Lepe, zgodne i zanimljive zene me inspirisu

:lol: joj licemerja na temi , sajkoooo :lol:

evo jedem Pionirovu chokoladu i sline mi cure, dok ne trepcem

samo da nije ovo u pravu i ono i ono, i ako je ovo onda je ono, a ovo je garant pozitiva, a ono drugo je defanziva,odgovori ofanziva, a ono je tako, nema shanse da nije...slushaj ti kako se usudjujesh da prichash ono shto ne smemo da kazem da misle mo o sebi...ocu budemo ja advokati i branimo felerichne primerke

kuchke su kuchke u trenerci ili balskoj haljini...ali nek se balske haljine drze svoga, a trenerke svoga ...i svi do...toga...bolje je tako

i ni jedna nije ista...samo se drugachije pakuje...i predstavlja

zashto zamerati bilo kome shto se ne uzivljava u druge vrste, vec misli onako kako je siguran da je u pravu, jer je siguran da ne moze da greshi...svaka ptica svoga jata kad bi se drzala...bio bi lepshi svet i vek...ali ptice se ru , kad se naedu trave...i onda im je teshko zaustaviti kontinuitet...haha... misli...
lakshe se tupav i ogranichen zivi i pobedjuje...manji je gubitak energije, lepsha vizija....humanost i renesansa...ako chovek ganja mnogo rupe u siru, moze da mu izraste u medjuvremenu izrastak od 0,5 mm, a onda da se ubije ako ti se desi to...shta ima da gledash rupe u siru, koji sluzi ...samo da bi ga ti pojeo, ti, samo ti, samo tii, samo tii, samo tiii, samo tiii, samo ti, ti ti ti ti ti ti

Poslednja izmena:
:lol: joj licemerja na temi , sajkoooo :lol:

evo jedem Pionirovu chokoladu i sline mi cure, dok ne trepcem

samo da nije ovo u pravu i ono i ono, i ako je ovo onda je ono, a ovo je garant pozitiva, a ono drugo je defanziva,odgovori ofanziva, a ono je tako, nema shanse da nije...slushaj ti kako se usudjujesh da prichash ono shto ne smem da kazem da mislim o sebi...ocu budem ja advokat i branim felerichne primerke

kuchke su kuchke u trenerci ili balskoj haljini...ali nek se balske haljine drze svoga, a trenerke svoga ...i svi do...toga...bolje je tako

i ni jedna nije ista...samo se drugachije pakuje...i predstavlja

zashto zamerati bilo kome shto se ne uzivljava u druge vrste, vec misli onako kako je siguran da je u pravu, jer je siguran da ne moze da greshi...svaka ptica svoga jata kad bi se drzala...bio bi lepshi svet i vek...ali ptice se ru , kad se naedu trave...i onda im je teshko zaustaviti kontinuitet...haha... misli...
lakshe se tupav i ogranichen zivi i pobedjuje...manji je gubitak energije, lepsha vizija....humanost i renesansa...ako chovek ganja mnogo rupe u siru, moze da mu izraste u medjuvremenu izrastak od 0,5 mm, a onda da se ubije ako ti se desi to...shta ima da gledash rupe u siru, koji sluzi ...samo da bi ga ti pojeo, ti, samo ti, samo tii, samo tii, samo tiii, samo tiii, samo ti, ti ti ti ti ti ti

Uh, bre, Gljivo, pa ti napisa esej ovde..Bas je dobar...:ok::ok:

Ne, jer kad je neko previse nesiguran i jako iskompleksiran taj nikada nije srecan.. I to moze da bude najlepsa zena na svetu ali ce ona uvek biti nesrecna i zavideti svima..DZaba joj sto je lepuskasta kad nista drugo na njoj (spolja ni iznutra) nije dobro...:rtfm:
KO je rekao da ima lepse oci od mene? :manikir: A i tu haljinu imam od danas i to sam je dobila 20 % jeftinije...:manikir:

A стигла си и да је упознаш и да спознаш каква је као човек, колико је срећна и тако то? :eek:
Ееее...онда добро....

