ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Немој после да се питаш како опет АушвицJa sam za Izrael.Uvijek na strani pravde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој после да се питаш како опет АушвицJa sam za Izrael.Uvijek na strani pravde.
Pojasni.Немој после да се питаш како опет Аушвиц
Геноцид није правда... За ове зверске злочине има да одговарате на међународним судовима за прекршаје обичаја војничког ратовања, јер сте 90% убили цивилеPojasni.
Kakvi Jevreji bombardovali Srbiju.Sad podrzavaju iste, samo na Kosovu, otkrili su svoje pravo lice.
Mozda tebi nije jasno, ali svi koji su resili da bombarduju Srbiju, svi glavni, bili su bas Jevreji.
Sramota da se takav neko kao ti, predstavlja "bratom" . Vi takvi niste pravoslavni, vi ste u nekoj cionistickoj sekti.
Koji to mi? Jel ti dobro Ljotićevac?Геноцид није правда... За ове зверске злочине има да одговарате на међународним судовима за прекршаје обичаја војничког ратовања, јер сте 90% убили цивиле
Ma kakav Soros, kome je on jos vazan za bombardovanje, ali Madlen Olbrajt, Vesli Klark i ostali jos neki bili su jeverji.Kakvi Jevreji bombardovali Srbiju.
Sorošu je zabranjen ulazak u Izrael.
Ne njega i slične brkat s Izraelom.
I kakve oni imaju veze s Izraelom?Ma kakav Soros, kome je on jos vazan, ali Madlen Olbrajt, Vesli Klark i ostali jos neki bili su jeverji.
Kako kakve? Oni vode svetsku politiku jer su cionisti.I kakve oni imaju veze s Izraelom?
Па ви што величате Израел за ово зло, сте исто убице и злочинци по међународним законима, додуше само етичким, а не и војним за које се иде под катанацKoji to mi? Jel ti dobro Ljotićevac?
Američki Židovi.Kakve oni imaju veze s Izraelom?Kako kakve? Oni vode svetsku politiku jer su cionisti.
Pa njima je svima cilj da se jednom vrate u Izrael, eto kakve. Zato im je izraelska politika "ideja vodilja" i sada, i uvek.Američki Židovi.Kakve oni imaju veze s Izraelom?
Ljotićevac daj se saberi.Nije više 1941.Па ви што величате Израел за ово зло, сте исто убице и злочинци по међународним законима, додуше само етичким, а не и војним за које се иде под катанац
Nije sija nego vratNisu,nego NATO.
Daj Sakibe napiši nešto smisleno.Nije sija nego vrat
Миран усташо... То су само твоји у Јасеновцу радили ко ови сада у ПалестиниLjotićevac daj se saberi.Nije više 1941.
Vrlo je smisleno napisao. a ti razmisli.Daj Sakibe napiši nešto smisleno.
Previše gledaš razne mitomane po YouTube kanalima.Pa njima je svima cilj da se jednom vrate u Izrael, eto kakve. Zato im je izraelska politika "ideja vodilja" i sada, i uvek.
Медлин олбрајт нема везе са Израелом?Previše gledaš razne mitomane po YouTube kanalima.
Izrael nema nikakve veze s bombardovanjem Srbije 1999.
Da, "samo" je priznao Kosovo.Previše gledaš razne mitomane po YouTube kanalima.
Izrael nema nikakve veze s bombardovanjem Srbije 1999.
Ja sam iz partizanskog kraja.Moji nisu sarađivali s SS-ovcima ko tvoji Ljotićevci.Миран усташо... То су само твоји у Јасеновцу радили ко ови сада у Палестини
Sakib ti prapradjedo koji je bio s tvojom praprabakicom.Daj Sakibe napiši nešto smisleno.
Ти си усташа за мене, као што сам ја недићевац љотићевац за тебеJa sam iz partizanskog kraja.Moji nisu sarađivali s SS-ovcima ko tvoji Ljotićevci.
Češka Židovka, odrasla u Americi.Медлин олбрајт нема везе са Израелом?
Kakav ustaša,ja sam Srbin iz RSK.Da, "samo" je priznao Kosovo.
Jesi li ti zaista ustasa?
Inace Youtube ne gledam, bar ne o tome, jasno je i bez toga kao dan.
Ništa od toga Sakibe.Moji su bili krajiški graničari tukli Turke ko volove.Sakib ti prapradjedo koji je bio s tvojom praprabakicom.