Kutak za trudnice

Jexy, znam da ti nije lako ali probaj tamo da se odmoris. Uzmi neko lako stivo, neke lagane knjige, mozda cak i casopis "Najlepse ljubavne price", hehe. Tamo ces upoznati neke zene koje leze mesecima pa ce ti biti lakse, ali nemoj da te smaraju teskim pricama. Lepo je znati da su dr pazljivi i da ce te propratiti i cuvati. Ti si Jexy vuk, ima da i' oduvas. Drz' se :zag:

Ponela sam "50 nijansi sive" :zper:

Odavno se dogovaramo da idemo u morahalom na bazene, zato pitam
I sad mi se bas ide, plivanje me relaksira

Sto se tice ovih gradskih bazena, tu necu

PS. Jutros ponovo boli nos, izmedju ociju, nepce... muz kaze sinusi, idi kod lekara
meni se tako ne ide...
jel se lece ti sinusi?(nisam nikad imala probpema sa njima)

Sta cu ici kod dr.ako mi nece dati nikakav lek jer sam trudna?
Jel bi ste vi isle?

zavisi od osobe do osobe
simptomi mogu da budu i bol koji je konstantan tu izmedju obrva i pored nosa na obrazima
i zapuseni sinusi....gust sekret koji nece napolje....
onda fizioloskim isteras i ispada sekret uzasne boje....sve zavisi
ni mene ni moju mamu ne seva na pokret vec boli non stop

- - - - - - - - - -

zavisi od osobe do osobe
simptomi mogu da budu i bol koji je konstantan tu izmedju obrva i pored nosa na obrazima
i zapuseni sinusi....gust sekret koji nece napolje....
onda fizioloskim isteras i ispada sekret uzasne boje....sve zavisi
ni mene ni moju mamu ne seva na pokret vec boli non stop

Odavno se dogovaramo da idemo u morahalom na bazene, zato pitam
I sad mi se bas ide, plivanje me relaksira

Sto se tice ovih gradskih bazena, tu necu

PS. Jutros ponovo boli nos, izmedju ociju, nepce... muz kaze sinusi, idi kod lekara
meni se tako ne ide...
jel se lece ti sinusi?(nisam nikad imala probpema sa njima)

Sta cu ici kod dr.ako mi nece dati nikakav lek jer sam trudna?
Jel bi ste vi isle?

Ja ne bih isla i ne bih se tripovala, vec bih radila ono sto ti ne radis a ja radim :) Odnosno ne bih radila sto ti radis :) I nisu sinusi cudom probudjeni u 27 godini u avgustu, vec infekcija gornjih respiratornih putOva.

meni sinusi proradili tek u 26oj :(
mama moja od kad znam za sebe,ima problem sa sinusima
i cvrc,mene stigne
i sto je najgore ne samo zimi
evo sad na tari sam imala i upalu sinusa i upalu grla i meko nepce e urnisalo od bolova
totalni uzas
gomila paracetamola i ab me spasili
a stavila sam bila i oblogu od rakije neke domace
ma uzas

ja u petak idem ujutru na 4D,pa onda kod dr Spremovic na prregled ili sta vec,pa kod Mire
a ja uopste ne znam gde je zgrada gak-a :lol:
pricala sam sa Mirom pa ce da vidi sa Spremovickom da me ne zadrzavaju u bolnici kao Jexy nego da mi odrade sta treba pa da idem kuci

Skoro pa je proslo.
Jos mi zacepljen nos, ali nista ne boli

Ali, uvek postoji ali... :)
Juce me uhvatio bol/grc(ne znam kako to nazvati),
Ubdesnoj butini, od iznad guza do kolena,
Bukvalno nisam mogla da se oslonim na tu nogu
a kamoli kleknem, uzmem Pedju itd...
Sve se plasila pascu...
Jos mi iskoci i ta ebena kila na pupku koja boli u pm...

E sad. Cula sam ja da zene u trudnoci hoce grcevi,
Nego sta je dobro za to?

Muzu ne smem ni da pomenem,
On kaze da meni non stop nesto fali,
Stalno sam kilava
te boli ovo te boli ono
i jeste tako... vec samoj sebi dosadim ali sta cu
kad stvarno jeste...

On je od onih tipova koji u zivotu lek popio nije
i bio kod lekara zadnji put u osnovnoj
nikad ga nista ne boli i ne razume

- - - - - - - - - -

Sile, kako je bilo na 4d?

cickava za grceve magnezijum obavezno svaki dan....ja ga pijem i dodatno i sa vitaminima pa opet ponekad hoce da me malo stegne ali smesno u odnpsu na ono kad ne pijem
a i mene smara ova kila....juce sam ustala nezgodno i isskocila je jps vise i nesto se desilo,nisam mogla da funkcionisem od bola
uzas....malo me brine sta cu kasnije kad beba bude jos veca
kontrakcije me opet zezaju nesto i boleo me stomak juce skroz dole....kilava brate mili uzas....fuj
viruss neki napao imene i malu i mm-a
nocas me mala zezala pa sam ko zombi
tako da znas ima nas jos kilavih :lol:
svaka cast novki za cetvoro...ja bi se raspala do cetvrte trudnoce ahahah uzas...prvi put mi bilo kul...a sad.....haos
4d mi je u petak cich

cickava za grceve magnezijum obavezno svaki dan....ja ga pijem i dodatno i sa vitaminima pa opet ponekad hoce da me malo stegne ali smesno u odnpsu na ono kad ne pijem
a i mene smara ova kila....juce sam ustala nezgodno i isskocila je jps vise i nesto se desilo,nisam mogla da funkcionisem od bola
uzas....malo me brine sta cu kasnije kad beba bude jos veca
kontrakcije me opet zezaju nesto i boleo me stomak juce skroz dole....kilava brate mili uzas....fuj
viruss neki napao imene i malu i mm-a
nocas me mala zezala pa sam ko zombi
tako da znas ima nas jos kilavih :lol:
svaka cast novki za cetvoro...ja bi se raspala do cetvrte trudnoce ahahah uzas...prvi put mi bilo kul...a sad.....haos
4d mi je u petak cich

Za kontrakcije je meni dr preporucila Ca, za grceve Mg, tako da sam pila po pola sumece tablete ujutru i uvece. Uz to sam pila Mivelu, samo sta tad jos nije postojala negazirana pa sam lokala gaziranu. Nije ni cudo da mi je bio povecan krvni pritisak pri kraju trudnoce.

Ja sam sada isto toliko kilava a nisam trudna. Valjda me ubi ova vrucina. Neka, od sutra sam u klimatizovanoj kancelariji :super: Jeste da je po ceo dan, ali sta cu :sad2:

Back