Lepe žene u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa dobro,može malo i da se našminka..nije smak svijeta...samo da ne pretjeruje..:aha:
ma neću da idem,ko se još najeo gledajući u jelovnik...:)

Šime ako vidiš neku prirodnu lepotu, a ti odmah uslikaj :lol:

ad0ee0de89623891dc01a636ae78d3ac.jpg

Opet naša draga Christina H. :heart:...kaže, uopšte joj ne smetaju komentari na Krsti niti ih doživljava kao uvredljivu objektivizaciju,
a Rasnu temu, na kojoj je istaknuta kao primer ženske putenosti, pohvaljuje široj amričkoj javnosti:lol:

peoples-2012-worlds-most-beautiful-woman-10-pics_5.jpg

:rotf:

Eno digli temu u nasu cast kontam da je ljubomora u pitanju jer smo tako nekako po svemu ispred neosetljivih, neculnih i ustrogljenih primeraka. Mada ok poceli smo da im golicamo inspirejsn to je pomak dobar. :lol: i ja sam time zadovoljna vrlo. Sta vi biseksualke drage :lol: mislite o tome? Ima li njima spasa el su na dobrom putu da pripomognemo malo :zper: il da ih iskuliramo : (((

ne brini, ja samo u prolazu :mrgreen:
znaš kako je...možeš i u prolazu da zakačiš virus...:rotf:
..
ili ne do Bog nešto više :lol:

- - - - - - - - - -

Eno digli temu u nasu cast kontam da je ljubomora u pitanju jer smo tako nekako po svemu ispred neosetljivih, neculnih i ustrogljenih primeraka. Mada ok poceli smo da im golicamo inspirejsn to je pomak dobar. :lol: i ja sam time zadovoljna vrlo. Sta vi biseksualke drage :lol: mislite o tome? Ima li njima spasa el su na dobrom putu da pripomognemo malo :zper: il da ih iskuliramo : (((

ja sam pozitivno iznenađena ovim obrtom..i očekujem da one dođu i na ovu temu sve sa transparentima Dole komentatorke zgodnih Ribetina i Rasnih žena! :rtfm:
...
ali ipak mislim da ćemo mi biseksualke morati ipak kod njih tamo, jer ti njihovi mozgići što varniče, mene baš nekako čudno pale :rumenko:

Pre nekog vremena, glasala bih za akciju, protest, kontranapad...a sad...žudim za mirnim kutkom u kojem ću baliti na šta i na koga ja hoću, ako treba i drqati i kačiti smajliće i pesmice i stihove.. bez straha da će me neka ćudoredna militantna forumska policija anatemisati i praviti mi psiho profile.
Pošto mi se ne kokodače tamo, glasam za kuliranu:mrgreen:

Back