Sta sve izvodite prilikom doggy style poze

Čekaj bre ako ja napišem da i toga ima jer sam i to doživela, kako pišeš nije tako??
To ispada kao da lažem

Ima svega i lepog... Ali je moje iskustvo i sa druge strane i sa ove strane, kako može da bude extra tako može da bude način da ljudi otaljavaju odnos, iz iskustva

:mace: u toj pozi mislim da večina žena želi da joj uđe onako kako ulazi u doggy :zper: a o privlačnosti guze za vrijeme sexa vjerojatno misle one koje glume orgazam. Kakva privlačnost, kakva guza ruke noga prepustiš se i uživaš
:mazipsa:
Tezina tijela je na rukama, i ulazi kao u doggy mozda samo malo vise, da izbaci guzu da lijepo izgleda mora na koljena na krevetu da bi guza ispala dobro a tjelo i glava na madrac ili i jedna noga na podu a druga smotana da se guza digne ali obavezno guza gore a glava na krevetu. :nono3: guza mora fino da izgleda od pozada ili drugi primjer cura na sportskom motoru ili na coperu kad pogledas otpozada kako guza izgleda ,ne misle one o privlacnosti guze nego mi.Opusteni smo samo ljepse.

Poslednja izmena:
Tezina tijela je na rukama, i ulazi kao u doggy mozda samo malo vise, da izbaci guzu da lijepo izgleda mora na koljena na krevetu da bi guza ispala dobro a tjelo i glava na madrac ili i jedna noga na podu a druga smotana da se guza digne ali obavezno guza gore a glava na krevetu. :nono3: guza mora fino da izgleda od pozada ili drugi primjer cura na sportskom motoru ili na coperu kad pogledas otpozada kako guza izgleda ,ne misle one o privlacnosti guze nego mi.Opusteni smo samo ljepse.
težina tijela je na koljenima a što se ruku tiče uvijek se prsima može spustiti dolje i rasteretiti ruke :zper: osim ako još nema i povodac u doggy onda trebaš malo popustiti :lol:

Back