LAJANJE NA ZVEZDE

• Začetnik teme Začetnik teme AmiA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да се самоцитирам ....
За случај да нисте прочитали,
Ви на које је пост упућен ...

Без обзира на "извињења са намером добром или мало мање добром", на ПП са намером ружном ...

Скините се злотвори,
не ружите,
не скрнавите ...

СЛЕДЕЋА МЕРА - БАН

Mene iz oma BANUJTE,(jer sam previshe lajala, po mojoj proceni),zahvaljujem:hvala::klap::D

Poslednja izmena:
Gle:eek:nisam:banovati:, znachi nastavljamo sas svirku
f010df0-1.gif

ne bi ja ...casna piJonirska
ali mi se smucilo...
da mi se pisanije ,,bar na ovom ..najvecem..hm...
cosku od neta
drzi vakela.preti.i ostalo
sporad toga sto sam izasla van teme
verujem i povecem clanstvu
u skoli ka izadjem van teme iliti je omasim...bar dobijem 1.
sto se redje desavalo
jer smo tamo pisali ...kako mama kaze(citaj profani)
al' ono se bar zvala skola
iliti obrazovna ustanova
sad sam vec u solidnim godinama
kad sam neku naobrazbu valjda i stekla
'a i matoro drvo se tesko ispravlja,,
daklem
vise nego mi je dosta
lazne romantike
i ljubavi
cvrkutanja ,,tipa mila i draga
slanja poljubaca i raznoraznog cveca
soljica kafe
i ostalih baljezgarija
razumela bih da su klinci u pitanju
a cak ni oni to ne rade
prevazisli to
ili im od pelena bilo jasno
da cvrkutanje u prazno ne znaci i ljubav,prijateljstvo.....
i kako da voleeem nekog ..koji mi salje srcice i cvece i kaze da sam mu drug.....
dobro
popusila jesam
jedared
misleci ..ko da mi je 3 leta
da se na netu stvarno pronalaze ..srodne duse
ne brate za ljubav do groba
ali pravi prijatelji
Boze sto sam glupa
bila i ostala .....
dobro ..neiskusna ...
hm u ovim godinama
a valjda lepa rec treba svima
bar se nadam...
e sad to vam ko i u zivotu....
foliranje i licemerje do bola ...
tako da
posle svih bura
ne mogu da gundjam previse
iz 'vakijeh pisanija ...
naFatala sam ipak 2 komada ...prijatelja,,,
prijatelj...imenica ...muskog roda....
hm..
pogresno
2. prijateljice ...
tako vec moze....
2 vuka ...cestita i iskrena,,,
malo li je ....?

Draga moja Amiš, pošto se večeraske vrćeš iz rodnog kraja (nisam 'tela pre da te uznemiravam z;), draže mi bilo oficijelno ćaskanje o svemu i svačemu), elem, čim zaviriš u ovo tvoje ćoše i ako budeš vredna pa redom iščitaš, videćeš da smo nas dve-tri malčice spamovale temu, šta ćeš, ne bi tebe da nam udaraš packe z:pz:pz:p, pa se ženske zanele. Eeeee, nema da nema, javiše se pod oma kritičari, ispljuvaše nas na pasja kola, prvenstveno mene, a koga bi drugog, ja već ionako navikla na pljuvačinu, pa.......e, pa, htedoh reći, izvinjavajte gazdarice, mlogo se izvinjavamo, mislim za spam, one što me kritikovaše, ne brojim z:kiss:

cim me najo oma misevi kolo vode
ako ste i lajale ..alal...
lajte ic mi ne smeta.......
samo nikako da se ova tema zloupotrbljava za licne obracune ....
ne zelim opet heroje i male radojice iliti radasine i ostale
jedne sam prezivela
i jopet cu ako moram
al ne zelim.. i tacka...
i baska sto je promasena tema ,,,
lajanje ,,,
toliko tema ..iz okoline i sire i uze,,,
velik je svet ...
suvise velik da bi se bavili jopet samim sobom....

Poslednja izmena:
uhh.......

mnogo si strog i nemas poverenje u mene.

ok , ne mozes ni da ga imas.

mi se ne poznajemo. osim sto si ti u prednosti....

