malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
ja mislim da nikad nije bilo vise trudnica po gradu........a to su samo one koje vide........stvarno ih ima mnogo.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ja se bas jutros cudim kako se spustio stomak,a sva sam natekla i grudi mi "bujaju" prebrzo
 a ja se bas jutros cudim kako se spustio stomak,a sva sam natekla i grudi mi "bujaju" prebrzo  nije valjda ranijeee pa u ned tek pocinje 36-ta nedelja??!
 nije valjda ranijeee pa u ned tek pocinje 36-ta nedelja??!Caj od uve...dobila sam da pijem 1,5l caja od Uve dnevno i 4x1 Palitrex od 500.

Dobro dosla Saro,
Cestitam vi koje punite tamo neke nedelje (nisam popamtila pa se vazim na salu)
I ja sam juce napunila 31 nedelju.
Slazem se da nas sad ima vise nego prije! A negdje sam procitala da nateknu usne i spusti se stomak pred poroda ja se bas jutros cudim kako se spustio stomak,a sva sam natekla i grudi mi "bujaju" prebrzo
nije valjda ranijeee pa u ned tek pocinje 36-ta nedelja??!

Drage moje buduce mame, hocu da vam kazem da vam se pridruzujem!!!!!
Ja sam u 7.nedelji trudnoce, cekam trece dete, imam dva sina od 12 i 8 godina i nadam se da cu roditi devojcicu.
Za sada toliko.
CMOK!!!!
 Dobro nam dosla
 Dobro nam doslaja mislim da nikad nije bilo vise trudnica po gradu........a to su samo one koje vide........stvarno ih ima mnogo.......

nastasa...balago tebi...koliko drustvanjce.....
Caj od uve...
 a sto ima ukuuus...
 a sto ima ukuuus...  

bas sam sva slj...
 bas sam sva slj...  boli me jos uvek mnogo, ali trpi se... sta cu...
 boli me jos uvek mnogo, ali trpi se... sta cu...  ajd ljubim vas sve, mazite tibe...
 ajd ljubim vas sve, mazite tibe... 

Aha i svaka od njih zna bar jos po jednu dve trudnjache..veseloo!!!!
uvin caj...bljak....morala sam da ga pijem pre sto godna kad sam imala upalu mokracnih kanala.......
 aaaaaaaa kako je fuuuj...
 aaaaaaaa kako je fuuuj... 
Znam za uvin caj od ranije, i ja sam morala da ga pijem, grozan ukus, bljutav.I ja sad prvi put cujem za istia sto ima ukuuus...

visok mi je secer....5.8....sama sam kriva cele nedelje samo jedem slatkise.........
Uh evo sad ga pijem...aaaaaaaa kako je fuuuj...