Lepota ili pamet prilikom izbora partnera?

znas ono tipa poveris joj neku kinki fantaziju a one se ne ukoci. ili jos gore prodje joj kroz shlem uz eho: "ma sta mi naprica, sta ce ti to u zivotu? sta to ti tripujes? Osh ti da yebes normalno ko i svaki drugi? ha ha ha on bi da me kaplja voskom golu.. Mico? Jesi cula sta ovaj hoce da mi radi?"
Ili slučajno naletiš na neku sa crnjakom za koji možeš u zatvor da zaglaviš, a ona ti se na to nadoveže sa još grđim crnjakom.
I skapiraš da je ona ta! 🖤

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Moja definicija fizičke lepote je posebna i bitno je da je meni lep. Čak više , lep mi je zato što mi se dopada, a ne dopada mi se sigurno zato što je idealno građen naprimer, dopada mi se zbog drugih stvari.Može biti idealno građen i lep ko lutka i da mi se ne dopada uopšte. Naprimer

Pa i bolje, šta je zanimljivo u tome da te bičuju je pitanje za psihijatra.
Da ali nije za tebe da ides okolo i vices: ljudi boles' bole's ljudi sotona!
Znas ono mozda hocu da smuvam neku forumasicu da se bicujemo okolo a ti ides okolo i kenyas. I onda se ona ufrchi, u fazonu - neka hvala, jeste mi fantazija al sad nije ni mesto ni vreme ni prostor. odoh - spremam rucak, snenokle.

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Najbitnije mi je da sa tom osobom mogu normalno sa funkcionisem. Sta to znaci? Pa da je jednostavna i razumna, da mozemo lako da se dogovorimo...Da mozemo da funkcioniseml zajeno cak i da nismo zaljubljeni jedno u drugo, hipoteticki....
Sto se tice izgleda ja volim zene koji imaju svetao ten, belu kozu... Bitno mi je da je zena zgodno, mnogo bitnije nego da je "slatka" u licu... Ne volim mali prcast nos kod devojke, taman ten, ni po danasnjem kriterijumu pune usne...Dakle, svetao ten, normalne usne, a nos grcki, ne mali, nije problem i da je za danasnje poimanje velik🙂...Ne volim ni kada devojka izgleda kao devojcica, mnogo mladje... Bitno je da izgleda zrelo i fizicki i psihicki...
Kada neko ovo procita rekao bi, da je zahtevno, ali poenta je sto to nisu neki uslovi koji moraju da se ispune, cisto caskamo😀

Prvo mora biti mršavica i da su joj izražene karlične kosti.
Onda gledam ostalo.

Back