***-e , dobit cu jos i kompex od tebe sala

Najsveziji primer mog ponasanja je Amia. sigurno si je primetio na Krsti. ponekad se javi .

ona je bolesna od Multipla skleroze. ako sam ispravno napisala....

dve cerke joj studiraju ...muz , direktor u nekoj firmi . oboje moji vrsnjaci ....

negde im se ljubav, bliskost zagubila....Amia se razbolela od te bolesti....snagom volje stala na noge .... citajuci na Zdravlju Krste o toj bolesti nabasa i na nas i zakaci se za mene....

a mene Bog stvorio da pisem i pisem i pisem.....

ona tvrdi da sam je recima lecila....

zavolela sam je na nevidjeno. upoznala je u Bgd , isla zbog nje u Novi Sad na jedan dan....

zvala sam je za 1 Maj kod mene . dosla je i bila dve nedelje....

ali kako Vrag ne miruje dobije temperaturu i bolest joj se vrati ....

na rukama sam je nosila u WC ... nocima nisam spavala....a nisam mogla ni da je vratim u tom stanju kuci .

dok ima tako jak atak na organizam pracen temperaturom ne moze ni poceti sa terapijom --corticosteroidi ....

stalno sam bila u vezi sa njenim doktorom ...dovela sestru med. da joj daje infuziju sa odgovarajucim sredstvima za to stanje u kome je bila....

kad se podigla na noge otisla je kuci ....odmah u bolnicu i sada je vec bolje....

to je bolest kojoj leka nema ali moze dugo da pozivi ....ako ima uslova za dobar i miran zivot.

recimo , kad bi Amia rekla da dodjem na par dana jer joj treba moja pomov , ja bih otisla....

istovremeno , Dushane,

ne razmisljam da li bi ona ikada to za mene ucinila....

mozes li da me shvatis ??

mozes li da ne mislis kako sam kompletan idiot ??

mozes li da mi verujes ili da se pravis kako mi verujes ??

ne poznajemo se...i to nije uslov da me ne zaboli tvoja sumnja.....

sad ces ti pomisliti --sta ova sad budali ??

ma neeeeeeee , ja samo zelim da prihvatis da sam drugacija...da sam ni bolja, ni gora od vecine....samo drugacija.....

kissssssssssssssssss

i kad me vec povukoste za tastaturu

o prijateljstvu,,je ovo dovoljan dokaz,,,
publikovan na romantiKi,,,,
bas je i romantican post da ti suze krenu....od miline...
toliko o tome ,,,i na temi drugarstvo samo sevaju srcici i poluBci,,,
da ti sasuzi oko ..a moze i oba...a sefovi cele parade ..cute i abera ne daju,,,
to sad o licemerju,,ako snmem da primetim...
a nije ovo cose jedino gde se licemerje i nepravda dogadjaju
ovde je bar jednostavnoa
ugasis komp i mirna backa ,,,
veci je kuluk,,,ziveti i odziveti ,,,ono sto ti Bog zacrtao,,,

a i net milina ,,jedna ,,,
ko sto reko'
mlada sam ..lepa ...
imam 25 godina ....
nek neko dokaze da nisam
oni sto me znaju ..se ne racunaju...z:mrgreen:

Poslednja izmena:
E, pa sad, ja te znam, istina da nemaš 25, ali sad sa dodatkom kilica, koje si usput pokupila, izgledaš ko cura od 25, a oni što misliše i rekoše da si jadna, e, pa jadna im majka, ti si ne heroj, ti si muško u ovom jebenom svetu muških, gde muški nemaju jaja, a ti imaš i viška čini mi se, a ipak si žensko milion posto, uhhhhhhhhhh, ala se šlihtam, nemam pojma zašto, ta, nisi ni moderator, hahahhaaaaaaaaaa

E, pa sad, ja te znam, istina da nemaš 25, ali sad sa dodatkom kilica, koje si usput pokupila, izgledaš ko cura od 25, a oni što misliše i rekoše da si jadna, e, pa jadna im majka, ti si ne heroj, ti si muško u ovom jebenom svetu muških, gde muški nemaju jaja, a ti imaš i viška čini mi se, a ipak si žensko milion posto, uhhhhhhhhhh, ala se šlihtam, nemam pojma zašto, ta, nisi ni moderator, hahahhaaaaaaaaaa

nisam a kako stvari stoje necu nikad ni biti,,,moderator...
jerbo nisam zazdana od takijeh stofova ,,s'a ces...
a nisam ni luda za bilo kakvom funkcijom
malo me stra' one ...daj nekom vlas' pa da vidis kakav je ...
hm....kakva li bi bila da mi je znati...

nisam a kako stvari stoje necu nikad ni biti,,,moderator...
jerbo nisam zazdana od takijeh stofova ,,s'a ces...
a nisam ni luda za bilo kakvom funkcijom
malo me stra' one ...daj nekom vlas' pa da vidis kakav je ...
hm....kakva li bi bila da mi je znati...

