Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.871
Avnojevske?Ja sam iz Hrvatske Sakibe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avnojevske?Ja sam iz Hrvatske Sakibe.
Pa tema je o tome. Zasto nismo za Izrael, nego smo za Palestinu (tj, ne ja jer ne pripadam toj skupini, ali sam se osetila prozvanom jer nisam za Izrael svejedno).Gdje si pročitala da treba istrjebit?
https://www.smithsonianmag.com/hist...-countrys-jews-during-world-war-ii-180983903/Ne lupaj, kada im je to SS tražio spiskove Jevreja?
Izgleda po nekima da da, jer tako kazu taker karson i onaj kirk.Pa tema je o tome. Zasto nismo za Izrael, nego smo za Palestinu (tj, ne ja jer ne pripadam toj skupini, ali sam se osetila prozvanom jer nisam za Izrael svejedno).
Kakve veze ima sta oni rade sa svojim zakonima i svojim obicajima? Treba zbog toga da budu izgenocidisani, istrebljeni?
Naglasak je na tome da niko nikakvo istrebljenje nije spominjo na temi.Pa tema je o tome. Zasto nismo za Izrael, nego smo za Palestinu (tj, ne ja jer ne pripadam toj skupini, ali sam se osetila prozvanom jer nisam za Izrael svejedno).
Kakve veze ima sta oni rade sa svojim zakonima i svojim obicajima? Treba zbog toga da budu izgenocidisani, istrebljeni?
Pa onda je jasno zasto je ubijen. Ipak, nisam ni za ubistva, pusti gomno neka smrdi, ni to nije razlog da se ozuzme nekom zivot..Izgleda po nekima da da, jer tako kazu taker karson i onaj kirk.
Pa prizeljkuje Izrael, a tema je zasto nismo na strani Izraela.Naglasak je na tome da niko nikakvo istrebljenje nije spominjo na temi.
Izuzev Grdoban što priželjkuje nad Židovima.
U Tunisu su SS-ovci tražili Židove.Pobrko si s Marokom.https://www.smithsonianmag.com/hist...-countrys-jews-during-world-war-ii-180983903/
Slična priča je bila i u Tunisu, možda je Tunis čak. Uglavnom i jedni i drugi su odbili izručenje jevreja zbog lihvarenja.
Amerika bato, 2. Amandman i te fore.Pa onda je jasno zasto je ubijen. Ipak, nisam ni za ubistva, pusti gomno neka smrdi, ni to nije razlog da se ozuzme nekom zivot..
U islamskim državama nema kamata, Kuran strogo zabranjuje.https://www.smithsonianmag.com/hist...-countrys-jews-during-world-war-ii-180983903/
Slična priča je bila i u Tunisu, možda je Tunis čak. Uglavnom i jedni i drugi su odbili izručenje jevreja zbog lihvarenja.
Ja sam za Izrael.Uvijek na strani pravde.Pa prizeljkuje Izrael, a tema je zasto nismo na strani Izraela.
To da. Samo je steta sto su u EU korpumpirani, pa mu opet dodje na isto.Amerika bato, 2. Amandman i te fore.
Nisu dostojni Evropi ni cukljeve da olizu.
Ma kakva pravda, ti si ostrascen prema muslimanima jer si iz R. Srpske i to je pogresno.Ja sam za Izrael.Uvijek na strani pravde.
Grdoban se neće složit s tobom.On je vijerovatno proslavio.Pa onda je jasno zasto je ubijen. Ipak, nisam ni za ubistva, pusti gomno neka smrdi, ni to nije razlog da se ozuzme nekom zivot..
Da, istina. Nije teško pomešati, isti musavci, naskaču na koze i jedni i drugi...U Tunisu su SS-ovci tražili Židove.Pobrko si s Marokom.
Ne u svim, u Maroku i Tunisu imaU islamskim državama nema kamata, Kuran strogo zabranjuje.
Za klevetu se krivicno odgovara!Grdoban se neće složit s tobom.On je proslavio oduzimanje života.
Nije me briga sta misli Grdoban, ja govorim sa svog stanovista, a i bezboznik je, nema osecaja za ljude.Grdoban se neće složit s tobom.On je proslavio oduzimanje života.
Jevreji bi i nakovanj pokvariliDa, istina. Nije teško pomešati, isti musavci, naskaču na koze i jedni i drugi...
Ajde bar oko nečega da se složimo danas.Jevreji bi i nakovanj pokvarili
Gledo sam dokumentarac prije par godina o tome kako su SS-ovci likvidirali Židove po Tunisu.I ovi Višijevci su po Maroku,al oni su bili treća liga u odnosu na SS.Da, istina. Nije teško pomešati, isti musavci, naskaču na koze i jedni i drugi...
То је одежда Василевса из престонице Цариграда... само су је рођаци Импратора добијали на ношњу...On je nosio one ogavne istocnjacke odore.
Nije to kleveta.Poznato je kolko ti voliš Židove.Za klevetu se krivicno odgovara!
Јеше су изнедриле најбоље и најгоре људе на планети, са већином у овом другом одељкуAjde bar oko nečega da se složimo danas.
Oko njih se uvek slazemoAjde bar oko nečega da se složimo danas.
Komunisti su pomagali Palestince.Nije me briga sta misli Grdoban, ja govorim sa svog stanovista, a i bezboznik je, nema osecaja za ljude.
Ali ni ti nemas osecaja , verovatno si komunista, cim si za Izrael i genocid.
Ma ti to nekom? Bog te mazo!Za klevetu se krivicno odgovara!