bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 37.200
A zasto ne za drugo?Sušilica je samo za perjanu jaknu i peškire.
Postoji toliko programa i kombinacija istih, samo treba malo citati Uputstvo za upotrebu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto ne za drugo?Sušilica je samo za perjanu jaknu i peškire.
Mene upravo susilica u 99% sl. spasava peglanja.Koji će ti, posle da peglaš ko luda nasta. Ja je imam i ne koristim, samo za peškire da ih smekša.
Da staviš u sušilicu moraš da raspališ 1200+ a tada se cepa garderoba. Besmisleno.
Lenja buboLepo centrifuga 600, pažljivo prostrem, skupim i složim u ormanu se samo ispegla od težine.
Al dokone žene vole da peglaju (posle sudova drugi omiljeni sport)
Sve sam to desetkovala jaBabo dokona to kažem i ženi kada pegla zavese koje okačiš mokre![]()
Ne može u gradu ima puno penzionera perverznjaka i napaljenih tinejdžerki pa me gađaju laserom.Zavese izbaci. Ti je visak u stanu koji sluzi za sakupljanje prasine![]()
Jeste malo sutra a od jutra ti se mota po glavi šta bi još mogla da opeglaš![]()
Sakrij se iza zeneNe može u gradu ima puno penzionera perverznjaka i napaljenih tinejdžerki pa me gađaju laserom.
nemam pojma. miele mi je na nemackom. za beli ves stavim na trecu stavku gde pise nesto tipa : krnakenscwesterfragengegenBeli veš?
Ja sada na 60, to je nekako difolt u njemačkoj a u srbiji sam prala na 90.
Da li da se vratim na 90?
Ti zezaš ovde?Takođe ne treba preterivati sa praškom, za većinu slučajeva dovoljna je jedna supena kašika, max dve.
Ne zezam. Ni ja nisam verovao dok nisam probao.Ti zezaš ovde?![]()