LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

može kafa? :) sa bejlisom i šlaaaaagom :P a? Ne moraš ništa da radiš ;) (ni meni ni dečku :lol: )

Ej, bwe, nije dekart e-Milojko...nema šanse. Ovaj je stariji čak i od Milojka :lol:

Sorry Dekarte, treba da zbnaš da si meni eXtra simpatičan (svež pristup, odlične teme, još bolji upgrade istih različitim podacima!).
Milojko je bio sin razmetni....koji se TRUDIO da zvuči pametno. Al za dž. Toliko o duhu koji (ne)odrešuje godine. Ja verujem da je Milojko imao oko 35. ASli je zvučao....phm...pf. Starije, mnogo.

(normalno je Gejša ne znaš, od skoro si ovde ;) )

Betty:
može kafa? :) sa bejlisom i šlaaaaagom :P a? Ne moraš ništa da radiš ;) (ni meni ni dečku :lol: )

Ej, bwe, nije dekart e-Milojko...nema šanse. Ovaj je stariji čak i od Milojka :lol:

Sorry Dekarte, treba da zbnaš da si meni eXtra simpatičan (svež pristup, odlične teme, još bolji upgrade istih različitim podacima!).
Milojko je bio sin razmetni....koji se TRUDIO da zvuči pametno. Al za dž. Toliko o duhu koji (ne)odrešuje godine. Ja verujem da je Milojko imao oko 35. ASli je zvučao....phm...pf. Starije, mnogo.

(normalno je Gejša ne znaš, od skoro si ovde ;) )

ih, pa kolko je star ovaj dekart????? :shock: (a nema veze ja volim starije decke)

mmmmm, znas da sam slaba na baileys i slag..... 8) nego sto neces da vam radim nista ni tebi ni decku???? :roll:

geisha:
au bogami dekarte ako ti je ovo pravo lice, ja necu vise da budem lepa, pametna, uspesna i sama, vec cu da budem s tobom....vidim pametan si, lep si, volis da filozofiras, ima da se poklopimo :grin:

a056.GIF

A što se tiče godina, NEMOJ DA VERUJEŠ SVAKAKVIM GLASINAMA!
c022.gif

Hellen:
А шта као је она одабрала да буде сама?
Moze da laze samu sebe da je uspesna...
Kad pomenemo te reci "uspesna osoba" onda nekako sablonski podrazumevamo i to da ima nekog pored sebe... No opet sve je to stvar individualnog gledanja na stvari... mozda neko misli i da je uspesan i ako nema posao... ko zna... mozda ima neka druga zadovoljstva da ga ispunjavaju... umetnicka na primer... :lol:

Petar_Pan:
Kad pomenemo te reci "uspesna osoba" onda nekako sablonski podrazumevamo i to da ima nekog pored sebe... No opet sve je to stvar individualnog gledanja na stvari... mozda neko misli i da je uspesan i ako nema posao... ko zna... mozda ima neka druga zadovoljstva da ga ispunjavaju... umetnicka na primer... :lol:

izgleda da i ti zbog svojih umetnickih zadovoljstva si jos uvek sam..... :lol:

Petar_Pan:

Ma nemoj mi reci...sta to sad znaci..da Umetnost ne moze biti i posao...vec po tebi samo usputno zadovoljstvo ?

frida-kahlo:
.....e i to bese odgovor na ovaj topic. Mislim da si sada rekao vise nego sto i sam mozes da predpostavis.
Izvini ali stvarno neka nebulozna diskusija tipa a zasto si to rekao sto si rekao... jesi sigurtan da si to rekao sto si rekao... stvarno nije u mojoj sferi interesovanja...
Tvoj pogled na svet je ocigledan i proziran kao flis papir... tako da mozes ti da se trudis nekoga da spustis i nazoves raznim imanima, ali to nema nikakvog udela na temu... Ovde je odgovor ocevidna intelektualna nekompatibilnost... kao i ocigledna homogeno orjentisana prica...

Ma evo me, gledao sam Utisak nedelje.......

Drago mi je da ima još ljudi koji misle kao ja. Kada sam se upustio u ovaj forum (i verujte jeste zarazno) bio sam ubeđen da su na njemu sve sami klinci, ali sada sam potpuno promenio mišljenje. Ima ovde zaista ozbiljnih mišljenja (samo da mi ne zamere posle da sam suviše ozbiljan).
a030.gif

Što se tiče godina, pa bar tu nema dileme. Pogledajte šta piše pored onog "dekart...." Mada, ko zna da li sam i u pogledu toga iskren...... Ma volim ovakva filozofska razmišljanja - sve dovodimo u pitanje i preispitujemo. Pa to je i osnov svake nauke. "Sad znam da ništa...... ".

Nego da se vratimo na temu.............. iz svega napisanog zaključio sam da je ustvari problem LEPE, PAMETNE I USPEŠNE osobe u tome što su joj očekivanja dosta visoka. Samim tim sledi zaključak da je mogućnost izbora dosta sužena. Mada ja ipak ostajem pri tome da se ne treba predavati i gubiti nadu. Možda je teže naći, ali kada se nađe....... to je onda ono pravo.

Interesantno, ali ustanovio sam da na ovom forumu ima dosta pametnih i obrazovanih ljudi. Zaista sam prijatno iznenađen. Izgleda da sam temu postavio na pravom mestu.
a074.gif

"Naravno da ne", znači "naravno da nisu lepe i pametne i uspešne" ? :lol:
:P
nače....mislim da je sve na svetu stvar volje i želje. Bez obzira na obrazovanje (ispada da je znanje kočnica za sreću, a nije :? ) , SVAKO tj. SVAKA može, samo ako želi, i da nađe nekog, i dva i tri.... i da se uda...pa ...štagod. U najmanju ruku TO. A može i kao Aleksis Karington Dexter Colby blah .. da ih ima sedam (kojoj su takve ambicije).

Back