Ma, bila bi grozna ko i svi šefovi, naravno, ali tebi se oprašta, bar ti ja opraštam, budi šef, budiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, molim te, ispljuj nas sve na pasja kola, 'nako, po muški, i svakom ponaosob reci šta misliš o njemu ili njoj.

nije mi manir da to radim ko neki,,,
vise volEm u 4 oka ...
pa kom opanci kom obojci,,
da reknem svoje ,,i shlus...
da je net cudo jedno,,i da ima formu iskrivljenog ogledala ,,,uverila sam se
eto i ti curo
ostavljas dojam...zlice io jezicare
a da te zaista poznaju,,,eeeeeeeeeeeeeee
ali necu priustiti to zadovoljstvo i prijaviti koliko stce imas
i koliko si covek....
i koliko te novka i ja volimo..i postujemo...
a da ,,,cudo se ne pojavi neki tvoj mail o mojoj poseti kod tebe ili te ...
mislim,,,posto je to kanda manir,,ovde ,,,
ili si ti ,,,skroz drugacija
da ne kazem normalna ...u granicama ludosti,,,
(posto se kod nas ne vrednuju osobine ...cast ,postenje ,,,iskrenost,,)
a ti ih sve imas ...pa se i vrtis oko te neke
cudne opcije ,,,da imas pogan jezik,,,
mozda jezik,,ali ono najvaznije dusu,,nemas poganu,,,
naprotiv,,,veliko srce i dusu..
i prava je cast biti ti prijatelj
a ja ,,nadam se da mogu to da kazem..
jesam tvoj prijatelj...
\i pocni da spremas gomboce ...
mozda jopet banem..
pa da posle ne gundjas..kako sam te u'vatila na prepad...

:manikir: ta ne jedi se Dragice, svima se to desava
Ko koga zaista POZNAJE OVDE ?

btw...po meni, problem je kad se jedan lepo zamisljen kutak za
RAZMENU MISLJENJA ( citaj FORUM )
pretvori u nesto sasvim drugo :
npr, ordinaciju, sudnicu ili jos gore
u ring za borbu protiv zamisljenog neprijatelja
a, ne zaboravi, SVI SMO MI IZA MASKI ZIVI LJUDI !

Nije bilo vece LAJAVICE OD MENE :azdaja:
dok nisam VIDELA ZIVU DUSU , OCI iza Nicka

Pises mi ruzne PP,
( Ja Ti u trenu ( stidim se ) uzvratim istom merom - UZAS )
nerviraju Te moje slikice,
prijatelji, moj nacin komunikacije,
mislis da znas sta , kako i zasto i kad
treba da kazem,
na ciju stranu da stanem...
e, nece da mogne, nije mi u opisu karaktera :aha:
imam ogledalo i kad se probudim ruzna , tuzna i otuzna
ujedem one u stvarnom zivotu, koji su mi zaista krivi
pa onda udjem ovde,
da razmenim koju pesmu, sliku, po neki copy paste
sto ne znaci da sam corava, ni mutava
ako ne ujedem bar po nekog svaki put kad se konektujem

i...ne bih vise da lajem ovde,
gde mi niko nije nista ni kriv ni duzan :cool:
znam da se svetu ne moze ugoditi,
trazila si ,( valjda ) neku "mudrost" da ovde lanem
pa eto...tolko od mene
i, kako Vi ono u Ravnici kazete : " ajd uzdravlje"
AVAV.gif

