Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vam se pohvalim...kupila sam feenomenalne hulahopke...neverovatno su mekane i rastegljive a pamucne su(nisu ni jedna varijanta grilona)...marka je primavera a model caldidea donna...i nisu skupe...ja ih platila 510din...napokon hulahopke da mi ne spadaju...jeee

Dobro dosla Saro, :ok:
Cestitam vi koje punite tamo neke nedelje (nisam popamtila pa se vazim na salu) :aha::klap:
I ja sam juce napunila 31 nedelju.:ok:

vidis, to sam zaboravila prijaviti.....

Kako je Kockica, hoce li se moci javljati iz BG?

Devojke evo ja samo da vam se javim... ipak nisam otisla za Bg, odlucila sam da ne cimam mene i Maki toliko sad kad sam bas u bolovima... dobila sam da pijem 1,5l caja od Uve dnevno i 4x1 Palitrex od 500. Tako da sam za sad na toj terapiji, u ponedeljak idem da dam urinokulturu, bris i te gluposti, ali sad razumem zasto sam ja isla u WC toliko, zasto su me krsta bolela i zasto nisam mogla da spavam dobro i pokreti su me boleli... :sad2:
Elem ja dodjoh samo da vam se javim, ovo sedenje mi ne prija, tako da odoh natrag u krevet... budi te mi dobre, dobro dosle sve nove mamice na nasu temu, mazite tibe pa vam pisem veceras ili sutra na kratko kako sam kad odem do WCa... :cao:

Dobro dosla Saro...trece dete...ti si moj idol...koje si godiste?
Kockice, hvala bogu da je "samo upala besike"...bas me prepade...
Bonzitice i ostali izvinite al bas ne volim da kacim slicice...a i stomacic je jos mali...sledece nedelje idem na uz, valjda cu znati jel bata ili seka...jedva cekam a i frka mi je jel sve ok...
Nego Ogi je danas nesto povracao u vrticu...kazu da se bukvalno davio od slajma...ne znam odakle mu, tek juce mu je procurio nosic, i to samo malo dok je napolju, kad udje unutra nista...ili su mu gurale da ruca nesto sto ne voli pa mu se zgadilo i povratio...nemam pojma, sva sam se isprepadala, ne mogu nikoga da optuzujem, videcu kako ce biti popodne...zato sam sva bezveze..

Slazem se da nas sad ima vise nego prije! A negdje sam procitala da nateknu usne i spusti se stomak pred porod:eek: a ja se bas jutros cudim kako se spustio stomak,a sva sam natekla i grudi mi "bujaju" prebrzo :dontunderstand: nije valjda ranijeee pa u ned tek pocinje 36-ta nedelja??!

Jeco, cim udjes u deveti mesec-sve je u terminu...znaci od 36-40nedelje, sve je ok...zato spremaj torbu...i javljaj sta je bilo...SRECNO
Sto se tice "spustanja stomaka" to jeste pravi predznak, al kod mene je to izostalo, cak i kad je poceo porodjaj Ogi nikako nije hteo da se spusti...

I ja sad prvi put cujem za isti :eek: a sto ima ukuuus... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Znam za uvin caj od ranije, i ja sam morala da ga pijem, grozan ukus, bljutav.
Nego, procitala sam da se u trudnoci preporucuju caj od brusnice i od persuna, a uvin se ne preporucuje.
Zatim mi je muz rekao da ne smem da jedem svez persun jer izaziva kontrakcije, a ovde neko rece i da caj od persuna izaziva kontrakcije. Caj od brusnice se ne sme piti neposredno posle porodjaja, valjda moze da pogorsa krvarenje...
Sta ja znam, vise nisam pametna. :confused:

Hvala vam svimana podrsci. Ja imam 39 godina i sto se tice trudnoce svi su se iznenadili. Na poslu su se shokirali. Ja sam danas radila, a od ponedeljka sam na bolovanju. A za trece dete se dobijaju dve godine porodiljskog plus dve godine uvecanja radnog staza. Ja to nisam ni znala do pre neki dan. Zakazala sam razgovor u genetskom savetovalistu na Institutu za majku i dete i dubl (dabl-nemam pojma kako se pise) test. Na UZ sam cula otkucaje srca bebe, sto nije bilo u prve dve trudnoce, dobila sam i slicicu. Moj stariji sin je ljubio slicicu bebca sa UZ. malo sam dekocentrisana, mnogo mi se spava. Sve vas ljubim i pozdravljam.

visok mi je secer....5.8....sama sam kriva cele nedelje samo jedem slatkise.........

Sto bi moja baba rekla slatko ti se jede nosis decaka..hehe ali ti to vec znas...Ja sam sebe ogranicila svaki drugi dan neka cokoladica..ne mogu skroz da se odreknem slatkisa , ali ih smanjujem. A probaj vockice da jedes vise, mozda ti one smanje potrebu za slatkisima...
Ljudi moji ja jedva hodam....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back