Eparhija dalmatinska napala Dinka – podrška Dinku!

Ja moram principijelno: Ako sam protiv takvog odnosa prema mojim Bosančerosima četnicima, isti takav odnos imam i prema Dinku. Demokratija, čovek ne sme da bude deportovan zbog mišljenja.

Jedino bih Šešelje i Vučiće deportovao, ne u BiH, ne zbog što su Bosanci, nego zato što su zločinci i štetočine.
Izvini, šta tačno i koga podrazumevaš pod tim “Bosančerosima”? Srbi iz Srpske posle svoh iskustava ne žele više ništa sa bošnjačkom Bosnom.

Izvini, šta tačno i koga podrazumevaš pod tim “Bosančerosima”? Srbi iz Srpske posle svoh iskustava ne žele više ništa sa bošnjačkom Bosnom.
I ne koristim taj izraz inače... Sad se malo šprdam sa onima koji ga upotrebljavaju.

ne pridajem mu uvredlljivu i provokativnu konotaciju, jer bih onda vređao i samog sebe.

Hićeš reprizu, biće je, kad nama budu odgovarale okolnosti.
Znači...dolaziš iz Amerike na drugo poluvrijeme.Došao bi ti ali si...

obicna-kukavica-4.jpg

Ja moram principijelno: Ako sam protiv takvog odnosa prema mojim Bosančerosima četnicima, isti takav odnos imam i prema Dinku. Demokratija, čovek ne sme da bude deportovan zbog mišljenja.

Jedino bih Šešelje i Vučiće deportovao, ne u BiH, ne zbog što su Bosanci, nego zato što su zločinci i štetočine.

Ne radi se ovde o mišljenju nego o delovanju. Sabahudin otvoreno radi na otcepljenju Vojvodine. To je , valjda, protivustavno. Zbog ovakvih stvari se u SAD , leti napolje, preko noći.

Ne radi se ovde o mišljenju nego o delovanju. Sabahudin otvoreno radi na otcepljenju Vojvodine. To je , valjda, protivustavno. Zbog ovakvih stvari se u SAD , leti napolje, preko noći.
Ne mogu da ga proteraju ako je drzavljanin Srbije, a jeste. Ni Trump ne moze da ispedali drzavljane USA, cak mu osporavaju pravo da izbaci i muslimanske aktiviste sa studentskom vizom u USA.

No, fora je da neko zauzme poziciju u drustvu na osnovu svoje etnicke pripadnosti a ne kvaliteta (recimo da je na njegovom Filozfskom fakultetu bilo i boljih studenata od njega koji su mogli dobiti asistentsko mesto, da je bilo pravih novinara da zazumu poziciju predsednika udruzenja im...). Znaci, zalazes se za istinoljubivost, za iskorevanje nepotizma i korupcije a sam si do svojih pozicija dosao na ne bas castan i regularan nacin. Kako se to zove u vasem selu?

Poslednja izmena:
Oni su išli na Novi Grad,a crne mambe tj.2 gardijska gromovi na Kozarsku Dubicu.
Знам, зато питам, ни мамбе нису боље прошле, у Дубици су направили масакр међу цивилима, док се нису мјештани и муп организовали, у Градини их разбуцала Б формација 60+.

Back