Kada ides iza zene,sta vidis.Samo figuru.Prvo sto pogledam,je kako hoda.Ako se klati,vise i ne pogledam.Ako hoda graciozno,krecem na listove, i to mi je najlepsi deo nogu.Deo od kolena pa navise,je deo koji moze da prevari,farmerice mogu ispraviti nedostatak.Ne preferiram zene sa sirokim kukovima,telo mi treba izgledati skladno.Grudi su zadnje koje pogledam,jer videti prirodne grudi je retkost.Ili su radili silikoni,ili su u brusu dodaci.Pre bi se zakacio za zenu koja nije lepa,ali sa prelepim telom,nego sa lepim licem,a na dole da nemas za sta da uhvatis.A opet o ukusima se ne mozemo nikada dogovoriti.A navescu nesto sto se meni desilo u mladosti.Upoznao sam bosanku,nema sta na njoj nije bilo lepo,sve od glave do pete je bila kao vila.Izasli smo dva-tri puta,i ja je vise nikada nisam pozvao da se nadjemo.Prosto me je nervirala kada pocne da prica.Imala je lepu boju glasa,nezan,kao i ona sama, iako je bila visoka oko 1,80m.Sam govor me je nervirao,cim progovori.Sada,posle toliko godina,razmisljam koliki sam konj bio.Od takve ribe sam pobegao.Zbog cega,zbog govora.Budala.Pa to se moglo ispraviti,sve se da izbrusiti.Stvorio sam porodicu,saputnica mi je kakvu sam zeleo,savrsena.A prokleto musko,i dan danas se setim bosanke,nisam joj ni lik zaboravio.