Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.026
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevezano za njih deluje mi da je "its not a phase mom" faza prosla.
Neko koga smatram pametnim i zanimljivim za konverzaciju iznova i iznova mi je definitivno draži od nečije isprazne fotogeničnosti. Sretala sam zgodne i pametne koji mi nisu bili nimalo atraktivni.Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
ŠafranNeko koga smatram pametnim i zanimljivim za konverzaciju iznova i iznova mi je definitivno draži od nečije isprazne fotogeničnosti. Sretala sam zgodne i pametne koji mi nisu bili nimalo atraktivni.
Ne može mi biti zanimljiv ni na koji način neko zgodan ko ne ume da se ponaša i lepo izrazi.
Neko i dobro izgleda, i imam o čemu sa njim, i zabavno nam je-ali smo oduvek i zauvek kao krvni rođaci, tako da je tu po sredi nešto još...
Neki redak i skupocen začin?
Mozda imas problem s lepim momcima.Neko koga smatram pametnim i zanimljivim za konverzaciju iznova i iznova mi je definitivno draži od nečije isprazne fotogeničnosti. Sretala sam zgodne i pametne koji mi nisu bili nimalo atraktivni.
Ne može mi biti zanimljiv ni na koji način neko zgodan ko ne ume da se ponaša i lepo izrazi.
Neko i dobro izgleda, i imam o čemu sa njim, i zabavno nam je-ali smo oduvek i zauvek kao krvni rođaci, tako da je tu po sredi nešto još...
Neki redak i skupocen začin?
Mozda duhovnostPa duhovitost koja može da nasmeje druge. Postoji li neka druga duhovitost?
Ne.Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor?
Da.da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Samo sise. Lepota prođe, mladost takođe, sise su tu da ostanu...
amigo, zurka je tamo gde je ti organizujes.
Evo stižu izražajno mršave karlične kosti po želji, budi spreman da otpakuješ poklon.Prvo mora biti mršavica i da su joj izražene karlične kosti.
Onda gledam ostalo.
Lakše je naći pametnog partnera nego pametne prijatelje.Mislim, kada čovek već ima pametne prijatelje, onda mu ne treba još pameti.
Ali da je nužno za partnera i jedno i drugo, jeste. NEpametan je neupotrebljiv, a neko ko mi nije lep ne znam zašto bih imala išta s njim.
***** mi se od kriterijuma.Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
iebali vas kriterijumi ko ste vi da određujete kriterijume ko da vas neko pita šta ste se istripovali
budite srećni ako vas neko uopšte pogleda.
to je jedini kriterijum i držte se za njega ko pijan za tarabu.
ti?
U pravu si, postavlja pitanja kao da je ovo pdf tinejdžeri.
A ja na korak od gerijatrije