Lepota ili pamet prilikom izbora partnera?

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Neko koga smatram pametnim i zanimljivim za konverzaciju iznova i iznova mi je definitivno draži od nečije isprazne fotogeničnosti. Sretala sam zgodne i pametne koji mi nisu bili nimalo atraktivni.
Ne može mi biti zanimljiv ni na koji način neko zgodan ko ne ume da se ponaša i lepo izrazi.
Neko i dobro izgleda, i imam o čemu sa njim, i zabavno nam je-ali smo oduvek i zauvek kao krvni rođaci, tako da je tu po sredi nešto još...
Neki redak i skupocen začin?

Neko koga smatram pametnim i zanimljivim za konverzaciju iznova i iznova mi je definitivno draži od nečije isprazne fotogeničnosti. Sretala sam zgodne i pametne koji mi nisu bili nimalo atraktivni.
Ne može mi biti zanimljiv ni na koji način neko zgodan ko ne ume da se ponaša i lepo izrazi.
Neko i dobro izgleda, i imam o čemu sa njim, i zabavno nam je-ali smo oduvek i zauvek kao krvni rođaci, tako da je tu po sredi nešto još...
Šafran :mrgreen:

Mozda imas problem s lepim momcima.

Kad ovako postavite pitanje čovek dobije opciju da se praktično sam proglasi površnim ili lažovom.

Jer ako kažeš lepota, onda si površan, ako kažeš pamet, može ona da bude pametna i ne znam ni ja kakva, ako te ne radi nećeš joj ti ni prići. Osim u pričama gde sedite u nekom širem društvu pa se skapirate, ali takav procenat nije baš veliki.

Zavodljivost.
Nema nista lepse nego kada te zena zavede. To je mocnije 100x nego muskarac kad zavede zenu. Kad ti pridje i bezobrazno gleda u oci, izazovno, ne prica a sve je cujes: hajde frajeru, ja sam tu sam... Pored svih tih cesanja u guzvi od pogresne osobe, I ti dalje sve znas lepo sta da radis. Probudi u tebi muskarcinu. Skupi ti se frka u stomaku iz peta u sekundi i samo podigne i prelije u grudima u varnice. I tu si negde na ivici s njom. Hajde da zaplesemo, da pricamo, da se upoznamo da se smejemo. Samo da zadrzimo trenutak.

Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
***** mi se od kriterijuma.
Nikada ih nisam imao, kao jasno zacrtan stvar.
Izbor partnera nije test na koji se ljudi prijavljuju i padaju, već splet okolnosti koje nas dovede do toga da se zbližio sa nekim i dobijemo priliku da ga bolje upoznamo, kroz vezu i zajedništvo, dublje deljenje ličnog i intime.
Često se stvari koje nam ne odgovaraju otkriju tek nakon dugog vremena, jer se svi trudimo da budemo krasni u samom startu?

Stara Venera i nova Venera?
Agape, Eros i ostale papazijamije?
Može da bude lepa i pametna koliko god hoće, ako ne postoji element ličnog među nama.
Mi ne volimo ništa drugo do odnos koji imamo sa nekim.
Može ona biti lepa i pametna koliko god hoće ako je odnos između nas loš ili ne postoji uopšte.
Ali :
Ako se nagradio lagano i oplemenjuje i prija ne mora da bude ni jedno od ta dva.. Može samo da mi bude prijatno dok me grli ćutke, u mraku.

пуно кеша .. и исплатив профитабилан приватни посао

Back