Lepe žene u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo za tessu predlog - odevna kombinacija.... :prstic:

t%2B%25284%2529.jpg

Morao bih detaljnije da analiziram I da ponovim testiranje par puta da budem siguran pre nego donesem zvaničnu procenu.

ajde Fortes...molim te..ja oka nisam sklopila noćas...meni se čini po usnama i oblinama da je to taj tip...ali moguće i da grešim :sad2:
..
imaš li neke morske slike možda tih Latina...da vidimo mi kako to izgleda u prirodnom ambijentu :lol:

Poslednja izmena:
Hispanoamerikanka da,ali Mediteranka-Evropljanka-Latinka i da i ne,jedino ako je isla u solarijum,posto mi Mediteranci imamo takav pigment koze,da nam ne treba mnogo da pocrnimo. ;) .

Znači segnor Mediterano Blanco..ova može da prođe po vašem istančanom ukusu :lol:

- - - - - - - - - -

što ne spavaš crna ti...

nisam ja isključiv po pitanju geografskog porekla...slobodno pusti mašti na volju kad mi ih ovde namenjuješ,ona je bila za medalju ko god ju je rodio :lol:
pa htela sam...ali nisam mogla...sve mi slike pred očima...i to sve neke plavuše...nigde crnke...a Leon sutra ako uđe na temu i vidi da za njega nema ništa
..
bolje da mu se ne pojavljujem na oči :lol:

tako da sam morala :lol:

Znači segnor Mediterano Blanco..ova može da prođe po vašem istančanom ukusu :lol:

- - - - - - - - - -

pa htela sam...ali nisam mogla...sve mi slike pred očima...i to sve neke plavuše...nigde crnke...a Leon sutra ako uđe na temu i vidi da za njega nema ništa
..
bolje da mu se ne pojavljujem na oči :lol:

tako da sam morala :lol:

Hahaha,ima dobru pozadinu,iliti prednji trap,ali joj nema face.Inace ten joj je cokoladni,moze da prodje,ako ima slatku facu,pogotovo mediteransku. ;) .Ima i dobrih Hispanoamerikanki,ali otkidam na Spanjolke i Italijanke-Mediteranske Belkinje.

ma život je pred tobom..ima vremena :aha2:

- - - - - - - - - -

I mislim da nam malo vali magije na ovoj našoj temi..zato jedna za Boleta :zper:

tumblr_nmx5bgxjDu1usuasco1_500.jpg

Hahahaha.Otkud znate senorita poetessa koliko imam godina.Mozda sam vec mator i odrtavio od 60 banki a mozda imam 25 i isto sam mator,ali u dusi. ;) .Inace dobra slika senorita poetessa,mmmmmmmmmmmm,wet dreams. ;) .

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Videh te na slici Meditareno Blanko...znam da ste mlad i naočit momak :lol:
hvala na komentaru za sliku..znači i tebi se sviđa :lol:

Ovu moram da mi ne bi nestala..ne znam čija je...nek se javi onaj kojem pripada ova nacrtana :lol:

tumblr_no6tqt6OvY1sbq2fmo1_1280.jpg

- - - - - - - - - -

Ova je za Leonovu baštu :lol:

tumblr_nnqamva1e11u26x2oo1_500.jpg

- - - - - - - - - -

Ovu besnu nek uzme neko, ko može da je ukroti :lol:

tumblr_mzcmc2R7MD1sk9hqgo1_500.jpg

Poslednja izmena:

Back