Gljiva zjalelovka
Iskusan
- Poruka
- 5.463
 joj licemerja na temi , sajkoooo
  joj licemerja na temi , sajkoooo 
evo jedem Pionirovu chokoladu i sline mi cure, dok ne trepcem
samo da nije ovo u pravu i ono i ono, i ako je ovo onda je ono, a ovo je garant pozitiva, a ono drugo je defanziva,odgovori ofanziva, a ono je tako, nema shanse da nije...slushaj ti kako se usudjujesh da prichash ono shto ne smemo da kazem da misle mo o sebi...ocu budemo ja advokati i branimo felerichne primerke
kuchke su kuchke u trenerci ili balskoj haljini...ali nek se balske haljine drze svoga, a trenerke svoga ...i svi do...toga...bolje je tako
i ni jedna nije ista...samo se drugachije pakuje...i predstavlja
zashto zamerati bilo kome shto se ne uzivljava u druge vrste, vec misli onako kako je siguran da je u pravu, jer je siguran da ne moze da greshi...svaka ptica svoga jata kad bi se drzala...bio bi lepshi svet i vek...ali ptice se ru , kad se naedu trave...i onda im je teshko zaustaviti kontinuitet...haha... misli...
lakshe se tupav i ogranichen zivi i pobedjuje...manji je gubitak energije, lepsha vizija....humanost i renesansa...ako chovek ganja mnogo rupe u siru, moze da mu izraste u medjuvremenu izrastak od 0,5 mm, a onda da se ubije ako ti se desi to...shta ima da gledash rupe u siru, koji sluzi ...samo da bi ga ti pojeo, ti, samo ti, samo tii, samo tii, samo tiii, samo tiii, samo ti, ti ti ti ti ti ti

Poslednja izmena: 

Objasni joj, molim te! Nikako da shvati..
Objasni joj, molim te! Nikako da shvati.. 

kad vidim lepu, zgodnu Pionirovu LESHNIK chokoladu odma me inspirishe , dobijem energetsku infuziju i odma postanem dobar chovek i moram da ispraznim negde...i popravim u dushi
 kad vidim lepu, zgodnu Pionirovu LESHNIK chokoladu odma me inspirishe , dobijem energetsku infuziju i odma postanem dobar chovek i moram da ispraznim negde...i popravim u dushi
 Pa da, oce to od dobre cokolade, ja sad jedem "Snikers"..Valjda ce da mi pomogne...
 Pa da, oce to od dobre cokolade, ja sad jedem "Snikers"..Valjda ce da mi pomogne...