Lepe, zgodne i zanimljive zene me inspirisu

Ne... što?:think::confused:
Sad si me zbunila...

Koja bi još lagala da je udata...:zcepanje:

P akako smes da izlazis na ulicu, najniza...

Evo ja bih lagala da sam udata...nego emancipovani smo...a u stvari en mozemod a se dogovroimo za vencanje...a da se na posvadjamo...e sad meni i nije toliko stalo do tog evncanja...zamislite me taku zenu..nego svi me toliko spopadaju okolo..prijatelji, emancipovani, koji znaju moja siroka shvatanja..pa ja stvarno mislim da nema poterbe i dete da ubacujem u moju borbu sa vetrenjacama....nego pitam se..ako oko venacanja ne mozemo da se dogovorimo..sta cemo za dalje?:think:

Pa kako smes da izlazis na ulicu, najniza...

Evo ja bih lagala da sam udata...nego emancipovani smo...a u stvari en mozemod a se dogovroimo za vencanje...a da se na posvadjamo...e sad meni i nije toliko stalo do tog evncanja...zamislite me taku zenu..nego svi me toliko spopadaju okolo..prijatelji, emancipovani, koji znaju moja siroka shvatanja..pa ja stvarno mislim da nema poterbe i dete da ubacujem u moju borbu sa vetrenjacama....nego pitam se..ako oko venacanja ne mozemo da se dogovorimo..sta cemo za dalje?:think:

:rumenko::rumenko::rumenko:

А како да не будем несигурна када сам мала, здепаста, кривонога и још имам велики нос?....А вежбам и држим дијете, мајке ми....само неће нос да се смањи, нити ноге да се исправе, нити да нарастем за који центиметар....:(

И сад ми стајеш на муку својим ''ја лепа'' па ''ја лепа''....и ''ви ружне па несигурне''....:(
Ел да се убијем што ме Бог овакву створио, или шта? :(

Hellen nemoj lagat narod ovde po forumu..Secam se tvojih postova od pre par godina u kojima si opisivala kako te jure frajeri OD drugih zena :rtfm::rtfm:

I ja sam ovo pitala.
Nazalost nisam dobila direktan odgovor,pa sam pristupila detaljnom proucavanju ove teme.
U obzir sam morala da uzmem i drugu temu sa ovog foruma,slicne tematike.

Zakljucci do kojih sam dosla su sledeci:

- da bi bila bolja moras da pazis da jedes i da radis vezbe u 22h uvece,ma koliko bila umorna. (napomena uz ovu stavku- nije prikazano koja je profesija u pitanju,dacu sebi za pravo da mislim da je u pitanju veoma uspesna karijera.)

-praktikovanjem ovakih nacela u zivotu dobijas garanciju da ces biti mentalno zdrava osoba

-gore navedenim tackama postajes mnogo zgodna,ali naravno to za sebe nikad ne mozes da kazes. prenosis samo utiske ljudi koji te gledaju na ulici. Ovo mozes uciniti samo da posebnom tehnikom citanja misli, tumacenjem izraza lica,gestova, tkz. govora tela nepoznatih osoba

- obavezno je imati dovoljno novcanih sredstava za bezbriznu kupovinu ( koja ce se u daljem tekstu pokazati kao izuzetno stresna) nekoliko komada odevnih predmeta, u koju spadaju uske haljine i pripijene bluze

-nepoznate ljude sa kojima komuniciras preko novih tehnologija do difoltu trebas da svrstas u osobe koje su ljubomorne,zdepaste,cesto udruzene u razjarene copore,pretezno nesigurnog karaktera

Ali. Uvek postoji ono ali u zivotu,zar ne?
Iako ces vredno raditi na ispunjavanju gore navedenih tacaka,zrtvovati se,ziveti mentalno zdrav zivot uvek postoji mogucnost da u toku bezbrizne kupovine naleteti na osobu koja predstavlja ljubomornu kucku. Koja ce ti oteti haljinu. Ljubomorna kucka je klasicni primer jednike iz razjarengo copora,koja ima zadatak da ti zagorca zivot.

Kraj izvestaja

Posle ovakve analize ja bih tebe za prvog analiticara BIA postavila, sa sve sluzbenim kolima, smart phon.-om i licnim sekretarom..:ok:

Za svaku normalnu osobu, to će biti samo podsticaj da se još više trudi i da napreduje. Kada je neko bolji od mene, i ja se trudim da učim od tog nekog, da jednog dana i ja budem takva..Nisam pakosna i zavidna, volim da učim od pametnijih i boljih. Nije to sramota. Takvih je malo, nažalost. Bolje rečeno, u današnje vreme, premalo...Danas će ti najpre žena slomiti vrat svojim spletkama i dogodovštinama, nego neko suprotnog pola...To kao da je borba na život i smrt, a nije jer za sve postoji mesto ispod Sunca. :)
Ja lično od takvih žena nemam kompleks manje vrednosti, već neki pozitivni motiv da budem još bolja i neko ko će jednog dana biti na njihovom mestu, i kao one. :)

Evo Jece, VELIKOG SRCA! Cao Jeco, pravo si zlato, ostani takva..Puno te pozdravljam :bye: Steta sto nema vise takvih devojaka kao ti...

Hellen nemoj lagat narod ovde po forumu..Secam se tvojih postova od pre par godina u kojima si opisivala kako te jure frajeri OD drugih zena :rtfm::rtfm:
:eek::eek::eek:

Ти си мене са неким помешала...:confused: Има нас неколико са сличним ником....:confused:.....А мене никада нису јурили фрајери, да јесу - неки би ме ваљда и стиго...:(

Но, питање је било - како да будемо сигурне ми здепасте, кривоноге и носате кад нам Бог није дао да будемо згодне као ти?

