poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.163
gde sam pogrešila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Videh te na slici Meditareno Blanko...znam da ste mlad i naočit momak![]()
Ovu moram da mi ne bi nestala..ne znam čija je...nek se javi onaj kojem pripada ova nacrtana
![]()
- - - - - - - - - -
Ova je za Leonovu baštu![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Ovu besnu nek uzme neko, ko može da je ukroti![]()
![]()
Hahaha,kuj,kuj stavlja moje slike ovde,cista diskreditacija,neko stavlja moje slike ovde bez mog saznanja,strasno..Senorita poetessa kakve su ovo FAN-FATAL macke,neko ce ovde da dobije srcku,strasno.
.Nema potrebe da mi persirate senorita poetessa,nasi smo.
.
hvala što ti se sviđaju sličice 
ma nećehvala što ti se sviđaju sličice
![]()
.Imas dobar ukus senorita poetessa. 

e tako...kakvu da tražim...crnku, crveno ili plavu?![]()
- - - - - - - - - -
znači neku prirodnu ali rasnu![]()

a lepoooo...i još ti kažem lepo ponesi kremu, nek te Leon maže pre podne, a Bole posle podne...a u ponoć sama biraja .lepo si mi rekla.. ponesi Nina sesir...![]()

mogu ti reći,kad bolje razmislim,da ja uopšte nemam više neki tip žene..volim i plave,i crnke...i zadnih par godina i crvenu boju kose sam zavolio..samo da nije ona drečava..
smao prirodno...![]()

a lepoooo...i još ti kažem lepo ponesi kremu, nek te Leon maže pre podne, a Bole posle podne...a u ponoć sama biraj![]()

Sta pisete , pisite jos 30 minuta..posle 1 h..Krsta nece biti dostupna..
- - - - - - - - - -
Posle sam te poslusala i ..kao sto vidis..Leon i Bole odradili mazanje kremicama...
![]()
a šta znam,ima onako malo jaču vilicu za moj ukus...ali uzevši u obzir da dugo nisam ejakulirao,vjerovatno joj ne bih oprostio..
ali nije uopšte loša..

a dobra je,ako izuzmemo tu drečavu boju kose...
hvala NIna na podsećanju...još malo imamo vremena da.

uhhh..ovo zaista izgleda fantastično....![]()

za Simeta jedna muzikalna i ja odoh...
![]()