetu, kako neko ko nije radio kao novinar i profesionalno ziveo od toga moze biti predsednik njihovog udrzuenja)
2) celokupnu karijeru i nedodirljivost zasniva na drugoj etnickoj pripadnosti
3) kao pripadnik druge etnicke zajednice bavi se esktremnim kritikama naroda u kom zivi
4) za 36 godina koliko je u Ujvideku mogao je nauciti dijalekt sredine u kojoj zivi a ne i danas govororiti na zavicajnom jeziku
5) da li stanoviti ima drzavljanstvo drugih drzava iz SFRJ? (negde pisu da ima i hrvatski pasos jer mu sin zivi u Zagrebu) - te u kojoj drzavi drzavljani drugih drzava mogu postati predsednici istih?
....

Pa tako, dragi jarane ako tebi takav moze biti tvoj predsednik samo izvoli. No, u sadasnjem tvom zivotu takav lik nema teorije da bude to sto bi ti zeleo, njemu ne treba nikakva antipropaganda dovoljno je da se pojavi i iznese svoj stav na onako "ubedljiv" nacin. Zato i kazem luzer.

Nekoliko puta sam ovde to napisao:
1) covek se zalaze za drzavu u kojima ce ljudi napredovati po zaslugama a ne na dodjes mi/dodejm ti sistem (kako neko ko studira 6 godina studije od 4 godine moze ostati za asistenta na fakultetu, kako neko ko nije radio kao novinar i profesionalno ziveo od toga moze biti predsednik njihovog udrzuenja)
2) celokupnu karijeru i nedodirljivost zasniva na drugoj etnickoj pripadnosti
3) kao pripadnik druge etnicke zajednice bavi se esktremnim kritikama naroda u kom zivi
4) za 36 godina koliko je u Ujvideku mogao je nauciti dijalekt sredine u kojoj zivi a ne i danas govororiti na zavicajnom jeziku
5) da li stanoviti ima drzavljanstvo drugih drzava iz SFRJ? (negde pisu da ima i hrvatski pasos jer mu sin zivi u Zagrebu) - te u kojoj drzavi drzavljani drugih drzava mogu postati predsednici istih?
....

Pa tako, dragi jarane ako tebi takav moze biti tvoj predsednik samo izvoli. No, u sadasnjem tvom zivotu takav lik nema teorije da bude to sto bi ti zeleo, njemu ne treba nikakva antipropaganda dovoljno je da se pojavi i iznese svoj stav na onako "ubedljiv" nacin. Zato i kazem luzer.
Pa ako Švarci sa svojim akcentom može da bude guverner Kalifornije, koja je sto puta veća od Srbije po svemu, šta hvali našem Dinku? :heart:

Pa ako Švarci sa svojim akcentom može da bude guverner Kalifornije, koja je sto puta veća od Srbije po svemu, šta hvali našem Dinku? :heart:
Ta tvoj sticenik sem sto govori sa akcentom govori i dijalektom jezika kojim se ne govori u Srbiji. Svarci pravilnije govori engleski kojim se govori u toj Kaliforniji nego tvoj sticenik srpski jezik kojim se govori u severnom delu Srbije. Svarci je ziveo manje godina u toj USA nego tvoj sticenik u Srbiji u trenutku kada je postao guverner.

Plus sto Svarci postao to sto je postao na posten nacin, bez ikakve protekcije, rad na slobodnom trzistu sto bi rekli, tvoj sticenik nije. Svarci nikad nije postao predsenik udruzenja gradjevinara Kalifornije iako se time rekreativno bavio, tvoj sticenik jeste udruzenja novinara iako nije ziveo od toga. Svarci nikad nije kritikovao Amerikance iako su, hmmm, bar na nivou Srba u polju genocida, tvoj sticenik o Srbima koji nisu po njegovom ukusu uvek sve najgore...

Idem da se odmorim od vas na blogu, meni krece vikend i NEMA me, necu valjda da gubim vreme na luzere koje podrzavate. Adio jarani do sledece nedelje.

Back