I ja sam ovo pitala.
Nazalost nisam dobila direktan odgovor,pa sam pristupila detaljnom proucavanju ove teme.
U obzir sam morala da uzmem i drugu temu sa ovog foruma,slicne tematike.
Zakljucci do kojih sam dosla su sledeci:
- da bi bila bolja moras da pazis da jedes i da radis vezbe u 22h uvece,ma koliko bila umorna. (napomena uz ovu stavku- nije prikazano koja je profesija u pitanju,dacu sebi za pravo da mislim da je u pitanju veoma uspesna karijera.)
-praktikovanjem ovakih nacela u zivotu dobijas garanciju da ces biti mentalno zdrava osoba
-gore navedenim tackama postajes mnogo zgodna,ali naravno to za sebe nikad ne mozes da kazes. prenosis samo utiske ljudi koji te gledaju na ulici. Ovo mozes uciniti samo da posebnom tehnikom citanja misli, tumacenjem izraza lica,gestova, tkz. govora tela nepoznatih osoba
- obavezno je imati dovoljno novcanih sredstava za bezbriznu kupovinu ( koja ce se u daljem tekstu pokazati kao izuzetno stresna) nekoliko komada odevnih predmeta, u koju spadaju uske haljine i pripijene bluze
-nepoznate ljude sa kojima komuniciras preko novih tehnologija do difoltu trebas da svrstas u osobe koje su ljubomorne,zdepaste,cesto udruzene u razjarene copore,pretezno nesigurnog karaktera
Ali. Uvek postoji ono ali u zivotu,zar ne?
Iako ces vredno raditi na ispunjavanju gore navedenih tacaka,zrtvovati se,ziveti mentalno zdrav zivot uvek postoji mogucnost da u toku bezbrizne kupovine naleteti na osobu koja predstavlja ljubomornu kucku. Koja ce ti oteti haljinu. Ljubomorna kucka je klasicni primer jednike iz razjarengo copora,koja ima zadatak da ti zagorca zivot.
Kraj izvestaja