Poslednja izmena:
Pričaju muškarci da su zdepaste bolje u seksu, više se trude da nadomeste svoje nedostake. Tako da gazele , pume, tigrice sa sve nogama od 2 metra tu bitnu trku gube. E sad, da li je to nepravda ili je to priroda udesila ko će ga znati.
Uzgred, imam duge noge i stvarno jedan tip mi je rekao....ajd više smesti se nekako...

Podstaknuta mojom prethodnom temom dodjoh do zakljucka da su lepe, zgodne i(ili) zanimljive zene nekima inspiracija, a drugima povod za vredjanje istih, ogovaranje i smisljanje raznih smicalica i spletkarenja...
Ja licno kada vidim zenu koja drzi do sebe dobijem inspiraciju da i ja budem bolja...I trudim se da se drzim samo sa takvim zenama i devojkama, jer ih smatram mentalno zdravijim...
Koliko je jos takvih zena? Sta zene tera da toliko mrze nekoga samo zato sto je bolji od njih? Umesto da se potrude da daju sebi i svetu najbolje od sebe?

Surova istina, zene skripu zubima na sve sto je lepse i bolje od njih. Zasto to rade? U pitanju je konkurencija, najlepsu i najbolju ceka sve najbolje, - centar paznje, dobar muskarac, zivot u obilju ... a na zalost takav zivot ne moze biti za svaku, za dobiti najbolje mora se biti najbolji, i to je to zasto zene vode beskompromisan rat sa svime sto smatraju lepsim ili boljim.

A radi se i o tome da zene ne znaju da uzivaju u skromnom zivotu, vecina njih, nikad nisu zadovoljne, ma kakav uspeh postigle u zivotu.

Surova istina, zene skripu zubima na sve sto je lepse i bolje od njih. Zasto to rade? U pitanju je konkurencija, najlepsu i najbolju ceka sve najbolje, - centar paznje, dobar muskarac, zivot u obilju ... a na zalost takav zivot ne moze biti za svaku, za dobiti najbolje mora se biti najbolji, i to je to zasto zene vode beskompromisan rat sa svime sto smatraju lepsim ili boljim.

A radi se i o tome da zene ne znaju da uzivaju u skromnom zivotu, vecina njih, nikad nisu zadovoljne, ma kakav uspeh postigle u zivotu.

ima istine u tome...

Pričaju muškarci da su zdepaste bolje u seksu, više se trude da nadomeste svoje nedostake. Tako da gazele , pume, tigrice sa sve nogama od 2 metra tu bitnu trku gube. E sad, da li je to nepravda ili je to priroda udesila ko će ga znati.
Uzgred, imam duge noge i stvarno jedan tip mi je rekao....ajd više smesti se nekako...

To je neki mentol koji nema pojma ni o zenama, ni o vodjenju ljubavi, ni o bilo cemu...Muskarac koji hoce i(ili) zna nema problem ni sa dugim, a ni sa kratkim nogama, to ti mogu reci sa 100 sigurnoscu...

Poslednja izmena:

Ти си мене са неким помешала...:confused: Има нас неколико са сличним ником....:confused:.....А мене никада нису јурили фрајери, да јесу - неки би ме ваљда и стиго...:(

Но, питање је било - како да будемо сигурне ми здепасте, кривоноге и носате кад нам Бог није дао да будемо згодне као ти?

Tako sto istaknes ono lepo, a ono sto je manje lepo sklonis u drugi plan i drzis se kao da si najlepsa na svetu..To i muskarci vole...

Tako sto istaknes ono lepo, a ono sto je manje lepo sklonis u drugi plan i drzis se kao da si najlepsa na svetu..To i muskarci vole...

Аха, па ова твоја здепаста је можда имала лепше очи, блиставији осмех, савршене зубе, бујнију косу него ти......и сама кажеш да је лепушкаста....а своје кратке ноге је сакрила тренерком и великим џемпером....но ти ипак сматраш да она има разлога да ти завиди зато што си ти витка а она здепаста....:confused::dontunderstand:

А можда је онда твоја рекација била пука завист што она ем има лепше очи од тебе, ем сад има и хаљину коју ти немаш? ;)

nikako
samo zgodne devojke ameju da budu sigurne u sebe :rtfm:

Аха, па ова твоја здепаста је можда имала лепше очи, блиставији осмех, савршене зубе, бујнију косу него ти......и сама кажеш да је лепушкаста....а своје кратке ноге је сакрила тренерком и великим џемпером....но ти ипак сматраш да она има разлога да ти завиди зато што си ти витка а она здепаста....:confused::dontunderstand:

А можда је онда твоја рекација била пука завист што она ем има лепше очи од тебе, ем сад има и хаљину коју ти немаш? ;)

Ne, jer kad je neko previse nesiguran i jako iskompleksiran taj nikada nije srecan.. I to moze da bude najlepsa zena na svetu ali ce ona uvek biti nesrecna i zavideti svima..DZaba joj sto je lepuskasta kad nista drugo na njoj (spolja ni iznutra) nije dobro...:rtfm:
KO je rekao da ima lepse oci, zube i osmeh od mene? :manikir: A i tu haljinu imam od danas i to sam je dobila 20 % jeftinije...:manikir:

Poslednja izmena:

Back