Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.836
Djiha bacam laso
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teska je za ruke, za koljena , ako zena zeli da joj guza izgleda privlacno.od kud to da žene ne mogu dugo doggy???
Čekaj bre ako ja napišem da i toga ima jer sam i to doživela, kako pišeš nije tako??Nije baš tako
Teska je za ruke, za koljena , ako zena zeli da joj guza izgleda privlacno.
Tezina tijela je na rukama, i ulazi kao u doggy mozda samo malo vise, da izbaci guzu da lijepo izgleda mora na koljena na krevetu da bi guza ispala dobro a tjelo i glava na madrac ili i jedna noga na podu a druga smotana da se guza digne ali obavezno guza gore a glava na krevetu.u toj pozi mislim da večina žena želi da joj uđe onako kako ulazi u doggy
a o privlačnosti guze za vrijeme sexa vjerojatno misle one koje glume orgazam. Kakva privlačnost, kakva guza ruke noga prepustiš se i uživaš
![]()
Dobro pitanje?Zasto se ova poza predstavlja kao nesto losija od ostalih?
![]()
težina tijela je na koljenima a što se ruku tiče uvijek se prsima može spustiti dolje i rasteretiti rukeTezina tijela je na rukama, i ulazi kao u doggy mozda samo malo vise, da izbaci guzu da lijepo izgleda mora na koljena na krevetu da bi guza ispala dobro a tjelo i glava na madrac ili i jedna noga na podu a druga smotana da se guza digne ali obavezno guza gore a glava na krevetu.guza mora fino da izgleda od pozada ili drugi primjer cura na sportskom motoru ili na coperu kad pogledas otpozada kako guza izgleda ,ne misle one o privlacnosti guze nego mi.Opusteni smo samo ljepse.
težina tijela je na koljenima a što se ruku tiče uvijek se prsima može spustiti dolje i rasteretiti rukeosim ako još nema i povodac u doggy onda trebaš malo popustiti
![]()
naravnoimas li jos neki savet?
![]()
Sto ti je iskustvotežina tijela je na koljenima a što se ruku tiče uvijek se prsima može spustiti dolje i rasteretiti rukeosim ako još nema i povodac u doggy onda trebaš malo popustiti
![]()
ponižavanje je ako partnerku ograničavaš prema svojim ograničenjimaKad volis devojku nema dogija, dogije je ponižavanje
a e, al si konzerativna, dobro ne mora povez preko ociju, al ne sme da gleda, gde ima jos da zena vidi golog muza... a da mi je do dogija j bi kravuponižavanje je ako partnerku ograničavaš prema svojim ograničenjima![]()
u nekom trenutku njezan ugriz za rame ili za goozuimas li jos neki savet?
![]()
dok je u dogiju? Pa nije od gume da to izvedeu nekom trenutku njezan ugriz za rame ili za goozu![]()
u nekom trenutku njezan ugriz za rame ili za goozu![]()
Špricujemo po kućamapaaa postoji vakcina
![]()
jel s garancijom na izvedbuŠpricujemo po kućama![]()