- Poruka
- 1.406
naopako da si me uvredila, samo ja nisam rano poludila, rodila se taka po celom telu![]()
Ih, ta idi begaj, ko da si u Sremu odrasla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naopako da si me uvredila, samo ja nisam rano poludila, rodila se taka po celom telu![]()

a jooock...sremci me oce izmeniti al nedam seIh, ta idi begaj, ko da si u Sremu odrasla![]()

a jooock...sremci me oce izmeniti al nedam se![]()

Av, av
Dragice

A, da li lajanje na zvezde podrazumeva i želja da sam sebe ujedeš za dupe, iliti jezik, isto mu dođe?, verovatno ista vajda, tj. nikakva, e, ja bih večeraske sebe najradije ujela za bilo šta, samo da mi uspe, ali mi ne uspeva, makar i da dovatim dotično mesto, ipak ništa neću izmeniti, sve ostaje isto, ljudi ostaju neljudi, alapače postaju još gore, nekom pokloniš poverenje iz ovog ili onog razloga, on te ujede direktno za srce, iskreno, ama baš, laneš koju, to se protumači višeznačno, napada te neko ko te ni ne poznaje, a onaj koji ti se uvlači u dupe i zivka te na kafu,eeeeeeeeeeee, tek taj ti zavlači, da ne kažem nabija nož u leđa, ono, jaaaaaaaaakoooooooooooo
ta ne jedi se Dragice, svima se to desava

Зашто опет ???
И докле ?????
И чему ???
Тема је јасна : - ЛАЈАЊЕ НА ЗВЕЗДЕ - не један на другог !!!!
Ако је неком до уједања, треба му корпу ставити ... на кратко везати ... оградити ... изоловати ...
ja ću i dalje da se šetam s kesom na glavi,ništa mi pametno ne pada na pamet,al ću i da psujem.....
o gluposti ime ti je ja....

jel ovde sme i da se mjauce il se samo laje![]()

koja ti taIh, ta idi begaj, ček, ček, postoji još jedna grupa, na brzaka je zaboravih: CINKAROŠKA, uffffffffff, mLogo gadna grupa![]()
de sviraju

koja ti tade sviraju
![]()

Aaaa... Ti misliš na kursaĐŽije