момоа
Legenda
- Poruka
- 62.362
Ne vidim koje je pravilo prekršeno, skroz ok tema za raspravu a inspirisana sličnim raspravama na drugim forumima.
Nisu ovo drugi forumi, moj sperpetuse.
Ne vidim koje je pravilo prekršeno, skroz ok tema za raspravu a inspirisana sličnim raspravama na drugim forumima.
Nije politička tema.Ja mislim na nož u leđa
Ma nije prekršeno pravilo, otkud znam ja pravila, nemam dva pišanja na krstariciNe vidim koje je pravilo prekršeno, skroz ok tema za raspravu a inspirisana sličnim raspravama na drugim forumima.
Samo sam postavio pitanje kome smo sličnijiNego što pričaš da smo braća
onda se ljudi ovde opuste, legnu da spavaju, a Bugari se šunjaju sa noževima u zubima
Hrvati nemaju dobre fore i domaći filmovi im nisu duhoviti, naprotiv, težak krindžHrvati razume se. Sa Bugarinom niti pricas isti jezik, niti se smejes forama iz viceva i domacih filmova.
Hrvati razume se. Sa Bugarinom niti pricas isti jezik, niti se smejes forama iz viceva i domacih filmova.
Pitaću te šta je smešno kad sad za novu godinu sto iljada Bugara dođu ko turisti pa samo prvog januara formiraju polukružni manevar oko beogradaSamo sam postavio pitanje kome smo sličniji
![]()
Hrvati nemaju dobre fore i domaći filmovi im nisu duhoviti, naprotiv, težak krindž
Pa meni je Goran Bogdan sexy, al je ipak rvat, ne može se to zanemaritiPa onako, meni je npr Goran Navojec smesan samo kad mu vidim onu bezazlenu polublentavu facurdu otromboljenu.
Pa meni je Goran Bogdan sexy, al je ipak rvat, ne može se to zanemariti
Hrvati nemaju dobre fore i domaći filmovi im nisu duhoviti, naprotiv, težak krindž
A ti si hrvat štaPa dobro imamo stare yu filmove, na sadasnje nisam ni misliio.
Nemojte to ko nas bre zavadi fore i fazoni
Bugarin je Bugarin, istorija je rekla svoje, a ovo je pdf istorija ako se ne varam
Ili još bolje na psihologijiTeme o Bugarima bi trebalo otvarati na Filozofiji, jer je to mnogo apstraktnije pitanje od puko istorijskog.
Ili još bolje na psihologiji
Prijatelju, Balkan nije geografska odrednica nego dijagnoza, to su pametni neki ljudi rekliVećina Srba npr. prihvata balkanski identitet (baš kao Bugari), dok većina Hrvata negira da su balkanski narod.
Kako ne, treba otvoriti pdf psihijatrija, a ne psihologijaDa znas da su u poslednje vreme tamo i poceli da mi otvaraju istorijske teme. Prvo sam razmisljao da ih suknem na ovaj pf, al onda shvatih da ustvari one i jesu za Psihologiju?
A ti si hrvat šta
Kako to misliš imaMO
Ajao ti si kao kosmopolita neki je liJa sam covek, a imamo znaci da su filmovi zajednicki za sve koji govorimo sh verziju jezika.