Lepota ili pamet prilikom izbora partnera?

Meliot

Elita
Poruka
24.170
Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Naravno da mogu da vodim zanimljiv razgovor sa osobama koje ne smatram sebi fizicki privlacnim.

Pa duhovitost koja može da nasmeje druge. Postoji li neka druga duhovitost?
naravno...citava skala...ako je cilj samo nasmejati i to je za mene plus, zalim ljude koji se ne smeju i mrtvi su ozbiljni.

apstraktna duhovitost sa jakim podtekstom je jako retka i poseduju je osobe retke inteligencije koje su sposobne da kroz zaebanciju kazu mnogo toga sto neko ne bi uspeo crtajuci danima elaborate.

postoji i elitisticka koja je garnirana ironijom i sarkazmima, odlika engleza i za nju se kaze britanski humor, ali koji razumeju nekad samo oni ili retki, jer je u korenu ne samo duhovitost vec teze licemerje i kompleksi...sto je opet smesno, ali gde ne poentira onaj koji je izgovara vec onaj koji je razume na pravi nacin.

postoji istorijska duhovitost, kako su vladari ili njihovi posilni nekad vadili drzave iz gowana svojim vokabularom i duhovitim planovima koji su apsurda li nekad urodili plodom.

postoji narodna duhovitost, nasih predaka koja se prenosi sa kolena na koleno i govori vise o obicajnim pravima, ili karakterizuje odredjeni deo populacije sa akcentom na njihove osobine...napr stedljivost i cicijasenje pirocanaca ili tupost bosanaca ili bestijalnu ogranicenost hrvata ili slovenaca, dvolicnost i nizak eq dukljana, obicajno pravo prve bracne noci srba uz bugarsku granicu...ima masa toga.

ko duhovitost neguje u sebi nikada ne moze biti glup ko konjski qurazz ma koju pojavu analizirao. onaj ko se uzda samo u suvu analitiku, u akademsko znanje i titule, a ne razume duhovitost, taj je jos gori od najtupljeg pijacara koji samo gleda kako da te zaebe na kantaru.

Samo sise. Lepota prođe, mladost takođe, sise su tu da ostanu...

Lepa, a nadrkana aj cao.

Zavisi šta hoćeš da tim partnerom.

Ako je reč o kratkotrajnoj zabavi, onda lepota. Ako ces da se ženiš i započinješ familiju, pamet.

mozda u sado mazo semi

za to si u pravu.

Na kraju krajeva svaki slucaj moze biti indivudalan mozda neka zena pojedinacno ima kraj sebe pametnog i zrelijeg muskarca

Ali ono sto znam iz iskustva je da sam uvijek cuo zene kako govore kako im treba pametan muskarac i brizan itd ali to u teoriji kazu

E sada sta je praksa.Praksa je da imas na hiljade i hiljade zena koje trenutno su u braku ili vezi sa muskaracem za kojeg smatraju da je idiot i kreten.Znas koliko zena kaze ne znam sta mi bi pa se udah za ovog kretena ili ne znam sta mi bi pa zavrsih sa ovim idiotiom.Nervira me al drame i gluposti u vezi ne fali

Sada kada bi zene rekle pitao anketa, koje muskarce najvise vole, ovako bi to islo a to je u teoriji,klasicna prica

Balance i ruse jer vole macho tipove - po meni mit,jer mogu da ih koriste

Francuze jer su liberalni i sarmantni - poet,a u sustini francuze vole domino zene koje vole te mekusce

Spance - Jer su strastveni,to mogu donekle ajde da razumijem jer su zabavni,zene vole zabavu tako da to nije mit

Skandinavce - Jer su gradjeni najbolje,muzevni vikinzi - a opet i to je mit,skandinavci jesu gradjeni ali oni su primarno bogati a ima i bolje gradjenih od skadinavaca a njih ne pominju

E sada ovo je praksa ,ovo su muskarci koje zene zele prije svih ovih nabrojanih

Zele crnce atlete i zele meleze sa Kariba

Crnce jer su u krevetu najbolji,ali da jedna zena kaze otovreno ,najvise volim crnce,odmah ce narod reci vidi laku zensku i samo zeli dzordana,a ako kaze voli francuze dama i kul,a ako kaze voli srbe prava zena i domacica

A meleze sa Kariba najvise vole - kubance ,meksikance i njih cak al najvise kubance i one sa dominikane a zasto

Oni su obdareni,imaju fizicke predispozicije,nisu preveliki intelektualci znaci nisu im smor.A jako su zabavni citav dan su po plazama,barovim,citav dan plesu igraju zavode se zurka 24 sata.Zene vole zabavu a tamo je najvise ima, a koja zena ne voli da plese i da pije ona njihova pica egzoticna i smije se cijeli dan cak oni su ispred crnaca jer sem seksa daju im i tu zabavu pokreta

Oni nisu bogati al zurke ne fali i nisu nista gore gradjeni od skandinavaca npr

dokle bre više
sinoć beše jedna ista takva tema...

Back