Kutak za trudnice

Stigla sam, napokon

dobro sam, dobro mi je i bebac, sve je super
samo mi se ta Spremovic nista ne svidja
mozda je strucnjak, ne sporim
ali joj je odnos sa pacijentima, a bogami i sa kolegama, ocajan

i nasla sam doktora koji mi je radio CR
pitala ga da mi radi opet, ako bude
i rekao je "naravno, nema problema"
tako da mi je pao kamen sa srca sto se toga tice
nekako sam spokojnija kad znam da ce on da me secka

ne moram da radim ogtt jer su mi radili neke post-nesto-nesto glikemije i ti rezultati su mi ok, a dr kaze da je to pouzdanije od ogtt testa
i tako, opet 27.septembra da se javim....smaranje
moracu da ponesem dve tri knjige sledeci put

e da, zamolila me sestra da ne citam "50 nijansi"
kaze nije to knjiga za trudnice, jedna citala pa pobacila
ja procitala, nista specijalno

Hahah, ljudska glupost nema granice....neka trudnica ima kandidu...i sad pljuste saveti kako da se resi te "bakterije"....i jedan od saveta...."uradi CEREBRALNI i vaginalni bris ako vec nisi,blabla...."....

- - - - - - - - - -

Hahah, ljudska glupost nema granice....neka trudnica ima kandidu...i sad pljuste saveti kako da se resi te "bakterije"....i jedan od saveta...."uradi CEREBRALNI i vaginalni bris ako vec nisi,blabla...."....

- - - - - - - - - -

ahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahahhhahah :D o boze

Stigla sam, napokon

dobro sam, dobro mi je i bebac, sve je super
samo mi se ta Spremovic nista ne svidja
mozda je strucnjak, ne sporim
ali joj je odnos sa pacijentima, a bogami i sa kolegama, ocajan

i nasla sam doktora koji mi je radio CR
pitala ga da mi radi opet, ako bude
i rekao je "naravno, nema problema"
tako da mi je pao kamen sa srca sto se toga tice
nekako sam spokojnija kad znam da ce on da me secka

ne moram da radim ogtt jer su mi radili neke post-nesto-nesto glikemije i ti rezultati su mi ok, a dr kaze da je to pouzdanije od ogtt testa
i tako, opet 27.septembra da se javim....smaranje
moracu da ponesem dve tri knjige sledeci put

e da, zamolila me sestra da ne citam "50 nijansi"
kaze nije to knjiga za trudnice, jedna citala pa pobacila
ja procitala, nista specijalno

Dobrodošla kući Jexy!!!

dzabe sam se cimala do visegradske jutros i izmrcvarila se a ceo taj "ekspertski" UZ sam mogla da uradim u domu zdravlja jer su mi uradili obican UZ koji je trajao 2 minuta....pa sam se zalila nacelniku da je greska neka, pa je on uradio sa 3D aparatom kao taj ekspertski koji je trajao isto samo 2 minuta
nijedan organ nisu gledali,samo je jedna dr ukljucila ono da se cuje srce i samo su izmerili bebu
pol nisu gledali
a i te mere koje su pisali,ne kapiram, tezina ne pise uopste, a za duzinu ne znam nista jer nista ne kapiram sta su nazvrljali
ne znam nista vise nego pre UZ a umorila sam se ko crnac i dzabe sam ustajala u 6
znaci nemoj neko da se zezno i otisao na ekspertni u visegradsku
sestra od mm-a se juce porodila u visegradskoj i super je prosla al kaze da su bezobrazni jako...neka trecerotka je imala jako veliku bebu,od skoro 5 kg i namucila se a oni se u toku porodjaja drali na nju u stilu ajde,trece ti je dete,sta ti je,poradjas se sto godina....e kao da ona svojom voljom otvara grlic...misim katastrofa
ne prilazim visegradskoj vise...od sad samo u DZ i po potrebi kod privatnika na UZ(sad gledam da zakazem negde taj expertski) i ne idem u bolnicu dok ne krene porodjaj
kad sam prvi put mogla,mogu i sad tako...nego ja tamo jurim neke Spremovicke,Bilje iz laboratorije i druge dr po klinickom centru

al su te iznervirali, kreteni
ma ko zna sta ti je ta zakazala
i jesi li bila na kraju kod Spremovic?