Него, ако и најлепша и најзгоднија девојка може бити кучка и завидети свима - какве везе има да ли је неко здепаст а неко згодан? :dontunderstand:

A стигла си и да је упознаш и да спознаш каква је као човек, колико је срећна и тако то? :eek:
Ееее...онда добро....

Него, ако и најлепша и најзгоднија девојка може бити кучка и завидети свима - какве везе има да ли је неко здепаст а неко згодан? :dontunderstand:

Ja rekoh da ju je ponasanje ogolilo...Sto je i sama priznala, sto znaci da ima nade za nju da postane bolji covek..
To drugo sam i ja rekla i to bas malocas :rtfm:

Ne, jer kad je neko previse nesiguran i jako iskompleksiran taj nikada nije srecan.. I to moze da bude najlepsa zena na svetu ali ce ona uvek biti nesrecna i zavideti svima..DZaba joj sto je lepuskasta kad nista drugo na njoj (spolja ni iznutra) nije dobro...:rtfm:

:ok:
Kazu da 90% zena jesu uverene same za sebe da su lepe, no to ih nikako ne cini ni najmanje srecnima. Jedina stvar koja ce im doneti trajnu srecu u zivot jeste ljubav koju zrace iz sebe, nikakva 'zgoda' 'lepota' zanimljivost' to ne mogu uciniti. Moze biti najlepsa na svetu, ako ne nauci da voli, nista joj nece pomoci ...

shta je sad ovo

kontradiktornost sa temom ili prvim postom

nishta vishe ne kapiram

ah, mili Boze...kako je sve ovo komplikovano

kao da niko na svetu nema sopstvenu glavu, da se bori za sopstvenu mentalnu izgradnju, nadogradnju, preispitivanje kroz iskushenja i gacanje po trnju, dok balvan pritiska kichmu...i da odluchi kako da raskrsti sa slaabostima ili da ih gaji

ne...ovako je lakshe ...ceo paket se dobija po rodjenju..kao kozmetichki proizvod...i odmah pripadash vrsti koja ti pishe na deklaraciji na chelu

zashto bi jedna srecna, lepa i zgodna zena bavila se dokazivanjem klinaca i eksera...kroz ovu prichu ?

pa to ne pada na pamet ni svim opisanim kuchkama

ne razumem...najiskrenije ne razumem

aman je kiselina toliko jaka, nema ochi te ne vidi spolja...vec vri iznutra

i da...hvala shto smo se druzili, bila mi je chast :D

Surova istina, zene skripu zubima na sve sto je lepse i bolje od njih. Zasto to rade? U pitanju je konkurencija, najlepsu i najbolju ceka sve najbolje, - centar paznje, dobar muskarac, zivot u obilju ... a na zalost takav zivot ne moze biti za svaku, za dobiti najbolje mora se biti najbolji, i to je to zasto zene vode beskompromisan rat sa svime sto smatraju lepsim ili boljim.

A radi se i o tome da zene ne znaju da uzivaju u skromnom zivotu, vecina njih, nikad nisu zadovoljne, ma kakav uspeh postigle u zivotu.

Dotapkao si i ti na ovu temu sa filozofijom. :lol:
Nekako se ne bih slozila sa tim, meni se cini da bas one prosecne, cak i one malo ruznjikave, prodju mnogo bolje nego one koje jesu lepe i zgodne......suvise je zlih jezika, koji zele da uniste, samo zato sto ne mogu da dobiju....

