easyB
Primećen član
- Poruka
- 719
'el smem da zavidim? 
zavid, zavid!

zavid, zavid!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

najsladja devojcicaBluebird Astorela
![]()
![]()
![]()
rado bih te je ukrala
... To bi morao biti duboko iskompleksiran i istraumiran labrador. Što ova kujica, verujem, nije.
a sta ja vise da radim sa mojom zenkom,proslo vise od mesec dana kad je izasla iz teranja,ali je i dalje zaskacu izlude vise.

), dok tvoja možda nema dovoljno samopouzdanja... ? Eto, lupio sam, valjda neću potvrditi svoj potpis Mi imamo obrnut problem - iako je prošlo mesec dana od teranja, ONA zaskače druge
Mislim da je (al' neću da tvrdim, ovako laički iznosim mišljenje) u pitanju dominacija. Moja kera, očigledno, ima potrebu da bude dominantna (zaskače i mužjake, a bogami i neke od gostiju koji nam dođu), dok tvoja možda nema dovoljno samopouzdanja... ? Eto, lupio sam, valjda neću potvrditi svoj potpis
![]()

Mi imamo obrnut problem - iako je prošlo mesec dana od teranja, ONA zaskače druge
Mislim da je (al' neću da tvrdim, ovako laički iznosim mišljenje) u pitanju dominacija. Moja kera, očigledno, ima potrebu da bude dominantna (zaskače i mužjake, a bogami i neke od gostiju koji nam dođu), dok tvoja možda nema dovoljno samopouzdanja... ? Eto, lupio sam, valjda neću potvrditi svoj potpis
![]()

narode, moja drugarica takodje ima labradorku tako oko 9-10 meseci staru i ima problem sa njom.
naime taj pas postaje sve svojevoljniji, ništa ne sluša i kao samo da gleda kako da zezne gazde (?!)
mislim da nije bilo ne znam kakve prilike da neko od njenih sa psom malo ozbiljnije poradi na dresuri,
pas postaje polako sve agresivniji, ali eto ona sad ima više vremena pa bi da pokuša nešto inače njeni
prete da će morati da pokloni psa nekome ko će imati više vremena i ko ima više iskustva u radu sa njima.
i da napomenem da je psa ona dobila na poklon, a rekli su joj i da je to bila ženkica koja se zamalo ugušila
u plodovoj vodi,poslednja se rodila. može li to da utiče na mentalni sklop psa, taj nedostatak kiseonika na rodjenju??
jel još može da se nekako obuzda takvo ponašanje radom sa njom ili mora to profesionalcu da se prepusti?
jer ipak je labradorka jaaako tvrdoglava, baš nikakvu komandu ne želi da sluša, njene je strah da ne krene da napada ljude
hvala unapred na odgovorima.

mislio da na njega vicem... Kad nešto zgreši više puta onda ga treba kazniti vrlo blagim udarcem po njušci(NIKAKO JAKO) i onda to prestane da radi. A treba ga i nagraditi kad nešto dobro uradi. Gledao sam na tv-u da povremeno treba biti malo grub, tipa da se pas stavi da legne i da se pritisne za vrat(kao da ga ujedeš) i onda ga kao njušiš. On se tad potulji i pokaže pokornost. To ja jednom u 2 nedelje uradim on leži i kad mu kažem posle da dodje ja ga nagradim i njegovoj sreći nema kraja. I ujedno vidi ko je gazda

Nadam se da se Astorela nece naljutiti na mene, ali ukrala sam joj ideju za ime - Astor.