- Poruka
- 66.964
Evo za tessu predlog - odevna kombinacija.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Ne znam da li je Latina...ali mislim da će to Fortes bolje da ustanovi![]()
![]()
![]()

Morao bih detaljnije da analiziram I da ponovim testiranje par puta da budem siguran pre nego donesem zvaničnu procenu.

Ajmo mi lepo, da skinemo te krpice, stiže sezona kupanja
![]()
- - - - - - - - - -
Fortes...onako odokativno...jel' bi ovo mogla da bude Latina?![]()

Hispanoamerikanka da,ali Mediteranka-Evropljanka-Latinka i da i ne,jedino ako je isla u solarijum,posto mi Mediteranci imamo takav pigment koze,da nam ne treba mnogo da pocrnimo..

pa htela sam...ali nisam mogla...sve mi slike pred očima...i to sve neke plavuše...nigde crnke...a Leon sutra ako uđe na temu i vidi da za njega nema ništašto ne spavaš crna ti...
nisam ja isključiv po pitanju geografskog porekla...slobodno pusti mašti na volju kad mi ih ovde namenjuješ,ona je bila za medalju ko god ju je rodio![]()

Znači segnor Mediterano Blanco..ova može da prođe po vašem istančanom ukusu
- - - - - - - - - -
pa htela sam...ali nisam mogla...sve mi slike pred očima...i to sve neke plavuše...nigde crnke...a Leon sutra ako uđe na temu i vidi da za njega nema ništa
..
bolje da mu se ne pojavljujem na oči
tako da sam morala![]()
Hahaha,ima dobru pozadinu,iliti prednji trap,ali joj nema face.Inace ten joj je cokoladni,moze da prodje,ako ima slatku facu,pogotovo mediteransku..Ima i dobrih Hispanoamerikanki,ali otkidam na Spanjolke i Italijanke-Mediteranske Belkinje.

ma prevrnućemo je ako treba
..
mislim, da joj vidimo lice![]()
Sjajnodobra mi je Bole ova što si okačio...tako da ti ja poklanjam jednu onako umetničku za našu romantičnu dušu
![]()
- - - - - - - - - -

https://www.google.rs/search?q=blanca+suarez&biw=1024&bih=667&tbm=isch&imgil=pHVKOSt56qQukM%3A Ako moze da se vidi slika? BLANCA SUAREZ UDAJ SE ZA MENE PRESIOSA SENORITA.HAHAHA..

Sjajno![]()

Lepa je Blanka
![]()
- - - - - - - - - -
A šta kažeš Bole...fina ova kosata![]()
![]()
Prelepa,mmmmmmmmmmmm,prava Spanjolka- secerlema..
lepa, lepa![]()
![]()
Ako budem nekada otisao u Madrid a dace Bog i Hrist,ima da je startujem i muvam sve dok je ne osvojim,iako su Spanci smekercine.Hahaha..

tako je bre!![]()
![]()
to je stav![]()
ma život je pred tobom..ima vremena
- - - - - - - - - -
I mislim da nam malo vali magije na ovoj našoj temi..zato jedna za Boleta![]()
![]()