Kutak za trudnice

Suzo cestitam slucajno navratih ovde i vidim diiiiiivnu vest an fb nista ne objavljujes :(cestitam od srca!
Хвала ти, драга моја :)

- - - - - - - - - -

Suzoooooooooooooooooooooooo pa čestitam,Anči i Marina dobijaju brata ili seku. Ni ja ne bih znala da mi Kvi nije šapnula. :) Puuuuuuuuuuuuuuno sreće i laku trudnoću ti želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vatromet:
Хвала :)
А ово последње (лаку трудноћу) и сама себи желим ;)

I ja ti Suzo zelim laku trudnocu. U kojoj si nedelji? I koje si godiste ako nije tajna :)
Ja sam dobro, cekam kontrolu da vidim kako napredujemo. Na mirujem onoliko koliko dr misli da bi trebalo, ali ko to moze sa dvoje dece i bez majke u blizini (inace, samo majka ili sestra te mogu tako maziti).
Dosta mi je ovog Utrogestana, uzimam ga vaginalno ( zivo se secam povracanja od oralne primene). Eto tako, brojim dane so kontrole i nadam se da ce se ovo zavrsiti dobro. Posto moram da cekam, odlucila sam da se radujem umesto da se brinem, tako da mi mirovanje i cekanje vise ne padaju tesko :)

i meni se smucilo stavljanje utrogestana....uvece ne ali prepodne bas smara.... onda lezim pa zadzonjam ....evo sad samo sto ne zaspima a treba da idem da uzmem papire za regres za vrtic.....a mrzi me uzasno...
inace ja vise ne moram da lezim al moram da se pazim i da se ne forsiram da se ne bi vratila u ono stanje
nocas sanjala da mi je termin prosao i kao lezim u bolnici i cekam a ono se nista ne desava a ja se kao nerviram....a bolnica neka ful,fensi ko na zapadu...
svakakve gluposti sanjam

- - - - - - - - - -

laural bice sve super, videces :)

meni se cini da nisam sanjala dok se nism porodila :D
a od tada- kada bih samo mogla snimiti sve svvoje snove, nisam ni znala kako mogu da budem mastovita :lol:

cestitke svim novopecenim trudnicama, da se kucamo uskoro na temi 0-12 meseci

Luka i ja presli tamo :heart:

I ja ti Suzo zelim laku trudnocu. U kojoj si nedelji? I koje si godiste ako nije tajna :)
Ja sam dobro, cekam kontrolu da vidim kako napredujemo. Na mirujem onoliko koliko dr misli da bi trebalo, ali ko to moze sa dvoje dece i bez majke u blizini (inace, samo majka ili sestra te mogu tako maziti).
Dosta mi je ovog Utrogestana, uzimam ga vaginalno ( zivo se secam povracanja od oralne primene). Eto tako, brojim dane so kontrole i nadam se da ce se ovo zavrsiti dobro. Posto moram da cekam, odlucila sam da se radujem umesto da se brinem, tako da mi mirovanje i cekanje vise ne padaju tesko :)
недеља - девета, још мало па десета... Година имам превише, али с обзиром на чињеницу да у претходне две трудноће није било никаквих проблема, надам се да ће тако бити и сад... Што се мировања са двоје деце тиче - зна како ти је...
Која си ти недеља?
Поздрав свима :)

I ja sam deveta, za par dana deseta :) Za godine te pitam da se bolje osecam medju ovom mladjarijom :) Sad mi je lakse kad nisam jedina :))) Cekamo jos Iju, Biricu i Zuki!
Moje su dve trudnoce bile ok, i ja imam dve cere od 6 i 4 godine, ali imala sam tzv. tudnocu Vesticije jaje pre 9 meseci. Ovog puta, sta Bog da...njegova volja uz moju veru.

Poslednja izmena:
I ja sam deveta, za par dana deseta :) Za godine te pitam da se bolje osecam medju ovom mladjarijom :) Sad mi je lakse kad nisam jedina :))) Cekamo jos Iju, Biricu i Zuki!
Moje su dve trudnoce bile ok, i ja imam dve cere od 6 i 4 godine, ali imala sam tzv. tudnocu Vesticije jaje pre 9 meseci. Ovog puta, sta Bog da...njegova volja uz moju veru.

Ko'o shto rekoh, nema 'leba od Birice ... samo vas posmatram :zper: ... I navijam da svaka od vas ima super trudnocu, divan porodjaj i bebicu zdravu-pravu-prelepu :zag:

Back