LAJANJE NA ZVEZDE

• Začetnik teme Začetnik teme AmiA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ihhhh, ala ste se uvatili pendžetiranja i blokeja, o šusterima da i ne govorimo, puj, puj, daleko bilo, mislim blokejiz;)
Baš mi nešto nije ni prijalao u ONO vreme kada su se cipele oblagale blokejima, čoveče, lupali smo ko potkovani konji dok šetamo korzoom, baška što mati znala tačno u minut kada stigosmo kući posle "groznice Subotnje večeri". Moja imala običaj da pita:jeeelllll, a kad si stigla sinoć, a moj odgovor uvek bio: pa posle deset, izlazak mi bio dozvoljen do između deset i jedanaest uri, ah šta bi rekle ove današnje mlade cure da ovo čuju z:lol:z:lol:z:lol:
Jedno veče prilično zaglavila, bila fina žurkica, tek oko ponoći shvatih da sam igleda izgubila staklenu cipelicu, trrrrrkkkkkkkkk kućiiiiiiiii ko bez duše, mora da sam probudila bar deset baba u ulici, sve lupajući svojim lakovanim cipelicama sa sve blokejima, ušunjah se u kuću na vrhovima prstiju i buć u krevet, ujutro majka pita: a kad si ti curo stigla sinoć?, pa rekoh: posle deset. Aaaaaaaaaaaaaaaaa, neeeeeeeeeeeee, ja bila budna, boleo me zub, a ti samo u našem dvorištu hodala na prstima, a čula sam te od desete kuće kako lupaš, i pogledah na sat, kad ono, porošlo jedan po ponoći. Ufffffffff, paaaaa, rekoh ti majko da sam došla posle deset z:lol:z:lol:z:lol: a nisam gledala kol'ko posle z:lol:z:lol:z:lol:, bem ti blokejez;)z;)z;)

Neka mi današnji dan bude oprošten,to je jedan od onih kad želiš da možeš da ga prespavaš,ili da ugasiš mozak i da ga nikada nije bilo,a znaš da je svanuo,da čeka i pokazuje zube i laje do neba,
laje i reži,a ujeo je dublje od ikojeg zuba,i rana je do duše i srca stigla i nikada neće da prestane da boli,nikada neće zaceliti,a ti je neguješ i dubiš i ne daš da se zatvori i taj bol je jedina veza,jedina
spona koja spaja dva sveta,a želiš da odeš i spojiš nespojivo i vidiš i dodirneš još jednom i ne možeš,zabranjeno ti je,živi,reče,živi i diši za mene kroz tebe,živi.......
Živim,čuješ li,živim,obećala sam,čekaj me.......Dolazim.......

Malo i gugutanja, neshto i lepo da se napishe na ovoj temi, a ne samo da se "laje":D
Dakle danas mi dolaze za nekih sat vremena tri drugarice iz tri razlichita grada, jedva cekam da stignu, taman da se javnem i podelim radost s vama.
Sve je spremno, shto sinoc, a danas skoro celo prepodne iz kuhinje izlazila nisam, spremila ruchak, sve po redu kako i dolikuje, da ne redjam shta je sve na meniju, al' shtrudle moram da spomenem, s makom i orasima i pride dobosh torta.
A posle ruchka, milina, priche, kafica, posle malo do grada da im pokazem nash lepi grad:D
Dakle bice lep dan, a i spavace kod mene, tako da imamo vremena da se lepo izdivanimo, pozdrav svima....do chitanja:D:cao:

uh mozda mi lakse da zveknem neki copy paste ,,stih i da budem
zdravo jako pametna ,,,kao ,,vidi ovu sto se razume u poJeziju..ce da priacju
al. nemere,,nikako...
bila vo vjeki vjekov
na dve noge nastrojena...i ponekad zalila
sto mi jezik brzi od pameti...
dugo mi je trebalo da skontam
da je cutanje ,,ponekad najbolja alternativa
da se ne vatas za gusu i dokazujes da si u pravu...
em skomolas izgubis snagu
em nis' nisi uradiJo...jerbo
element ciju svest pokusavas da prosvetlis
nije bas zainteresovan
i tako,,digla ruke
sad samo mogu da lajem na zvezde ,,,
jer mi ne protivurece ,,,i brate ,,najbolje se sa njima izdiavnim...

