Koji su vam kriterijumi prilikom izbora partnera, lepota ili intelekt? Da li biste mogli da budete sa nekim ko je fizički lep a nije vam interesantno da sa njim vodite razgovor? Ili obrnuto, da li biste mogli da budete sa nekim ko nije fizički lep a možete sa njim da razgovarate o bilo čemu i pritom vam je sve to jako zanimljivo?
Najbitnije mi je da sa tom osobom mogu normalno sa funkcionisem. Sta to znaci? Pa da je jednostavna i razumna, da mozemo lako da se dogovorimo...Da mozemo da funkcioniseml zajeno cak i da nismo zaljubljeni jedno u drugo, hipoteticki....
Sto se tice izgleda ja volim zene koji imaju svetao ten, belu kozu... Bitno mi je da je zena zgodno, mnogo bitnije nego da je "slatka" u licu... Ne volim mali prcast nos kod devojke, taman ten, ni po danasnjem kriterijumu pune usne...Dakle, svetao ten, normalne usne, a nos grcki, ne mali, nije problem i da je za danasnje poimanje velik

...Ne volim ni kada devojka izgleda kao devojcica, mnogo mladje... Bitno je da izgleda zrelo i fizicki i psihicki...
Kada neko ovo procita rekao bi, da je zahtevno, ali poenta je sto to nisu neki uslovi koji moraju da se ispune, cisto caskamo