Nekako se ne bih slozila sa tim, meni se cini da bas one prosecne, cak i one malo ruznjikave, prodju mnogo bolje nego one koje jesu lepe i zgodne......suvise je zlih jezika, koji zele da uniste, samo zato sto ne mogu da dobiju....

mislish da zli jezici biraju target...odmah da ti kazem NE zli jezici vole jesti i Zvonchice i Smdibube, podjednako...ne bi bili zli, da nisu takvi

ko god ima ,,dar'' od Boga, kvalitet pomenutog tipa, to je samo plus koji uz rad predstavlja odskochnu dasku

kome fali pameti i rada, posle se ceo zivot vajka...vidi kako je ona proshla ili ova , a ja ...mene je hteo i Pera i Mika i Laza...zbog njih nisam dobro proshla u zivotu...

ma daj...sr anje kroz gusto granje pricha

sudbina jeste, ali i svako od nas koristi sva raspoloziva sredstva...mi smo ljudi glodari i glodanju su izlozeni svi

ko ima bolje karte u rukama , u startu ima sto metara fore sa manje muke...mora biti mnogo idiot da kaze da je svet kriv za propast

a od ljubomore niko nije imun, jer i od najboljeg ima bolje...a ako nije bolje, bar je mladje i tako do smrti

Kad si se ti u bilo cemu slozila sto sam ja rekao? :D

Svaka je zena prica za sebe, znam neke koje su prelepe a upropastile si zivot svojim oholim i arogantnim stavom, dok znam 'prosecne' koje su prosle neuporedivo bolje samo zato sto su spustile svoj nosic malcice nize od tih 'lepotica'. Moze zli jezik da kaze bilo sta, krajnju rec ce reci njeno licno ponasanje.

mislish da zli jezici biraju target...odmah da ti kazem NE zli jezici vole jesti i Zvonchice i Smdibube, podjednako...ne bi bili zli, da nisu takvi

ko god ima ,,dar'' od Boga, kvalitet pomenutog tipa, to je samo plus koji uz rad predstavlja odskochnu dasku

kome fali pameti i rada, posle se ceo zivot vajka...vidi kako je ona proshla ili ova , a ja ...mene je hteo i Pera i Mika i Laza...zbog njih nisam dobro proshla u zivotu...

ma daj...sr anje kroz gusto granje pricha

sudbina jeste, ali i svako od nas koristi sva raspoloziva sredstva...mi smo ljudi glodari i glodanju su izlozeni svi

ko ima bolje karte u rukama , u startu ima sto metara fore sa manje muke...mora biti mnogo idiot da kaze da je svet kriv za propast

a od ljubomore niko nije imun, jer i od najboljeg ima bolje...a ako nije bolje, bar je mladje i tako do smrti

To je moje zapaznje, ono sto vidim oko sebe. Devojke koje su nekada ispod proseka bolje prodju od onih za koje bih rekla da su extra ribe. Moguce je da se one koje nisu cak ni prosek vise trude, jer su svesne svojih nedostataka, a razvije se i zrnce zlobe, koje ih tera da rade to sto rade samo da bi dobile nesto.
Nije svet kriv, ali ne mora se izjednaciti lepa i zla, arogantna, opasna, kucka, i medju njima ima normalnih, koje ne vide u svakoj devojci/zeni neprijatelja, koji ih mrzi zbog izgleda.

To je moje zapaznje, ono sto vidim oko sebe. Devojke koje su nekada ispod proseka bolje prodju od onih za koje bih rekla da su extra ribe. Moguce je da se one koje nisu cak ni prosek vise trude, jer su svesne svojih nedostataka, a razvije se i zrnce zlobe, koje ih tera da rade to sto rade samo da bi dobile nesto.
Nije svet kriv, ali ne mora se izjednaciti lepa i zla, arogantna, opasna, kucka, i medju njima ima normalnih, koje ne vide u svakoj devojci/zeni neprijatelja, koji ih mrzi zbog izgleda.
Objasni:
zashto si u drugom primeru ostavila varijantu ,,ne mora''
a u prvom nije bilo ,,a kod nekih'' se razvije..nego razvije se, bez alternative MOZDA :D

Kad si se ti u bilo cemu slozila sto sam ja rekao? :D

Svaka je zena prica za sebe, znam neke koje su prelepe a upropastile si zivot svojim oholim i arogantnim stavom, dok znam 'prosecne' koje su prosle neuporedivo bolje samo zato sto su spustile svoj nosic malcice nize od tih 'lepotica'. Moze zli jezik da kaze bilo sta, krajnju rec ce reci njeno licno ponasanje.

