LENJOST

ja volim da sam lenja, al u poslednje vreme nemam vremena za lenjost.:-? . lenja sam jedino na poslu s vremena na vreme -onda sam na krstarici :lol:

Ko o čemu... :lol:
Beti, nemoj da se foliraš da ne kapiraš i da se praviš besava - kad znam da si vrlo dobro skapirala o čemu se ovde priča još na početku :lol: :lol: :lol:
Ja bih ti dala medalju za tvrdoglavost majke mi.

Betty:
TO SE NE ZOVE LENJOST NEGO KONSTRUKTIVNI ODMOR :mrgreen:

btw. ta većina što ima opravdanja samo za sebe - to je čisto licemerje

Taman sam napisala jedan lep post pre jedno tri sata i pukne internet :roll: .
Nego, ja sam jako kritična i prema sebi i prema drugima. nema tu puno opravdanja.
E, a na poslu imamo kafe kuvaricu koja je napravila dramu oko svog posla. u opisu njenog radnog mesta stoji: "Kuva kafe i pere šolje". To je to. A jadna gospođa samo histeriše po kuhinji i plače i kaže da je pod prevelikim stresom i da smo mi krivi što je bole ruke, itd:roll: .
Situacija u kuhinji svakog minuta je sve dramatičnija. Mislim, ako ne može da se nosi sa svojim radnim zadacima, neka promeni radno mesto ili ode u penziju. Ovako se dalje ne može :mrgreen:

Queen_:
Taman sam napisala jedan lep post pre jedno tri sata i pukne internet :roll: .
Nego, ja sam jako kritična i prema sebi i prema drugima. nema tu puno opravdanja.
E, a na poslu imamo kafe kuvaricu koja je napravila dramu oko svog posla. u opisu njenog radnog mesta stoji: "Kuva kafe i pere šolje". To je to. A jadna gospođa samo histeriše po kuhinji i plače i kaže da je pod prevelikim stresom i da smo mi krivi što je bole ruke, itd:roll: .
Situacija u kuhinji svakog minuta je sve dramatičnija. Mislim, ako ne može da se nosi sa svojim radnim zadacima, neka promeni radno mesto ili ode u penziju. Ovako se dalje ne može :mrgreen:
Bas si okrutna:-):mrgreen:

što je okrutna? Misliš da se ne bi neka mlada namigušica polomila da svima udovolji, i još da pita oće li repete? :lol:
Dajte mladima posao, a brkate babe u penziju!

Juče sam bila lenja da čekam da mi vozač autobusa vraća kusur za autobusku kartu, nisam imala baš ništa sitno :(
i onda sam išla peške kući...

lenjost nas kao što vidimo, može odvesti u aktivnost
ovo nije jedini primer

nisam, bejbice, ali ni ti se nisi baš potrudila da pojasniš :wink:
u kom smsilu dashvatim okrutno? Kao ironiju? U tom slučaju je neinformativno jednako nepotrebno uopšte komentarisati
a ja sam gladna :x razumite me :wink:

Betty:
nisam, bejbice, ali ni ti se nisi baš potrudila da pojasniš :wink:
u kom smsilu dashvatim okrutno? Kao ironiju? U tom slučaju je neinformativno jednako nepotrebno uopšte komentarisati
a ja sam gladna :x razumite me :wink:
Pa vidissssssssssssss da sam natrpala smajlica i ti nista:-P
`osh malo pizze?

pffffhahahaah, Kvin jeb ote, prslasam u smeh usred priče KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SVETOVNOG i CRKVENOG IMENA :lol:
Ispadoh nečastiva 8)

I ti bejbice, samo se pretvaraj da si original, daćeš, daćeš....P

meni je grozno kad neko koristi rec lenjost...to je veoma povrsno tretiranje coveka...ako ne uvidjas svrhu radjenja nekih stvari ili ti one najnormalnije nisu prioritrtne u tom trenutku - sto je to lenjost...
svako od nas zna kad je u nekakvoj depresiji ili je tuzan( nikakva patologija),sto treba prevazilaziti...

one koji kažu "evo odmah" a ne urade - nikad
ili je to neodgovornost?

lenj čovek je onaj koji ništa ne radi ili onaj koji kaska za svojim planom? Ovo prvo je beznadežno a za ovo drugo nekako imam razumevanja.

U VELIKIM STVARIMA LJUDI SE POKAZU ONAKVIMA KAKVI BI HTELI DA BUDU,A U MALIM ONAKVIM KAKVIM JESU.
prezirem rec lenjost.mislim da tu ogavnu osobinu poseduju svi do nekle.

ama, prvo objasnite šta je lenjost!
Nema šanse, ali nikakve, da ljudi koji umeju i vole da uživaju u životu moraju ujedno da budu i lenji. To jednostavno nije tačno.

Back