- Poruka
- 1.406
Ljudi meni se cini da je ova AmiA malo zaludjena pojezijom. Meni je dosadna ko buva u gacama.Postavlja 200 postova za redom.
![]()
A dokle si ti naučio da brojiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi meni se cini da je ova AmiA malo zaludjena pojezijom. Meni je dosadna ko buva u gacama.Postavlja 200 postova za redom.
![]()
A dokle si ti naučio da brojiš?
Mislim, da ne ostane nepoznanica, Amia laje, još kako,
eto kad se iz konteksta izvuce recenica...
darga curo![]()
Mislim, da ne ostane nepoznanica, Amia laje, još kako,
eto kad se iz konteksta izvuce recenica...
darga curo![]()
Amika draga, nikako mi nije bila namera da tebe uvredim, nikako, ja sam samo mislila na naslov teme, ako će mi se sada verovati, jer iskreno, zaista može i drugačije da se shvati.
Oprosti i izvini![]()
Amika draga, nikako mi nije bila namera da tebe uvredim, nikako, ja sam samo mislila na naslov teme, ako će mi se sada verovati, jer iskreno, zaista može i drugačije da se shvati.
Oprosti i izvini![]()
ne, samo sam konstatovala
da kao i u zivotu
jena rec ili recenica
mogu da daju sasvim drugi smisao...
a pesnik je imao najbolje namere ,,ali
ko kako shvata i zeli
da pojmi,
svako gleda iz svog ugla
samo sto je on ponekad tup...
draga curo...
volem te najbolje na svetu
i ne se izvinjavas sporad gluposti...
ako ista znam
onda tebe znam...
za razliku od mnogih
za koje sam mislila ..da ih poznajem
al..eto ..ostalo samo u pokusaju...

ne, samo sam konstatovala
da kao i u zivotu
jena rec ili recenica
mogu da daju sasvim drugi smisao...
a pesnik je imao najbolje namere ,,ali
ko kako shvata i zeli
da pojmi,
svako gleda iz svog ugla
samo sto je on ponekad tup...
draga curo...
volem te najbolje na svetu
i ne se izvinjavas sporad gluposti...
ako ista znam
onda tebe znam...
za razliku od mnogih
za koje sam mislila ..da ih poznajem
al..eto ..ostalo samo u pokusaju...
Moje srce prijateljstva je za tebe uvek na dlanu, iliti, na izvol'te, samo za tebe moja Amiš
Da li se iza svakog prijateljstva
krije neka korist?Bilo kakva?Da li smo sposobni da volimo bez truncice koristoljublja?
Da li ,kad nam je dobro i kad imamo para ,imamo i priajtelje?Do sada sam ,nazalost ,sreo
samo mali broj iskrenih ljudi.Ljudi koji i kad vam lose ide ,zele da budu kraj vas ,koji nece
pobeci i okretati glavu na drugu stranu.Kad je frka ,da mozete bez ustezanja da ih pozovete.I tada vam se otvore horizonti i tada znate na cemu ste .
Uhhhh,kako ovo budi uspomene......Padne mrak,svi kao oprani,al ne u potoku,jok,iza kuće u lavoru,pa se sve kriješ da te ne vide komšije i onda tako mokričav,sedneš na šta stigneš i buljiš u vatru.A vatra se palila od lišća svežeg,višnjinog i šljivinog,da otera komarce.Kumulonombusi komaraca nadleću i zuje
i pojedu te živog,al šta mari,buljiš u vatru i dalje.I klepaš šakom i sebe i onog do sebe,ko jel,KOMARAC,a u stvari se svetiš za dnevne propuštene prilike.
Matorci razvezu priču,bilo ovo,ono,ma jes,ma nije i onda u krpe.Kućica mala,kujna i soba.Pod zemlja,kuća zemlja,još onda bila starija od sto godina,i stajala bre,čuvala nas.I svi u jednoj sobi,pet kreveta,u svakom po dvoje,smeh i gurkanje,otimanje oko pokrivača,a vrućina gori.Počinju priče,ne bi li se ućutali mi klinci,one strašne o Bata Laki,kako mrzim to ime.Jednu noć sam celu probdela buljeći kroz prozor u dvorište,a mesec ko tepsija,sve se vidi.Senke i senčice,trpela,srce da iskoči,uktala i
uzdisala dok me mama nije čula i pitala šta mi je.Koji je to plač bio,provala suza,mama dođe kod mene u krevet i.... pade sve na patos,i mama i ja i dušek i krevet,ehhhh tog smeha posle.....
A sad?Ne vidimo se,ne čujemo se,ne volimo se,nemamo vremena jedni za druge,nismo važni,niko nikoga ne treba.Ovaj je bolji,onaj nema kintu,sirotinja,neću se družim sa goljom.Nije uspeo u životu.
Cenimo se po statusu i simbolu.Nikome više nije važna krv,rod,zajednički koreni,ime bre.Mrzim to
"novo vreme",uze nam dušu,uze nam poreklo.
Saša, dete moje, kanda si mlad i na forumu i 'nako, bar mi tako izgledaš, mislim, previše čisto deluješ da bi bio preko četiri banke, mada, danas neka deca ispod dve banke znaju biti prevejanija od stogodišnjaka, nažalost.
Samo iz svog iskustva (nije ni malo, a ni kratko nažalost), ti mogu dati neka objašnjenja, garant nisu ispravna, ali su samo moja.
Prijateljstvo je (po meni i mom iskustvu), vrlo krhka biljka, i vrlo čudnovata, nekad je zalivaš redovno, godinama i ona uspeva, cveta, buja i raste, a samo jedan dan zaboraviš da je zaliješ i ona ugine, odjedared, naprečac, nekad je pak, zalivaš samo povremeno, 'nako,usput, a ona buja kao luda, kao da oseća da i ono usput ima neke ljubavi i pažnje u sebi, a razume da si zauzet, zdrndan, van sebe,da nisi uvek sav svoj, pa te baš zato nagrađuje ljubavlju, iliti bujnim cvetovima, šarenim lišćem i ljubavlju.
Čudna biljka prijateljstvo, ali leeeeeeeeepaaaaaaaaaaaaa, najlepša, nema joj ravne.
Shusteri imaju pune ruke posla u danashnje vreme, neke ne mogu da urade, ni pod razno...chim vide stanje, vracaju dotichnim mushterijama...zashto?
Pa to je bar jasno!
Teshko da ce nova tehnologija nekima pomoci, chak i "flekice" kod takvih otpadaju, al' iz oma, nema tu pomoci , ko kad pendzetar padne na ledja....a padaju ko' muve, djonovi normalno.....nemere se to zakrpiti!Morace da izmisle novu tehnologiju pendzetiranje djonova.