vasilije2013
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
mislis da je CO2 koji ti kola kroz krv kao i manjak kiseonika mogu bolji da budu za bebu od lekova za astmu???...ne bih rekla....uostalom, ne slazem se ni sa tim da treba trpeti jake glavobolje kad postoji lek za to koji nije kontra indikovan u trudnoci....moguce da ce cickavoj trebati i drugi lekovi, pa nece valjda dozvoliti da joj se prehlada zakomplikuje????
Ne pisi gluposti pre nego pažljivo procitas moj post. A piše DA JOJ TA TABLETA NECE SKODITI ALI JOJ NEĆE NI POMOCI JER IMA VIRUSNU INFEKCIJU. Glupo je porediti njenu situaciju sa astmom, a ni moju polensku kijavicu. Meni ne moras licitirati bolesti i njihovu terapiju u trudnoći jer sam lekar i jako dobro znam šta se leči a sta ne. Prvo pažljivo pročitaj pa reaguj. A piše i da joj ne popujem, vec da ima virusnu infekciju koju ničim neće izlečiti dok se organizam sam ne izbori. To je sve.
mislis da je CO2 koji ti kola kroz krv kao i manjak kiseonika mogu bolji da budu za bebu od lekova za astmu???...ne bih rekla....uostalom, ne slazem se ni sa tim da treba trpeti jake glavobolje kad postoji lek za to koji nije kontra indikovan u trudnoci....moguce da ce cickavoj trebati i drugi lekovi, pa nece valjda dozvoliti da joj se prehlada zakomplikuje????
)

?
))))