Nikada, dok je ovog foruma mi se necemo sloziti. :lol:

A ja znam obrnute slucajeve, da su te lepe bile naivne, na neki nacin i nisu posmatrale druge zene kao neprijatelje. Mrzim generalizacije tipa lepa i arogantna, ruzna i zla, lepa i glupa, ruzna i pametna. Ovde pocinje da se radi generalizacija, na oibe teme iste postavljacice, zdepasta je zla zato sto je zdepasta, a lepa je arogantna zato sto je lepa. :roll:

A ja znam obrnute slucajeve, da su te lepe bile naivne, na neki nacin i nisu posmatrale druge zene kao neprijatelje. Mrzim generalizacije tipa lepa i arogantna, ruzna i zla, lepa i glupa, ruzna i pametna. Ovde pocinje da se radi generalizacija, na oibe teme iste postavljacice, zdepasta je zla zato sto je zdepasta, a lepa je arogantna zato sto je lepa. :roll:

evo ja se slazem shto se tiche tema sa tobom

jer ne postoji mera smeha da izmeri koliko je retardirano uchestvovati u ovako smeshnim diskusijama i prosto se lupam papcima po chelu od smeha, koji sam otpadnichki debil

ljudi Boziji

kad ne bi bilo inata i zelje za konfliktom, i da se sagleda sa strane cela ova pricha...ovo je SMESHNO

ali i realno...mi smo vaspitani da budemo povrshni i pravila igre da budu jasna

koga svrbi taj se cheshe

ali povrh svega toga ja iz svoje perspektive periferne kuchke, sveta kojem pripadam srcem, dushom i telom i savladavam svim atomom i molekulom moje stvarnosti...shvatam da

su ljudi poslali robote na Mars...a krpica je krpa...i glodanje, bockanje i arije...je arije

evo ja se slazem shto se tiche tema sa tobom

jer ne postoji mera smeha da izmeri koliko je retardirano uchestvovati u ovako smeshnim diskusijama i prosto se lupam papcima po chelu od smeha, koji sam otpadnichki debil

ljudi Boziji

kad ne bi bilo inata i zelje za konfliktom, i da se sagleda sa strane cela ova pricha...ovo je SMESHNO

ali i realno...mi smo vaspitani da budemo povrshni i pravila igre da budu jasna

koga svrbi taj se cheshe

ali povrh svega toga ja iz svoje perspektive periferne kuchke, sveta kojem pripadam srcem, dushom i telom i savladavam svim atomom i molekulom moje stvarnosti...shvatam da

su ljudi poslali robote na Mars...a krpica je krpa...i glodanje, bockanje i arije...je arije

Sta ces, ne sekiraj se, svi mi moramo nekad da pustimo mozak na otavu i raspravljamo o ovakvim temama...Ipak je ovo forum, nije Kongres SANU...:whistling:

Sta ces, ne sekiraj se, svi mi moramo nekad da pustimo mozak na otavu i raspravljamo o ovakvim temama...Ipak je ovo forum, nije Kongres SANU...:whistling:

nije, a nije ni :D

tu tu

idem da nahranim virtuelno kuche na PetVillu :)

zbogoom prijateljiiii...tako sam srecna usled shto se druzih ovde :D

baj baj ...jel me vidite svi ...i vi u trecem redu i na bini

e, tako...vraticu se znate...previshe je lepo :D

Ne zelis da vidis ociglednu istinu ... :rtfm:

Svako voli lepe zene, muskarci ih obozavaju a zene im zavide no uzivaju u njihovom drustvu. Nije problem lepota, problem je njihova umisljenost. U ovim vremenima niko ni ne trazi dobru mirnu i skromnu zenu, nevaljalstvo zajedno sa lepotom je ono sto se danas trazi, no, bezosecajnost se nikako ne oprasta. 'Ruzna' je prisiljena da nauci da oseca, dok 'lepa' se uzda u svoju lepotu ...

Back