2ličan
Domaćin
- Poruka
- 3.422
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako što su jedan od "sponzora'" tog festivala.Koji rasplodni organ se mesa Eparhija dalmatinska SPC u celu situaciju? Kakve veze sa pravoslavnom crkvom ima to sto govori neki katolik (ako je uopste krsten) i koja prava ima pravoslavna crkva da ga komentarise?
I u Tunjicama kod Novog su pobili civile.Знам, зато питам, ни мамбе нису боље прошле, у Дубици су направили масакр међу цивилима, док се нису мјештани и муп организовали, у Градини их разбуцала Б формација 60+.
Dobar je Dinko, koje su tvoje primedbe na njegov lik i deloTvoje pravo ali to poprilicno govori o tebi. Izabrao bi da budes na teskoj luzerskoj strani.
To će ti puno pomoć u mutnoj Uni u septembru.
Ne bi ih bilo.Simi Brkatom Dubajiću? Da je bio još koji Simo svet bi bio zdravije mesto, sa manje vas ustaša.
Ima kako ne.Prije rata vas je bilo 4 školska autobusa,sad vas je ostalo za jedan.....ali nije..a nas i u Srbiji ima sve više..
...taman...Ima kako ne.Prije rata vas je bilo 4 školska autobusa,sad vas je ostalo za jedan.
Za njega se brinem više nego ti,vjeruj mi.....nedaj se Simo...izdrži..
Idem sada da vidim što se to dešavalo u Novom Sadu...da se kapetanu...nedaj Bože nije nešto zgodilo
svakako......ći,vjeruj mi.![]()
Aleksandar Vucic 13 godina gaji ovog Bosanca u Srbiji.Eparhija dalmatinska napala je Dinka Gruhonjića zbog učešća na festivalu FALIŠ koji se održava u nama SRBIJANCIMA veoma dragom hrvatskom gradu Šibeniku – podrška najvećem živom vojvođanskom intelektualcu Dinku Gruhonjiću!
Zasto bi SPC imala bilo kakvo ucesce na festivalu "alternative i ljevice"? Protivprirodan blud sa potomcima boljsevika?Tako što su jedan od "sponzora'" tog festivala.
Dobar je Dinko, koje su tvoje primedbe na njegov lik i delo
Nekoliko puta sam ovde to napisao:Dobar je Dinko, koje su tvoje primedbe na njegov lik i delo
Ne znam. Ali ima.Zasto bi SPC imala bilo kakvo ucesce na festivalu "alternative i ljevice"? Protivprirodan blud sa potomcima boljsevika?
Pa ako Švarci sa svojim akcentom može da bude guverner Kalifornije, koja je sto puta veća od Srbije po svemu, šta hvali našem Dinku?Nekoliko puta sam ovde to napisao:
1) covek se zalaze za drzavu u kojima ce ljudi napredovati po zaslugama a ne na dodjes mi/dodejm ti sistem (kako neko ko studira 6 godina studije od 4 godine moze ostati za asistenta na fakultetu, kako neko ko nije radio kao novinar i profesionalno ziveo od toga moze biti predsednik njihovog udrzuenja)
2) celokupnu karijeru i nedodirljivost zasniva na drugoj etnickoj pripadnosti
3) kao pripadnik druge etnicke zajednice bavi se esktremnim kritikama naroda u kom zivi
4) za 36 godina koliko je u Ujvideku mogao je nauciti dijalekt sredine u kojoj zivi a ne i danas govororiti na zavicajnom jeziku
5) da li stanoviti ima drzavljanstvo drugih drzava iz SFRJ? (negde pisu da ima i hrvatski pasos jer mu sin zivi u Zagrebu) - te u kojoj drzavi drzavljani drugih drzava mogu postati predsednici istih?
....
Pa tako, dragi jarane ako tebi takav moze biti tvoj predsednik samo izvoli. No, u sadasnjem tvom zivotu takav lik nema teorije da bude to sto bi ti zeleo, njemu ne treba nikakva antipropaganda dovoljno je da se pojavi i iznese svoj stav na onako "ubedljiv" nacin. Zato i kazem luzer.
Ta tvoj sticenik sem sto govori sa akcentom govori i dijalektom jezika kojim se ne govori u Srbiji. Svarci pravilnije govori engleski kojim se govori u toj Kaliforniji nego tvoj sticenik srpski jezik kojim se govori u severnom delu Srbije. Svarci je ziveo manje godina u toj USA nego tvoj sticenik u Srbiji u trenutku kada je postao guverner.Pa ako Švarci sa svojim akcentom može da bude guverner Kalifornije, koja je sto puta veća od Srbije po svemu, šta hvali našem Dinku?![]()