LabradorRetriverPuppy
Početnik
- Poruka
- 24
Ej ljudi, zanima me kada svog labradora da izvodim u setnju ?Sa koliko meseci i dali mu treba odmah stavljati ogrlicu da se navikne i koju ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej ljudi, zanima me kada svog labradora da izvodim u setnju ?Sa koliko meseci i dali mu treba odmah stavljati ogrlicu da se navikne i koju ?![]()
nemoj am,dok mu se ne formira kicma,sad obicna ogrlica povodac,a kad malo poraste davilica![]()
Naravno da se necu ljutiti, naprotiv, jako mi je drago zbog togaNadam se da se Astorela nece naljutiti na mene, ali ukrala sam joj ideju za ime - Astor.![]()
Naravno da se necu ljutiti, naprotiv, jako mi je drago zbog toga
Pozdrav od Astora i odgajivacnice Astorela
![]()
Jedna stvar mi samo nikako nije jasna.Znam da labradori obožavaju vodu i znam da se Astor ne plaši vode, jer sam trčkara u jezero ili slično kad za to ima prilike. Nisam ga nikad terala nešto na silu da mu ne bi stvorila neki otpor prema vodi. Ali... zašto neće da se kupa kad treba da se obavi higijensko kupanje?
Pokušavala sam da ga prevarim sa raznoraznim igračkicama, da brčkam po površini vode, ali ništa. Okupam ja njega, ali to bude brzinsko kupanje, samo da ga što manje mučim. Da li neko ima neko rešenje kako da ga "prevarim" i da mu bude lepo.
![]()
Evo nekih novih slika, Oskar je sada malo porastao
![]()
![]()