Mozda sto od silnih tema za pisanje emocija pa makar i bile copy-paste
ponekad adminima nismo pri srcu.Oni vec imaju stare pacijente ,proverene
i neka je tvoja tema bolja(po mom skromnom misljenju)nema mesta na tim prostorima.
Pokusao sam da otvorim jednu ,na romantici,ni sacekali nisu da se razvije ,odmah su pojedini poceli da gundjaju da takva tema vec postoji.I dok si trepnuo,stavili katanac.
Da ,neko sa hiljadama postova je zasticen k'o beli medved,a neki pacenik sto se lakta da ima svoju temu,biva izbrisan.

Таква су правила игре,

Касније си се учланио, не знаш колику смо борбу месецима водили када су нам укинули познанства и претворили их у мале огласе ... Ух, што је ту било брисања, бановања ...

Број постова није битан ...

Крстарица је у принципу чудан форум, чудна је политика вођења форума, организација подфорума, критеријуми избора Модератора (а они су тек посебна прича) ... Све је чудно.
Једино позитивно је што овде увек неког ...
То ти је то ...
Или се играш или се не играш ...

chilynije-tesko-1.gif

Eeee,pa polako malo,ima ovde i nas ne upućenih u tematiku,apropo paprike i tijeh stvari.(Kako se piše apropo,sa odvojenim a ili ne?)Da ne tupim mnogo,ipak sam ja dođoš skoriji,ali imam neku kao svoju
filozofiju,gde mi se svidi sidro pustim,kažem šta imam.Ukoliko su komentari suvisli i razložni i u
miru izneti ja odgovorim i laganica raspravljam.Kad to nije slučaj,ja se povučem,ne želim da se
u nedogled razvlačim za nešto čemu nisu potrebne više od tri rečenice.Niko nije ni ćorav ni glup,kad uđeš
i pročitaš par tekstova odmah ti je jasno sve,čemu onda dobacivanje za stolom? Izađeš i put pod noge.
Srbima ne trebaju neprijatelji,imamo mi svoju domaću ergelu.Ja toliko,hvala.

Eeee,pa polako malo,ima ovde i nas ne upućenih u tematiku,apropo paprike i tijeh stvari.(Kako se piše apropo,sa odvojenim a ili ne?)Da ne tupim mnogo,ipak sam ja dođoš skoriji,ali imam neku kao svoju
filozofiju,gde mi se svidi sidro pustim,kažem šta imam.Ukoliko su komentari suvisli i razložni i u
miru izneti ja odgovorim i laganica raspravljam.Kad to nije slučaj,ja se povučem,ne želim da se
u nedogled razvlačim za nešto čemu nisu potrebne više od tri rečenice.Niko nije ni ćorav ni glup,kad uđeš
i pročitaš par tekstova odmah ti je jasno sve,čemu onda dobacivanje za stolom? Izađeš i put pod noge.
Srbima ne trebaju neprijatelji,imamo mi svoju domaću ergelu.Ja toliko,hvala.

Niš' ne kapiram, ko je ovde koga naljutio, il' razljutioz:(z:(z:(
Iskuliraj mala, nemoj oma da se nerviraš ako ti se nešto ne dopada z:kiss: , a ako su neke stare boljke ili čarke, eeee, paaaaa, ne se mešam

Juuuu,ma ja cool skroz,malko se razlajala,tek da se nađe za po dvorištu,Maju ni ne poznajem,
nikad srela,samo sam mu dala po gasu,u ovim se godinama brzo rđa,da se ne zapustim,pa
piše na kapidžiku lajanje,a za ono mala imaš dve litre kafe ka*ku god da piješ.....kuća časti..

Зашто опет ???

И докле ?????

И чему ???

Тема је јасна : - ЛАЈАЊЕ НА ЗВЕЗДЕ - не један на другог !!!!

Ако је неком до уједања, треба му корпу ставити ... на кратко везати ... оградити ... изоловати ...

Зашто опет ???

И докле ?????

И чему ???

Тема је јасна : - ЛАЈАЊЕ НА ЗВЕЗДЕ - не један на другог !!!!

Ако је неком до уједања, треба му корпу ставити ... на кратко везати ... оградити ... изоловати ...

Nisi razumeo Marko, Alexana i ja se samo šalimo, a ako sam je uvredila, izvinjavam se i molim je da mi oprosti

Back