Lepota ili pamet prilikom izbora partnera?

Duboko verujem da je moj prvi izvod iz matične knjige rođenih pisan nalivperom i onim krasnopisom :zaljubljena:
Znaš ona slova kao iz crkvenih knjiga :lol:
glagoljica moj ti :lol:
1722192857049.jpeg

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Intelekt.
Ne. Bar mi takav ne bi bio izbor.
DA.
Fizičku lepotu takoreći i ne registrujem kod muškarca. Namiri, stav, ponašanje, e.t.c.,(ali je mnogo "e.t.c) to je već nešto drugo.

Ma kakva pamet. Dovedem ga kući, postavim ga da sedne preko puta mene i onda ga gledam kako je lep i samo trepćem. :flert: Posle izađemo u grad i onda ga vodam pored sebe kao modni dodatak.
pa to, zene lazu da im je bitna inteligencija kod muskarca, to lepse zvuci, zenama je bitno da dobro izgledas i da nisi retard. recimo koliko riba su pobegle od mene cim otvorim usta. ovako se smeskaju i slicno, a cim pocnem sa mojim poremecnim mozgom da pricam pobegnu. O o ovaj nije dobar baj

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Na koju glavu-pamet misliš gornju ili donju?

Back