Rekla bih ja da ta njihova saradnja uopste ne funkcionise onako kako je nama Mira predstavila
kad joj spomenes Miru, ova se sva nakostresi
sujetna je zena do zla Boga
ako nisi isla i nemoj
samo ces dzabe da se nerviras
a moze samo da se smesti da lezis pet dana i da te nijednom ne pogleda, kao sto nijednu od nas pogledala nije
uopste ne ide u vizitu

na kraju krajeva, i ja su muvam oko Visegradske porodjaja radi,
a sve ostalo radim privatno

a bebe sa zuticom zadrzavaju a majke salju kuci...jer nema mesta,kao guzva je, pa kao mama ide kuci a beba ako je zuta ostaje bez mame tu dok bilirubin ne padne :eek:
misim nebuloze

uopste mi nije jasno zasto svi trce u front i viosegradsku...ne kapiram

al su te iznervirali, kreteni
ma ko zna sta ti je ta zakazala
i jesi li bila na kraju kod Spremovic?

Rekla bih ja da ta njihova saradnja uopste ne funkcionise onako kako je nama Mira predstavila
kad joj spomenes Miru, ova se sva nakostresi
sujetna je zena do zla Boga
ako nisi isla i nemoj
samo ces dzabe da se nerviras
a moze samo da se smesti da lezis pet dana i da te nijednom ne pogleda, kao sto nijednu od nas pogledala nije
uopste ne ide u vizitu

na kraju krajeva, i ja su muvam oko Visegradske porodjaja radi,
a sve ostalo radim privatno
ne, prvo je bila u sali sto godina, pa posle u ambulanti al ja stala oko 10 i nesto, i kao da sacekam da udjem kod nje i kazem Goranu,ma ajmo bre kuci....nesto sam, skapirala da ne zelim tamo da mi neko vodi trudnocu, iu kad je vec tako nadrndana ko sto kazes, samo mi je falilo i ona da se nesto izbechi na mene .......i okrenuli smo se i otisli kuci

ma to sto moze da me smesti da lezim,ne moze jer ja necu to,ne treba mi to
tako da mogu da nadju nekog drugog da se cima i smara sa njima
ja prekidam saradnju....ici cu kod ove Josipovicke da proveravam stitnu i to je sve
tsh cu vaditi privatno kao i sa irinom...pa sa rezultatom kod dr...i nema cimanja i nicega
Miri cu davati krv, ne kosta me nista, neka se igraju,gledaju,ispituju.....nema veze....al ja vise necu da se cimam nista
i ta spremovicka me ne zanima

drzim se gradske
tamo su bar fini i ne deru se na zene koje "vriste ko krave a dok su se ebale nije ih bolelo" kako kazu u frontu

zato sto su front i Visegradska najvece ginekolosko akuserske klinike kod nas, sa najvecim brojem mesta i najvecim kapacitetom i najvise doktora
i primaju sve i svakog sa svih strana

ja kad sam lezala sad, bilo je cura iz Smedereva, Svilajnca, Smed.Palanke, Vranja, Vrsca, Krupnja...

ja na primer ne bih isla u Front da mi plate
za Misovic nemam ni volje da se trudim da upadnem, a nemam ni drugih sredstava
ostale opcije nisam ni razmatrala

meni je oduvek porodiliste bilo Visegradska
i ja sam se tamo rodila i nekako mi bilo normalno da idem tamo
a da su losi, ima ih i losih
ima ih i sjajnih
kako natrcis
uostalom, kao i svugde

znas kako
i ja se nosim mislju da batalim Spremovic
bas zato sto je takva kakva je

samo sto meni znaci da se muvam po Visegradskoj na bih navatala Uljarevica za carski
pa cu svakako ici na kontrole
ionako ih ne radi ona, vec doktorke na odeljenju

e a lepo mi Slavica rekla "sto ides kod Spremovic, nije ti ona nista posebno" i u pravu je zena, kao i uvek, ljubim je u oko!

- - - - - - - - - -

a vala kad vidis sve one slepe misheve po hodnicima, i ne plasila se :D

Back