Lepe žene u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre nekog vremena, glasala bih za akciju, protest, kontranapad...a sad...žudim za mirnim kutkom u kojem ću baliti na šta i na koga ja hoću, ako treba i drqati i kačiti smajliće i pesmice i stihove.. bez straha da će me neka ćudoredna militantna forumska policija anatemisati i praviti mi psiho profile.
Pošto mi se ne kokodače tamo, glasam za kuliranu:mrgreen:

ja neću izdržati...napaljena sam još od noćas :zkez: od onih stihova, a i sličica...a i Nina se skinula gola na plaži...što je dodatno pospešilo moje fantazije o moći, autoritetu i dominaciji :lol: mislim da ću morati da odgovorim! :lol:

- - - - - - - - - -

idem sad odavde da dobijem bocu i ne vracam se vise

zarazne ste :mrgreen:

ajde begaj...ali sad si obeležena :sad2: mislim da je kasno za tebe :rotf:

Al tema kao da je em podigla :rotf:

Dobro kaze Ripley ne treba trositi zivce na nj. Ta frekfencija i glasici piskavi nose mi samo glavobolju.

Ajde dajte neku rasnu, nema kompa ni danas pa ne mogu da vas pocastim :lol: kazu tek ce u ponedeljak biti gotov.

Od ponedeljka znaci zlo i naopako :zper:

:lol:

Al tema kao da je em podigla :rotf:

Dobro kaze Ripley ne treba trositi zivce na nj. Ta frekfencija i glasici piskavi nose mi samo glavobolju.

Ajde dajte neku rasnu, nema kompa ni danas pa ne mogu da vas pocastim :lol: kazu tek ce u ponedeljak biti gotov.

Od ponedeljka znaci zlo i naopako :zper:

:lol:

Ajde onda jednu u godess fazonu...više odraz mog trenutnog stanaj duha...nego afiniteta...ali ajde :lol:

62f298094636ea084685199df0092d0d.jpg

Back