Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro...Ja sam justala pre pola sata...
Ali zato pola noci nisam spavala...Moj muz toliko hrce da poludis! Navikla sam se ranije na to, ali sad kad ustajem da piskim, ne mogu da zaspim posle...Onda se bebac probudio i poceo tako jako da lupa i to negde unutra pa dole kao u vagini...Posle se smirio i ja nekako zaspala...Danas ce moje hrkalo traziti lek protiv hrkanja ili meni tampone za usi...:worth:

Od kako lezim, tj. dva dana, smrsala sam 1.5kg...Bas nemam apetit, mada jedem...

Vidim da imamo nekoliko trudnica pred porodjajem...Koliko cemo beba imati na forumu:super::klap:

Jedna zanimljiva informacija> Drugarica mi rekla da poslednjih dva meseca trudnoce treba izbegavati crveno meso jer ono stvrdnjava grlic a treba da nam omeksa za porodjaj...Kaze da je mislila da su babske price, ali da je u stvari naucna cinjenica...Mada onda treba povesti racuna da ne padne gvozdje...

Kako ste danas?
Kockic, Jel manje boli?

Dobro jutro...Ja sam justala pre pola sata...
Ali zato pola noci nisam spavala...Moj muz toliko hrce da poludis! Navikla sam se ranije na to, ali sad kad ustajem da piskim, ne mogu da zaspim posle...Onda se bebac probudio i poceo tako jako da lupa i to negde unutra pa dole kao u vagini...Posle se smirio i ja nekako zaspala...Danas ce moje hrkalo traziti lek protiv hrkanja ili meni tampone za usi...:worth:

Od kako lezim, tj. dva dana, smrsala sam 1.5kg...Bas nemam apetit, mada jedem...

Jedna zanimljiva informacija> Drugarica mi rekla da poslednjih dva meseca trudnoce treba izbegavati crveno meso jer ono stvrdnjava grlic a treba da nam omeksa za porodjaj...Kaze da je mislila da su babske price, ali da je u stvari naucna cinjenica...Mada onda treba povesti racuna da ne padne gvozdje...

Kako ste danas?
Kockic, Jel manje boli?

Ajoooj hrkanje :eek: jadna ti... :sad2: ali cepovi za usi su pametna stvarcica! :brus:
A to sto nam decica lupaju bas nisko to se oni namestaju, tako da posle se vrate gore... :aha: i jedi zeno, nemoj ti dodjem tamo... :azdaja:
To za crveno meso ne znam... :think: zvuci malo suludo... ali da se proveriti! :mrgreen:
Nas dve smo danas dobro, nemam bolove nikakve! :klap: samo sto sam dosta malaksala i umorna! :cmok:

mene izgleda zaza besika.....malo me bolucka.....

I mene nesto zeza,neidem cesto ali kad idem to je vrlo malo i nekako cudan osecaj,kao da pecka :( moracu sto vise vode danas,i ti isto mila :think:
Ja nikako nisam spavala,imala sam jake kontrakcije,i stomak me boleo kao kad treba da dobijem,i sad sam sva napeta,pucicu ,place mi se i nervozna sam i jos uvek me boli stomacic :cry: nije moj dan!

I mene nesto zeza,neidem cesto ali kad idem to je vrlo malo i nekako cudan osecaj,kao da pecka :( moracu sto vise vode danas,i ti isto mila :think:
Ja nikako nisam spavala,imala sam jake kontrakcije,i stomak me boleo kao kad treba da dobijem,i sad sam sva napeta,pucicu ,place mi se i nervozna sam i jos uvek me boli stomacic :cry: nije moj dan!

Bonzi ne brini i ovaj dan ce proci... :aha: sutra ce biti bolje... :cmok:

ajde molim te smiri se......neces nerviranjem nista postici.......samo ce jos jece da te boli stomak......budi dobra.......

Eto,Kpckice, vidis da brzo deluje cajic i lekici:super:

Sta je ovo svi se nesto zale na besiku? Nalivajte se tecnoscu, nema druge...

Bonzi,

Jel pijes nesto sad za kontrakcije? Kad ides kod dr? Drzi se...

Joj iskrivih se ziva u ovom polozaju...krevet me ceka...uh...odoh...:cmok:

Angi,
Ti cepovi to je dobro resenje :ok:
Ja imam srece sto se tice toga,moj muz ne hrce,spava kao beba,inace nebih mogla snjim da spavam,poludim od toga :evil:
Evo bas drugar od mog muza mu se zali kako mu zena hrce sad,nemoze da spava od nje :hahaha:(trudna je,pa od pocetka spava samo na ledjima)njoj je termin 1februara,ali rekli su 20jan da ce se poroditi.:cao:

Angi,
Pijem lekove za kontrakcije,ali nesto nocas nije pomogao :( Idem tek 19 dec kod ginekol,a 16 imam ultrazvuk,bas je daleko :(
Idem i ja u krevet,guza me boli od sedenja :roll:
Margo,
Pokusacu da se smirim :ok: e ni ja ne nosim hulahopke,nevolim,jedino kad nosim suknju,ili neke pantalonice,medjutim sad sam vise u trenerkama i farmericama tako da nemogu,samo carapice :)

Angi,
Pijem lekove za kontrakcije,ali nesto nocas nije pomogao :( Idem tek 19 dec kod ginekol,a 16 imam ultrazvuk,bas je daleko :(
Idem i ja u krevet,guza me boli od sedenja :roll:
Margo,
Pokusacu da se smirim :ok: e ni ja ne nosim hulahopke,nevolim,jedino kad nosim suknju,ili neke pantalonice,medjutim sad sam vise u trenerkama i farmericama tako da nemogu,samo carapice :)

samo se odmaraj.. a sto se tice hulahopki i meni idu na zivce ali helanke mogu da podnesem moramo nesto bar sad dok bebe zavise od nas a poslije cemo lako kad budemo same :)

Kockice,a sam imala visoko rizičnu trudnoću od početka,pila sam u jednom momentu 10 lekova.Od visokog pritiska do kontrakcija...pa na sve to i prehladu. Pila palitrex bez problema. Nemoj da brineš zbog toga.
Sad imam sina od 2 god,živog i zdravog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back