imala bi sto sta da dodam i oduzmem..
ali ce bojim se opet da preraste u krstaski rat...
za krst casni krvcu proljevati,,,
elem
VI U RAVNICI...zvuci ,,malo onako ,,,kako bih rekla ,,,bljak
da li je to znak da ipak treba da se odvoji nekadasnje vojvodstvo sa ohoho granicama iz doba rata austrije u ugarske ...
samo da se turi u zapisnik,,,i moja malenkost spada u kategoriju,,,vi u ravnici,,,
i time se dicim...a sto pa ne bi...
dalje...
nicim izazvana pises ovakav post,,,i unosis mi haos u temu
da li sam ikada tebi ili bilo kome minirala temu..i unosila zlu krv....
i imamo pravo da lajemo,,
pogotovo ja ...
dok me ne zamandale
a cudi me da do sada nisu......
i ne procitah ni jedan post ...odbrane moga lika i dela
u aferi koja bese...
i ajd
sto se niko ne potrudi da lane koju...
nego sto su kiceni romanticari sve to aminovali...
i to isti koji bajagi,,jako vode racuna sta se pise
u tijem vodama......
i nije ova tema namenjena samo lajanju na temu ...nepravda pa to ti je..na romanticnom valu...
nego ,,ko sto reko'toliko ima nazalost tema
u okruzenju....na koje mozemo samo da lajemo...
jer nas niko osim zvezda i ne cuje
a ovih dana je i nesto oblacno...pa ih nigde nema (zvezda mislim)

Ukla me bre ovaj glupavi život,a drugi nemam,fuj.Danima se već vrzmam ovuda,hoću-neću,odem,dođem.Ko nova mlada bi da se,jel,al da joj ne,jel.Puna sam nekog besa,ujedala bih,da mogu.
Što bre to tako dođe čoveku,neki fanfrc,pa se uzvrtiš,pa bi sve nešto,a ne znaš šta bi u stvari.Nije proleće pa da kažem vrbopuc,ciča zima narode,a ja bi da trčim.IZ sve snage,dok ne padnem na nos.Ma de bre u mojim godinama,kuku meni,zlo i naopako.Ne ide to tako.Već me čudno pogledavaju,sašaptavaju se nako nekako,a ja bi pesnicu pa u njokavac,šta vas bre briga šta ja mrsim.Em ti Balkan.

I još nešto,ima da se utepam ako mi neko ne kaže šta su vražije GOMBOCE?

i ovo sam ,bez grize savesti i blagoslova autorke
maznula
daklem ...autor..dragica andrusko....

Nego, muce mene neke druge stvari, na primer ova kilava klima. Januar bato, a ja krenula na pijac uredno sa šalom, šubarom, rukavicama, zimske, iliti duge gace da ni ne pominjem, kad na ulici me doceka prolece, bemti patka, ko bi se vracao i presvlacio, reko', bice, šta bude, ima da se oznojim muški, samo od šetnje.
Zeznuli smo klimu, globalno zagrejali celu planetu, u Januaru nam toplo ko u Aprilu, u Julu se desi da oni koji imaju šta potpaliti, bogami i potpale pecke, ljubicice cvetaju u Februaru, a miiiiiii, pa, mi bismo mnogo toga hteli, al' nam se malo toga može.
Mnogo smo omekšali, pa bismo 'teli da nam u sred zime ceo stan bude topao, pa da se razgacimo ko da smo u 21-om veku, a ne u Srbiji brale, ta idi begaj.
Sva je prilika da cemo se vrnemo u dane mog detinjstva kada se grejala samo kujna, a mi spavali u hladnim sobama sa termoforom pod nogama, ali su "dunje" grejaleeeeeee, pa ujutro kada se probudimo, trcali u kuhinju, toplu, umivenu jutarnjim suncem, a na stolu se pušili uštipci koje je mati pripremila i ispekla dok smo mi pod dunjom sanjali neke naše snove. Poreðali bismo se oko pecke i navlacili štrikane carape, duge gace, pletene vunene džempere i jedva uspevali da smažemo dva-tri uštipka, sve onako dok smo se trontali, pa brzo jurili na ulicu gde su nas vec cekali drugari sa sankama, pa onda juuuuuriiiiiiiššššššššššššššš, pa grudvanje, pravljenje tociljajke po kojoj smo se kllizali i padali do iznemoglosti, i sve tako dok ne padne prvi mrak, a zatim jurili kucama gde nas je cekao topao rucak ili vecera, šta-god, u slast kusali sve što nam bilo pod nosem, pa posle kupanja, u pidžamama, zajapurenih obraza slušali price u koje ni tada nismo verovali, ali, bilo ih je lepo slušati, a kada se umorimo od slušanja, ajd u krevet, pod toplu dunju, termofor pod noge i sanjajmo, sanjajmo o nekim buducim danima kada više necemo biti mali i necemo spavati u hladnim sobama, vec u zagrejanim kavezima, pa se jutrom buditi bezvoljni i nadrndani jer napolju je brrrrr, nula stepenei, jooojjjjj, a mi smo evo vec matori i zaboravili smo kako je nekad znalo biti hladno, baš hladno, ali nekako toplo oko srca, a to srce danas samo u secanju ima neke druge zime, neka druga vremena, što bi rekli moji sinovi, ma davno prošla, ne vredi ih se ni secati, eeeee, nije nego

