Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A inace juce skoro nista nisam jela... nisam mogla, povracalo mi se od svega sto mi je zamirisalo... jedino sladoled mi je prijao uvece... :thumbdown:

A danas evo doruckovala, rucala i jos uvek sam gladna... :sad2: a nedelja je, prazan frizider... hmm... :dash:

SUPER KOCKICE-Vidim da si bas uzivala juce,hotel je strava,trazila sam na netu,:super
Moja Krovetica je super,samo sto ja nemogu da smislim hranu,sad mi je gore nego na pocetku trudnoce:(
Idem sutra na ultrazvuk u 4h,a plasim se,nadam se da je sve u redu sa mog bebca :worth:

SUPER KOCKICE-Vidim da si bas uzivala juce,hotel je strava,trazila sam na netu,:super
Moja Krovetica je super,samo sto ja nemogu da smislim hranu,sad mi je gore nego na pocetku trudnoce:(
Idem sutra na ultrazvuk u 4h,a plasim se,nadam se da je sve u redu sa mog bebca :worth:

Ma pazi koliko god da gledas slike na netu, videti to uzivo je neverovatno! :rumenko: A tek voznja gondolom, dok ti zena koja upravlja njime peva italijanske arije... znaciii... :heart: :heart: :heart:
Izvini sto ti bebca zovem Kroasan, ali mi je tooo takoooo slatkoooo!!! :mrgreen:
Ajd polako, evo i meni i Kockici juce nije bio dan za hranu, a ni danas nesto nije odusevljena,... :sad2:
Uuuu UZ videces da je to prelepooo iskustvo! Nemas cega da se bojis, samo se opusti i uzivaaaj!!! :super:

Kockice-Bila sam ja na tri UZ,prvi u 7nedelji kad su mi potvrdili trudnocu,drugi u 8nedelji na hitno kad sam imala jake kontrakcije,zamisli ludog dokt hladno mi kaze mozda je vec poceo pobacaj ja tu nemogu nista,to je prirodno sta da se radi,noc je i nemaju dezurnog ginekologa,sto je slagao, poludela sam.vratio me kuci pa tek sutradan na hitno mi radili UZ,hvala bogu:worth: sve u redu,i treci UZ u 11nedelji,sad imam onaj prvi esperski,nestrpljiva sam da vidim koliko je krovetica porasla i brinem dali je sve ok,Razumes me kako je.

Kockice-Bila sam ja na tri UZ,prvi u 7nedelji kad su mi potvrdili trudnocu,drugi u 8nedelji na hitno kad sam imala jake kontrakcije,zamisli ludog dokt hladno mi kaze mozda je vec poceo pobacaj ja tu nemogu nista,to je prirodno sta da se radi,noc je i nemaju dezurnog ginekologa,sto je slagao, poludela sam.vratio me kuci pa tek sutradan na hitno mi radili UZ,hvala bogu:worth: sve u redu,i treci UZ u 11nedelji,sad imam onaj prvi esperski,nestrpljiva sam da vidim koliko je krovetica porasla i brinem dali je sve ok,Razumes me kako je.

Oooo daaa isuvise dobro te razumem... :sad2: te traume stvarno ne trebaju trudnicama... :thumbdown: Kako je bilo na UZu?! Sve ok!? CMOK! :cmok:

Jao ljudi,kao da citam kineski,u moje vreme-pre nekih 9 god.-nije bilo svih tih silnih analiza,ili mozda jeste,a ja sam bila mnogo mlada.
U svakom slucaju,jeza me hvata kad pomislim na sta sve moram da se ispitujem ako pozelim 3-ce.

Ma ne,imam 28god,ali ipak cu raditi double i triple test,to 19sept ce mi raditi,bolje sve proveriti,ja bi cak i amino.to je sigurnije,sve se prezivi zbog deteta.:sad2::D

na kraju krajeva to je tvoja odluka...jel na tome baš insistiraju u Parizu da se ti testovi odrade,pošto nisi rizična grupa?...čisto informativno...moja kuma živi u Cergy-u,blizu Pariza,planiraju bebu,pa eto neke informacije...

Ma ne,imam 28god,ali ipak cu raditi double i triple test,to 19sept ce mi raditi,bolje sve proveriti,ja bi cak i amino.to je sigurnije,sve se prezivi zbog deteta.:sad2::D

jedna u sto amino se zavrshi spontanim.
ne zzelim da zaplashim, samo ti govorim statistiku...

i ja sam imala vanserijski strah da neshto nece biti u redu sa detetom.
ali, uz veru u svog doktora i stvarno kompetentne ljude koji su mi radili uz i sl... (a radila sam i double test koji je bio ok....), preshla sam preko toga... inache, i ja sam imala te sumanute ideje sa amino, ali sam shvatila da je bolje da ne rizikujem, ako nema preke potrebe...

ne mora da znači...neki od gore pomenutim testova se rade samo kod rizičnih trudnoća,odnosno ako žena rodi preko 35. godine...

pa da....ja imam 35 godina.....izgubila sam dva bebe......dr mi je rekla da je moj izbor da li cu raditi analize....ja sam naravno odlucila da uradim sve sto nece stetiti bebi......nije mi problem da vadim krv..... i ako je meni to malo mucnje ..... zadnji put su mi vadile dve sestre sat vremena i uspele su tek iz sedmog puta.....ali vazno je da su rezultati ok.....

jedna u sto amino se zavrshi spontanim.
ne zzelim da zaplashim, samo ti govorim statistiku...

i ja sam imala vanserijski strah da neshto nece biti u redu sa detetom.
ali, uz veru u svog doktora i stvarno kompetentne ljude koji su mi radili uz i sl... (a radila sam i double test koji je bio ok....), preshla sam preko toga... inache, i ja sam imala te sumanute ideje sa amino, ali sam shvatila da je bolje da ne rizikujem, ako nema preke potrebe...

Dobro dosla nam natrag! :mrgreen:
Elem pa sve buduce mame imaju taj strah... a pogotovo jos veci ako te proglase rizicnom trudnocom, si pre gubio bebe, one bile bolesne ili krvaris u trudnoci... :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back