Kutak za trudnice

jexy drz' se, jos par meseci i stize medena curica :heart:
ja bejah kod jos jednog dr i on ima isto misljenje...nista od ovoga...sta je tu je, nije mi jasno zasto se desava a nije ni njemu. Kaze nije siguran ni koje analize posle ovog da uradim s obzirom na to da su prve dve trudnoce bile uredne. Kao sve se radi posle 3 pobacaja...znam da je Neizreciva imala biohemijsku i spontani pre ove trudnoce, nekako se verujem da uvek ima nade. Prvo mi je bilo uzasno, znate ona pitanja koja sebi postavljate:"zasto bas ja, sta sam uradila, gde sam pogresila?". I sve znam, da je bolje sad i da se mnogo gore stvari zenama desavaju, ali znate i sami, uvek vam se vas krst cini najtezim... I ovo ce proci, i bice juce :)
Samo da vidim sta predlazu, imaju razlicite pristupe, neki dr su za kiretazu a neki za prirodno ciscenje, videcu sta ce reci ovaj moj. Posto radi u klinickom, imam poverenja u njega, one me je i poradjao.
Eto tako zene, hvala Bogu sto imam ova dva andjela, pa cemo polako razmisljati sta dalje.

zene ima li vaaaaaas?

sos

sutra ujutro imam zakazano kod ginekologa a veceras sam imala nezasticen odnos... tek se sad sjetih da sperma moze remetiti papu... u pm jest mi krivo.

koliko mi je uopste pametno raditi onda papu sutra?

narucila sam se kod drzavnog dr a tu je haos upasti.

Stevca, sad ti nemam sta odgovoriti jer je tvoje sutra danas :) Ni za cervikalne briseve ni za papu, ne bi trebalo imati odnos 48h ranije.
Ja sam ljudi imala kiretazu u lokalnoj i upisala se na listu hrabrih zena.
Kad sve prodje odradicu neke analize...sad cu da probam da zaboravim da se sve ovo desilo i da uzivam u svojoj deci i zajednickom vremenu...nekom zimovanju...Novoj godini :)

hvala na odgovoru laural, bila sam danas, dr rece da nije problem,ostali nalazi su ok a i po grlicu je vidio da nema crvenila i sl pa vjeruje da ce i papa biti ok.

uh, zao mi je zbog kiretaze. bravo za pozitivan stav, samo hrabro ;)

nego, rece mi danas da ako zelim napravim briseve sl mjesec, prije trudnoce; ako me ne prestigne :)

sta bi to moglo biti, znam za mikro/ureaplazmu i klamidiju. cini mi se da pomenu jos jedan :confused:

Poslednja izmena:
Stevca, sad ti nemam sta odgovoriti jer je tvoje sutra danas :) Ni za cervikalne briseve ni za papu, ne bi trebalo imati odnos 48h ranije.
Ja sam ljudi imala kiretazu u lokalnoj i upisala se na listu hrabrih zena.
Kad sve prodje odradicu neke analize...sad cu da probam da zaboravim da se sve ovo desilo i da uzivam u svojoj deci i zajednickom vremenu...nekom zimovanju...Novoj godini :)

:sad2:

Jako mi je zao sto se tako desilo :cmok: Probaj se nekako zaokupirati onim sto te zanima. Znam da nije lako, ali vremenom postaje podnosljivije. Glavu gore, bice sve ok. I da se sto pre prodruzis kutku :zag:

Da se prijavim :bye:
Sutra punih 15 nedelja , druga trudnoća ali sada blizanci pa mi je kao prva, samo razmišljam hoću li izgurati do kraja bez komplikacija. inače imam djevojčicu od 17 mjeseci tako da ću u manje od dvije godine roditi troje djece :cool:

Back