Kvaliteti žene za ostvarenog muškarca

A sto jednostavno ne nahvata neku zensku i ponudi joj otvoreno, upozna se s njom, e slusaj, ne racunam da cemo kliknuti za vjkek i vjekovma ali ovo sada je ograniceno vreme u ovom zivotu. Spremam kamper, idem tu tu i tu, ponesi nesto malo ustedjevine i ljubav za putovanjem?
Pa to i radi ali je opet sam, ti mozes biti cijeli dan u drustvu i opet biti sam plus 60 godina mu je vecina zena ima djecu,ne zele puno da se odvajaju itd. Veoma tesko je naci nekog ko hoce da te prati a i da te ne nervira na duzi period tj lutrija,ne mislim kad jos idete na posao pa ste ponekad zajedno, kao ja i on da ti zena 24 sata sa tobom i tako pola godina u nepoznatom okruzenju. Naravno da je taj osjecaj kao si slobodan dobar tj taj osjecaj koji ti dize ego kad mijenjas ,osjecaj moci pogotovo sa glasim fantastican ali bez pravog partnera ne bi nista mogao da prodjem sto zelim tj ne bi mogao svoje snove da ostvarim

Pa to i radi ali je opet sam, ti mozes biti cijeli dan u drustvu i opet biti sam plus 60 godina mu je vecina zena ima djecu,ne zele puno da se odvajaju itd. Veoma tesko je naci nekog ko hoce da te prati a i da te ne nervira na duzi period tj lutrija,ne mislim kad jos idete na posao pa ste ponekad zajedno, kao ja i on da ti zena 24 sata sa tobom i tako pola godina u nepoznatom okruzenju. Naravno da je taj osjecaj kao si slobodan dobar tj taj osjecaj koji ti dize ego kad mijenjas ,osjecaj moci pogotovo sa glasim fantastican ali bez pravog partnera ne bi nista mogao da prodjem sto zelim tj ne bi mogao svoje snove da ostvarim
Mislim da mu je lakse naci saputnicu na putovanjima nego zivotnu saputnicu.

Da. Postoje “mehanizmi” ali nismo masine i to zovemo “komunikacija-interakcija” .
"Комуникација-интеракција" није адекватан појам. Нису ни појмови "комуникација" и "интеракција". Реч је о скупу правила, илити механизму, који одређује како се спорови решавају.

Реч "механизам" се не користи само у контексту машина. Постоје и биолошки, психолошки и друштвени механизми. Вероватно си чула за термин "одбрамбени механизам".

kad krenes sa objasnjenjima kao neku knjigu koja nadugacko opisuje da citam :lol:
Тако је то кад је неко отрован простачким окружењем у којем је растао и живео.

"Комуникација-интеракција" није адекватан појам. Нису ни појмови "комуникација" и "интеракција". Реч је о скупу правила, илити механизму, који одређује како се спорови решавају.

Реч "механизам" се не користи само у контексту машина. Постоје и биолошки, психолошки и друштвени механизми. Вероватно си чула за термин "одбрамбени механизам".

Тако је то кад је неко отрован простачким окружењем у којем је растао и живео.

Ne zameram ti. Mi seljaci ne umemo bas da se lepo izrazimo, ali se bar volimo to znamo.

Kažeš šta donosimo.. ja - sebe ? Valjda donosimo sve ono što jesmo?

Tu spada svo isksutvo, zrelost / nezrelost, umeće razgovaranja, način rešavanja problema, strpljenje, svoj posao na posredan način, unosim emocije, svoje telo, dakle sve.

Ti kažeš za šta ti treba, ako ti treba samo telo kažeš - pa da vidimo može li se to izvesti.

Kažeš šta donosimo.. ja - sebe ? Valjda donosimo sve ono što jesmo?

Tu spada svo isksutvo, zrelost / nezrelost, umeće razgovaranja, način rešavanja problema, strpljenje, svoj posao na posredan način, unosim emocije, svoje telo, dakle sve.

Ti kažeš za šta ti treba, ako ti treba samo telo kažeš - pa da vidimo može li se to izvesti.
A dobra ti fora Paula

Slicna u finansijskom unosu u brak/vezu?
Sta ce ti zena, tebi treba onda sekretarica?
Ili, mozda nisam razumela?
Delite troskove? Znam da ima i toga...
FB_IMG_1755540772009.jpg

Što fora?
Fora podrazumeva neki zez, pišem sasvim kako jeste.

Ne dajem se cela ako odnos nije takav. Granice moraju da se čuvaju, čuvaš ih i ti
Pa jeste ali ako si ti u pitanju, da sam ja na startu bi mi udarila intervju: a sta radi? imas li stan? jesi li siturian? plata? jesi li zgodan, koliki ti je? a zamisli ja ti kazem: slusaj Paula, ja dajem sebe i celog sebe, kakva su ti to pitanja?

Вероватно разлог појаве мушкараца који избегавају заједнички живот.
Да. Ту има и жена које не желе да живе заједно, већ се тако повремено "виђају".

Када и једно имају превише, онда је тешко да неко одустане.

Да. Ту има и жена које не желе да живе заједно, већ се тако повремено "виђају".
Има их али рекао бих да их има мање јер је женама лакше да пристану на однос у којем се половина спорова решава у корист једног, а половина у корист другог партнера.

Скоро сам разговарао са човеком мојих година о женама. Он тврди, а ја потврђујем, да је маса која иде по тим апликацијама за упознавање, што је пребацила 30 година, бесна.

Путујем, учим језике, откривам себе, радим као менаџер, позирам уз лаптоп као да радим у кафићу...

Велики број покушава да се представи као некакав квалитет и говори о квалитету, а заправо нема ништа од тога и попуњава неке рупе.

Back