Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_3901.jpg
IMG_3918.jpg
IMG_3871.1.jpg
IMG_3863.jpg
IMG_3856.jpg

Evo mog Astora sa dva i tri meseca :)

Pozdrav svima,pre nekoliko dana sam dobio labrador retrivera crnu zenku od mesec dana,ali danas odjednom se jako grize ako je malo gurne ona rezi ako je pusti izgrisceceme i da li ako je pustim da me grize dali ce se nauciti i ujedati kad poraste ili samo vezba zube ? HVALA , UNAPRED ! :dontunderstand:

pozdrav svima!
izvinite ukoliko dođe do nekih grešaka prilikom komunikacije samo što sam se prijavio pa mi ovo snalaženje oko foruma i ne ide najbolje.želeo bih da kupim crnog mužijaka labradora za svoje dve devojčice pa bi mi svaki savet oko kupovine dobro došao.prvenstveno bi bio naš ljubimac ali bi morao da ima i rodovnik baš iz sijaset razloga koji su u prethodnim temama navedeni.najviše bi mi odgovarao period za preuzimanje šteneta krajem juna meseca i da otprilike štene ima oko 8 nedelja.interesuju me legla koja su dobra ali i ne preterano skupa jer nemam neke odgajivačke ambicije a i sami znate u kakvim vremenima živimo cena otprilike do 200 eura.znate li neke korektne manje poznate odgajivače koji imaju legla u najavi za taj period?kakva je i da li neko ima iskustva sa odgajivačnicom BALKANIKA?
pozdrav aca

Pozdrav svima,pre nekoliko dana sam dobio labrador retrivera crnu zenku od mesec dana,ali danas odjednom se silno grize ako je malo gurnem ona rezi ako je pustim ona me izgrize i da li ako je pustim da me grize dali ce se nauciti i ujedati kad poraste ili samo vezba zube ? HVALA , UNAPRED ! :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Pozdrav svima,pre nekoliko dana sam dobio labrador retrivera crnu zenku od mesec dana,ali danas odjednom se silno grize ako je malo gurnem ona rezi ako je pustim ona me izgrize i da li ako je pustim da me grize dali ce se nauciti i ujedati kad poraste ili samo vezba zube ? HVALA , UNAPRED ! :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

samo se igra,nemoj da joj dozvoljavas tebe da ujede,daj joj neke igracke da njih gricka.

pozdrav
skoro sam se ubacio na ovaj forum pa sam listajući teme pročitao da ste kupili crnog mužijaka labradora u odgajivačnici Leonero iz Sente pre par godina.Kontaktirao sam vlasnika pre neki dan koji mi je rekao da trenutno ima leglo labova a i ja sam zainteresovan za jednog pa ako bi ste bili ljubazni da mi malo opišete vaš utisak o odgajivačnici i štenetu kao i papirima koje ste od njega dobili.Čovek mi preko telefona deluje poprilično ozbiljno ali me interesuje vaš utisak koji bi mi pomogao oko izbora.Da li je on imao neku solidnu kombinaciju pasa u vreme kada ste vi vaše štene kupili?Da li je sve ono što ste prilikom kupovine dogovorili i ispoštovao(VAKCINACIJA,ČIŠĆENJE OD PARAZITA),kako ste bili zadovoljni štenetom a sada već odraslim psom?Cena mu nije visoka(120evra)a poprilično daje pa sam malo sumnjičav zato bi mi vaše iskustvo sa njim značilo.Zamolio bih vas da mi što pre odgovorite ili na email petra.p@jotel.co.rs ili na forumu krstarice član isto kao i email Unapred hvala!

Ma menja se iz dana u dan, prosto mi je žao što tako brzo raste. :(
Luda sam za njim. Sad razumem kad ste ranije u forumu komentarisali da lab nije kućni ljubimac već član porodice. :D

cek da jos malo poraste,pa ces da vidis koliko je pametan ;),moja dora zna sta znace odredjene reci :D a vezela se ona za mene nevidjeno a tek ja za nju,to je strasno.
samo ga nemoj mnogo razmaziti,vec pocni da radis sa njim

cek da jos malo poraste,pa ces da vidis koliko je pametan ;),moja dora zna sta znace odredjene reci :D a vezela se ona za mene nevidjeno a tek ja za nju,to je strasno.
samo ga nemoj mnogo razmaziti,vec pocni da radis sa njim

Necu ga razmaziti, radim sa njim kroz igru od kad sam ga dovela kuci. Bila sam mesec dana na odmoru sa njim i tad smo vec počeli sa osnovnim komandama i baš brzo uči. Pametnice su velike. :klap:
A Dora ovo na slici dobila rođendansku tortu ili mi se čini? :D :rodjendan:

pozdrav
pas je prelep kaži mi gde si ga kupila i po kojoj ceni?
koja je kombinacija roditelja?
Ne znam da li je poruka namenjena za Astora, ali ako jeste, hvala :rumenko:
Ja sam ga uzela u odgajivačnici "Simonis" za 350e. Sad mogu samo polovično da ti kažem imena roditelja, nemam rodoslov pri ruci, otac je Hair's Tribute Kjetil Andre Aamodt. Ostatak možeš da dobiješ popodne kad stignem kuci. :D

Back