Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Betty:TO SE NE ZOVE LENJOST NEGO KONSTRUKTIVNI ODMOR![]()
btw. ta većina što ima opravdanja samo za sebe - to je čisto licemerje
Bas si okrutna:-)Queen_:Taman sam napisala jedan lep post pre jedno tri sata i pukne internet.
Nego, ja sam jako kritična i prema sebi i prema drugima. nema tu puno opravdanja.
E, a na poslu imamo kafe kuvaricu koja je napravila dramu oko svog posla. u opisu njenog radnog mesta stoji: "Kuva kafe i pere šolje". To je to. A jadna gospođa samo histeriše po kuhinji i plače i kaže da je pod prevelikim stresom i da smo mi krivi što je bole ruke, itd.
Situacija u kuhinji svakog minuta je sve dramatičnija. Mislim, ako ne može da se nosi sa svojim radnim zadacima, neka promeni radno mesto ili ode u penziju. Ovako se dalje ne može![]()
Izgleda da me nisi dobro skontala:-) za to okrutna:-).Betty:što je okrutna? Misliš da se ne bi neka mlada namigušica polomila da svima udovolji, i još da pita oće li repete?![]()
Dajte mladima posao, a brkate babe u penziju!
Pa vidissssssssssssss da sam natrpala smajlica i ti nista:-PBetty:nisam, bejbice, ali ni ti se nisi baš potrudila da pojasniš :wink:
u kom smsilu dashvatim okrutno? Kao ironiju? U tom slučaju je neinformativno jednako nepotrebno uopšte komentarisati
a ja sam gladna :x razumite me :wink:
Nemam ja srce!Betty:oću, serviraj i svoje srce pride - pohovano,rolovano, nebitno 8)
uh što sam lenja da siđem da nešto klopam![]()
mrzi me i do toaleta da odem danas.
Daj ti:-)Betty:pffffhahahaah, Kvin jeb ote, prslasam u smeh usred priče KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SVETOVNOG i CRKVENOG IMENA![]()
Ispadoh nečastiva 8)
I ti bejbice, samo se pretvaraj da si original, daćeš, daćeš....P