LAJANJE NA ZVEZDE

• Začetnik teme Začetnik teme AmiA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
chilynije-tesko-1.gif

Taman mi dobro doshla ova tvoja slikica Maho.
Ljuta sam na samu sebe , ko' ona ljuta crvena paprika, pa cu da "lajem" na sebe....zato mi se svidja ova tema shto moze lepo da se laje, solo, kad ti nadodje, kad se 'vako razljutim jako.
Kad ne slusham sebe, znala sam, eto lepo sam znala da ne treba jutros da gledam Noleta, imala sam osecaj da ce izgubiti i da cu se najediti al' ipak ustanem sabajle....i Nole izgubi, tj. preda mech, em sam ceo dan neispavana, em tuzna , al' shta da se radi, sport je to....bice josh igara , ko' i u zivotu...igara brez granica....tako navek bilo i bice.
Ovde bar moze da se "lane', oli na sebe samu, oli na zvezde....mogu da biram.....avlija velika, ima mesta....av,av,av

Poslednja izmena:
A, da li lajanje na zvezde podrazumeva i želja da sam sebe ujedeš za dupe, iliti jezik, isto mu dođe?, verovatno ista vajda, tj. nikakva, e, ja bih večeraske sebe najradije ujela za bilo šta, samo da mi uspe, ali mi ne uspeva, makar i da dovatim dotično mesto, ipak ništa neću izmeniti, sve ostaje isto, ljudi ostaju neljudi, alapače postaju još gore, nekom pokloniš poverenje iz ovog ili onog razloga, on te ujede direktno za srce, iskreno, ama baš, laneš koju, to se protumači višeznačno, napada te neko ko te ni ne poznaje, a onaj koji ti se uvlači u dupe i zivka te na kafu,eeeeeeeeeeee, tek taj ti zavlači, da ne kažem nabija nož u leđa, ono, jaaaaaaaaakoooooooooooo

A, da li lajanje na zvezde podrazumeva i želja da sam sebe ujedeš za dupe, iliti jezik, isto mu dođe?, verovatno ista vajda, tj. nikakva, e, ja bih večeraske sebe najradije ujela za bilo šta, samo da mi uspe, ali mi ne uspeva, makar i da dovatim dotično mesto, ipak ništa neću izmeniti, sve ostaje isto, ljudi ostaju neljudi, alapače postaju još gore, nekom pokloniš poverenje iz ovog ili onog razloga, on te ujede direktno za srce, iskreno, ama baš, laneš koju, to se protumači višeznačno, napada te neko ko te ni ne poznaje, a onaj koji ti se uvlači u dupe i zivka te na kafu,eeeeeeeeeeee, tek taj ti zavlači, da ne kažem nabija nož u leđa, ono, jaaaaaaaaakoooooooooooo

:manikir: ta ne jedi se Dragice, svima se to desava
Ko koga zaista POZNAJE OVDE ?

btw...po meni, problem je kad se jedan lepo zamisljen kutak za
RAZMENU MISLJENJA ( citaj FORUM )
pretvori u nesto sasvim drugo :
npr, ordinaciju, sudnicu ili jos gore
u ring za borbu protiv zamisljenog neprijatelja
a, ne zaboravi, SVI SMO MI IZA MASKI ZIVI LJUDI !

Nije bilo vece LAJAVICE OD MENE :azdaja:
dok nisam VIDELA ZIVU DUSU , OCI iza Nicka

Pises mi ruzne PP,
( Ja Ti u trenu ( stidim se ) uzvratim istom merom - UZAS )
nerviraju Te moje slikice,
prijatelji, moj nacin komunikacije,
mislis da znas sta , kako i zasto i kad
treba da kazem,
na ciju stranu da stanem...
e, nece da mogne, nije mi u opisu karaktera :aha:
imam ogledalo i kad se probudim ruzna , tuzna i otuzna
ujedem one u stvarnom zivotu, koji su mi zaista krivi
pa onda udjem ovde,
da razmenim koju pesmu, sliku, po neki copy paste
sto ne znaci da sam corava, ni mutava
ako ne ujedem bar po nekog svaki put kad se konektujem

i...ne bih vise da lajem ovde,
gde mi niko nije nista ni kriv ni duzan :cool:
znam da se svetu ne moze ugoditi,
trazila si ,( valjda ) neku "mudrost" da ovde lanem
pa eto...tolko od mene
i, kako Vi ono u Ravnici kazete : " ajd uzdravlje"
AVAV.gif

Poslednja izmena:
Uzdravlje i tebi Majo, i baš lepo da ne kačiš samo sličice, i baš lepo da kažeš nešto kada imaš šta reći, i da opaučiš kada treba, pa makar to bilo i po mojoj njuški.
P.S.
Ja se nikad nisam žalila kada sam od tebe dobijala ružne, baš ružne i vrlo uvredljive poruke, ali eto, ja ne umem tako suptilno da izguram neke činjenice.

