esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
@Bonzita u prvim mesecima je obavezno i preporucljivo piti folnu kiselinu da bi se bebanu pravilno razvio nervni sistem. Istotako se daje C vitamin i E vitamin.To ti ne pricamo napamet.Ne treba piti komplekse vitaminaa izuzev ako ti ih doktor nije preporucio .
Gvozdje inace moze da oboji stolicu u crno i to nije nista strasno.a sto se tice izostanka stolice to je nus pojava gvozjda.Mogla si samo da promenis vrstu leka da npr pije Ferum lek.To je gvozdje vezano za folnu kiselinu i daje se i bebama da ga piju. Za tvrdu stolicu bi najbolje bilo da jedes kuvane sljive i kuvano zito,kukuruz dok pijes gvozdje (zito i kukuruz ne mnogo blizu konzumiranja leka)
Sto se tice UZ kod privatnika socijalno ti ne refundira nista. Double i triple test mozes da uradis i u Visegradskoj cini mi se i to besplatno.Samo ti treba uput od ginekologa.
Gvozdje inace moze da oboji stolicu u crno i to nije nista strasno.a sto se tice izostanka stolice to je nus pojava gvozjda.Mogla si samo da promenis vrstu leka da npr pije Ferum lek.To je gvozdje vezano za folnu kiselinu i daje se i bebama da ga piju. Za tvrdu stolicu bi najbolje bilo da jedes kuvane sljive i kuvano zito,kukuruz dok pijes gvozdje (zito i kukuruz ne mnogo blizu konzumiranja leka)
Sto se tice UZ kod privatnika socijalno ti ne refundira nista. Double i triple test mozes da uradis i u Visegradskoj cini mi se i to besplatno.Samo ti treba uput od ginekologa.

Ko bi ga znao ,mozda mojima da kazem da mi posalju iz Srbije taj lek sto ga piju i bebe,mozda i meni pomogne

,a meni se jedu virsle
,sta vi mislite?Moram da pazim zbog toksopl.tako nekako,neznam kako se pravilno kaze na srpskom,nemam imunitet
,tako da moram da pazim,i svakog meseca mi proveravaju.

Probacu i to,nemoze da steti
)

ja sam isla otvorenih usta kroz hotel