Lepota ili pamet prilikom izbora partnera?

Danas zene pamet gledaju kod muskarca kroz digitron tj visine njegove plate, sto vise zaradjuje to je pametniji i to je sve sto im treba kad je pamet i intelekt kod muskarca...

Muskarcu ne treba mnogo pametna zena jer pocne da filozofira i konstantno trazi i nabija mane i to muskarcu smeta...Njemu je dovoljno da je duhovita i komunikativna pre svega odana, zna sta zeli i to je to...Pre svega emocijalna inteligencija i opsta prosecna...
Muskarca je lako zadovoljiti jer ne trazi previse...

postoji
to je level pro duhovitosti
a to je da može da nasmeje samu sebe
imas moj post na temi sa analizom duhovitosti sa sve podvrstama koje su mi poznate :lol:

najveca duhovitost je taj level pro kad se smejes sam sebi a to ne ume svako, ali smejes se sam sebi ne sa nekom dilejom koja te napr na forumu maze gomnima, vec sa nekim sa kojim si na istoj liniji. to je level pro, tipa ko sto rekoh da u mojim godinama jedini sex je onaj kada stavim uvo na zid ili casu pa slusam kako se drugi ebu :lol:

Danas zene pamet gledaju kod muskarca kroz digitron tj visine njegove plate, sto vise zaradjuje to je pametniji i to je sve sto im treba kad je pamet i intelekt kod muskarca...

Muskarcu ne treba mnogo pametna zena jer pocne da filozofira i konstantno trazi i nabija mane i to muskarcu smeta...Njemu je dovoljno da je duhovita i komunikativna pre svega odana, zna sta zeli i to je to...Pre svega emocijalna inteligencija i opsta prosecna...
Muskarca je lako zadovoljiti jer ne trazi previse...
Nije baš tako, ima izreka "s' kim si takav si". Glup partner može da te mnogo sputa u životu.

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt?
Intelekt je konstanta, lepota je promenjiva.
Intelekt pre lepote za mene.
Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor?
U vezi ne, probao sam, smorio se i batalio.
U kombinaciji sa druge strane kontam sa bi to moglo da prođe bar na neko vreme
Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Zavisi od šta se podrazumeva pod "nije lep(a)"?
Verovatno negde 75:25 da bih mogao pogotovu ako se po pitanju priče poklopimo, seksualna kompatibilnost je takođe bitna jer ako se intelektualno gađamo idem na to da se i u seksualnom smislu gađamo po nekim perverzijama, ako ne pa i ne vidim baš neki smisao takvog odnosa.

Zavisi od šta se podrazumeva pod "nije lep(a)"?
Verovatno negde 75:25 da bih mogao pogotovu ako se po pitanju priče poklopimo, seksualna kompatibilnost je takođe bitna jer ako se intelektualno gađamo idem na to da se i u seksualnom smislu gađamo po nekim perverzijama, ako ne pa i ne vidim baš neki smisao takvog odnosa.
Ako nađeš neku da ti gura prst u zadnjicu to je tvoja stvar i ne spada u ovu temu.

Nije baš tako, ima izreka "s' kim si takav si". Glup partner može da te mnogo sputa u životu.

Ne govorim o ocigledno glupim ljudima nego o onim prosecnim koji malo vucu ispod proseka...

Zapravo retko ko je glup vec je vise ego i njegovo ubedjenje da sve radi ispravno.
Glup covek ne zna da je glup...
Neki ljudi deluju glupo a zapravo nisu vec samo im fali tip inteligencije tj manjka im na nekom polju dok na nekom su majstori i pametniji od onih koji su zapravo kao pametni...

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?

Укратко памет.

Back