Poslednja izmena:
Jopet o slikicama, ne razbiram sto nekom toliko smetaju, al'ajde, razumem,
Sto ljudi-sto cudi, sto je normalno,naopako da smo svi isti-pu,,pu..daleko bilo...ne volem da lichim na nekog, jer ja-sam samo JA, vaka-naka(al' sam svoja,shto je najvaznije), a da reknem i ovo, bash me i briga shta misle ovdi, ovo je -samo forum, mozemo da pishemo shta hocemo, kachimo slike, e-to najvishe volem, a i copi-paste, jerbo nemam bash uvek inspiracije da pishem a i necu, lakshe mi da pastiram) ne pashtetu, he,he, ovo Jopet nek se protumachi kako kome odgovara,
Nemam nishta protiv, chak-shta vishe, zanimljivo bude za chitanje, jerbo i nauchish neshta shto se forumashkog pisanija tiche.
Eeee, dosadna ova kisha ili sneg, shta vec, neshto zbuckano, nemeresh biti siguran shta je..pa me to maalcice nervira, al' samo malo...zato sam i doshla na forum i ovu temu, lepo napishem shta imam ili nemam...av..av i mirna-Bachka, tj. Banat, ili sve troje....shta sam ono tela da kazem..'bem ti pamet...zaboravila, al'nije i vazno -chim sam zaboravila.
Nego jutros Jopet gledam onaj tenis i prebacivanje lopticapa me naljutio onaj Amer, ma onaj shto je s Noletom igrao...e danas igrao on sa Shvajcarcem, misli on tako-lako ce on s njim...pa baca one loptice, te sa strane te nekakve voleje, te nekakve skriveneloptice, a bogamii direktne udarce.al' dzabe, namerio se na majstora..ovaj Shvajcarac-mrtav-ladan,igra svoju igru, vraca mu precizno,sheta ga po terenu...s ovog znoj lije ko-ko' ova dosadna kisha, al' nemere mu nista, vidi se lepo kljucha u njemu sve od besa...prvo se svadj'o sam sa sobom, pa poceo i da psuje..te mu i sudije krive....dobo 'laje malo chovek, shta ce...on zamislio svoju igru..al' mu ne ide...pa bogami pocheo i da rezi....skache po onom terenu...chini se iz sopstvene koze ce da iskochi od muke....pokushava na sve nachine da ovog izbaci iz takta i poremeti njegovu fenomenalnu igru....al' ne vredi!!!!
I tako bijo dobar mech, vredelo gledati....bilo i smeshno kako ga je nadigrao, zasluzeno, igra chovek svoje drzi se svog..shta ga briga shto je ovaj zapenio...na kraju, naravouchenije, mislim na tenisku igru...samo polako..pustiti ih da se ispucaju iz svih pravaca, oruzja..sugestija od trenera(pre mecha, ovaj Amer, reko shta mu je trener re'ko kako da igra igru)..i zavrshiti s takvim..jer ima vec sledeci mech, treba igru nastaviti...svakakvih igracha ima.
Sutra Jopet ima polufinale, 2 shpanca igraju, al'ce to tek biti zanimljivo, josh ako i "ture "crvenu maramu...he,he
Eto, malo sam kao "lajala", mislim oko ovih igara, malo i naljutila(al' samo malo) ko zakuvana paprika, he, he, u prilog tome -jedna slikica, nisam mogla da odolim
chilyOpijum-1.gif

Crvena paprika pa josh kuvana, a i kakva bi i bila nego crvena, jerbo kosu vec godinama farbam u crveno pa da mi se slaze uz nokte,he, he
Odlichna tema, av..av..av

Зашто опет ???

И докле ?????

И чему ???

Тема је јасна : - ЛАЈАЊЕ НА ЗВЕЗДЕ - не један на другог !!!!

Ако је неком до уједања, треба му корпу ставити ... на кратко везати ... оградити ... изоловати ..
.

Да се самоцитирам ....
За случај да нисте прочитали,
Ви на које је пост упућен ...

Без обзира на "извињења са намером добром или мало мање добром", на ПП са намером ружном ...

Скините се злотвори,
не ружите,
не скрнавите ...

СЛЕДЕЋА МЕРА - БАН

ja ću i dalje da se šetam s kesom na glavi,ništa mi pametno ne pada na pamet,al ću i da psujem.....
o gluposti ime ti je ja....

Nemam pojma šta ti se desilo da si tako s*****na, gore glavu, sutra je novi dan, a glupost prepusti meni, pliiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz, ja sam gluplja od najglupljih, jer da nije tako, koja budala bi se izvinjavala, a da ni uvredila nije, pa još i da dobije po labrnji jer se izvinila, uhhhh, ala sam glupa, molim za izvinjenje svakog kome sam se izvinila, nikad više me ta buva ujesti neće.

Back