Poslednja izmena:
Na konto gomboca, da i ja lanem koju.
Alexana, ti curo otpadaš, ne te zovem na gomboce, nji' samo spremam pobeguljama, mislim na neke persone koje zbrisale iz rodne nam Vojvodine pa sad kukaju za istom;)
A ti draga Amiš, vidim sada zašto ih ne spremaš, pa makar samo sproću sebe. Žena lepo, kulturno upitala: koji ocov su te gomboce, a ti iz oma turila tamo neku sličicu, neće bidne draga. Gomboce su istina knedle sa šljivama, ali mogu biti i sa bilo kojim drugim nadevom, ja lično preferiram pekmez od kajsije. A muka živa dok ih napraviš, traje bato letnji dan do podne, pa ih i ja retko spravljam, tri-četir' puta godišnje, i tada napravim gomilu, pa ih zamrznem, pa posle, kad mi se ćefne.
A najvažniji sastojak dotičnom jelu daje šta?, pa naravno apetit, a još nostalgija, ihhhaaaa, e, kad se to dvoje nađu na istom mestu u pravo vreme, eeeee, tada to postaje delikates, a ne obično krompir testo sa nekim pekmezom uvaljano u prezle:hahaha::hahaha::hahaha:

Na konto gomboca, da i ja lanem koju.
Alexana, ti curo otpadaš, ne te zovem na gomboce, nji' samo spremam pobeguljama, mislim na neke persone koje zbrisale iz rodne nam Vojvodine pa sad kukaju za istom;)
A ti draga Amiš, vidim sada zašto ih ne spremaš, pa makar samo sproću sebe. Žena lepo, kulturno upitala: koji ocov su te gomboce, a ti iz oma turila tamo neku sličicu, neće bidne draga. Gomboce su istina knedle sa šljivama, ali mogu biti i sa bilo kojim drugim nadevom, ja lično preferiram pekmez od kajsije. A muka živa dok ih napraviš, traje bato letnji dan do podne, pa ih i ja retko spravljam, tri-četir' puta godišnje, i tada napravim gomilu, pa ih zamrznem, pa posle, kad mi se ćefne.
A najvažniji sastojak dotičnom jelu daje šta?, pa naravno apetit, a još nostalgija, ihhhaaaa, e, kad se to dvoje nađu na istom mestu u pravo vreme, eeeee, tada to postaje delikates, a ne obično krompir testo sa nekim pekmezom uvaljano u prezle:hahaha::hahaha::hahaha:

pa dobro sad ,kad sitnicaris
al' sta cu kad najvolim one sa sljivama
doduse nisam gadljiva ni na ostale varijante....
puni ti zamrzivac,,ko zna kad ce da ti bane ,,,
oni tamo sto bi da se vrnu ..al' neceju,,,sporad toga sto su gnezdo svili
tamo daleko..
i udaraju ceznju,,,
a kome i da ih spremam..
devojke hronicno na dijeti,,
matori ,,vise bi voleo gomboce al' od gude...
za mene me ,,bas i mrzi,,
ima tu bato zanimacije ...do bola ..
pa mi lepse da se uvalim kod tebe i tamanim ih dok ne puknem

E, poshto sam i ja iz Vojvodine i volim gomboce, mnogo, al' sa shljivama najvishe, setile ste me taman shta cu sutra da spremim sa sve prezlama.

Zadrza se na temi"drugarstvo", 'tela sam neshto i ovde da napishem, pa i tom kao "drugarstvu', ovde na forumu, a i neki postovi me podsetil, tj. samo osvezili pamcenje, jerbo pamtim ko' slon, mada to ne izgleda tako,
ali shto rehe AmiA, da se ne vode Jopet "krstashki ratovi", bilo bi mi zao da se tema zakljucha.
Kasno je, no ima dana za "lajanje " uvek.
Ajd, pa uzdravlje

Joj Amiš, pa ja tek sad shvatam veoma važnu činjenicu. Ti si curo nabacila kile pa ti tesne one seksi farmerke, zahvaljujući mojim gombocama, joooooojjjjjjjjjj mene lude, od sad kako koju gombocu poklopaš, ja oma podmetnem pikslu, mislim za naplatu ;););):hahaha::hahaha::hahaha:

Back