Gljiva zjalelovka
Iskusan
- Poruka
- 5.463
joj licemerja na temi , sajkoooo 
evo jedem Pionirovu chokoladu i sline mi cure, dok ne trepcem
samo da nije ovo u pravu i ono i ono, i ako je ovo onda je ono, a ovo je garant pozitiva, a ono drugo je defanziva,odgovori ofanziva, a ono je tako, nema shanse da nije...slushaj ti kako se usudjujesh da prichash ono shto ne smemo da kazem da misle mo o sebi...ocu budemo ja advokati i branimo felerichne primerke
kuchke su kuchke u trenerci ili balskoj haljini...ali nek se balske haljine drze svoga, a trenerke svoga ...i svi do...toga...bolje je tako
i ni jedna nije ista...samo se drugachije pakuje...i predstavlja
zashto zamerati bilo kome shto se ne uzivljava u druge vrste, vec misli onako kako je siguran da je u pravu, jer je siguran da ne moze da greshi...svaka ptica svoga jata kad bi se drzala...bio bi lepshi svet i vek...ali ptice se ru , kad se naedu trave...i onda im je teshko zaustaviti kontinuitet...haha... misli...
lakshe se tupav i ogranichen zivi i pobedjuje...manji je gubitak energije, lepsha vizija....humanost i renesansa...ako chovek ganja mnogo rupe u siru, moze da mu izraste u medjuvremenu izrastak od 0,5 mm, a onda da se ubije ako ti se desi to...shta ima da gledash rupe u siru, koji sluzi ...samo da bi ga ti pojeo, ti, samo ti, samo tii, samo tii, samo tiii, samo tiii, samo ti, ti ti ti ti ti ti
Poslednja izmena:
Objasni joj, molim te! Nikako da shvati.. 

Pa da, oce to od dobre cokolade, ja sad jedem "Snikers"..Valjda ce da mi pomogne...