KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jbg Daco bas mi je zao.....znam koliko je u ovom nasem poslu lepo pobeci od svega bar na dva dana...prosto da nisi u kuci i ne mislis uvek o istim stvarima....ja ne zelim narednih deset dana torte da vidim ni na slici.......:) E kako taj glupi marfi uvek udesi kad se covek lepo organizuje i isplanira...ali neee mora on sve da pokvari......tako je i meni sjb druzenje kod Zd.....e sto bi ga posteno isprebijala samo da mogu.....
Ja se odjavljujemn do daljnjeg...ljubim vas sve pa se cujemo kad se vratim sa mora.....ako upecam tamo negde net eto me na cosetu da vam mahnem iz grcke......:D

Ja neću... bar ne još na odmor, ali noćas sam ispratila brata sa porodicom - odoše konačno.
Na početku leta su nam svima planovi bili drugačiji, ali je u ovom trenutku najbitnije da su oni ipak otputovali: i zbog klinaca, i odraslih - oboje su odavno zreli za odmor.
Pošto brat i ja radimo zajedno (tačnije: ja sam zaposlena u njegovoj firmi) kategorički sam bila za to da što se posla tiče - mogu da idu, a kako ću preživeti narednih deset dana sa ovakvim tempom i gužvom na poslu pričaću vam kad prođe :).
Pala neka kiša pa je malo zatišje... ali zato telefoni ne prestaju da zvone :zcepanje:

E ovo ipak moram podeliti sa vama. Od juče se smejem kao blesava.Juče ujutro, pre nego ću krenuti na posao, strka frka, pakujem stvari za moju princezu, ide na pripreme sa odbojkašicama. peglam, pakujem, skidam sa štrika,opet peglam pakujem-sve po spisku .Organizujem da je moj tata vozi danas do mesta sastanka,jer ja naravno radim pre podne,a mm je na putu. Organizovala sam joj juče da ode kod zubara, na čas kaligrafije, kod kozmetičara na depilaciju..Bela pena... Negde oko 11,00 sati razgovara ona sa bakom i prelistava šta još treba da spakujemo i onako kaže-eeej mama ja idem 24., a ne 23. avgusta. ladno sam previdela koji je datum!!! Rekla mi je da je danas pustim na miru da odmori od moje organizacije:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

E ovo ipak moram podeliti sa vama. Od juče se smejem kao blesava.Juče ujutro, pre nego ću krenuti na posao, strka frka, pakujem stvari za moju princezu, ide na pripreme sa odbojkašicama. peglam, pakujem, skidam sa štrika,opet peglam pakujem-sve po spisku .Organizujem da je moj tata vozi danas do mesta sastanka,jer ja naravno radim pre podne,a mm je na putu. Organizovala sam joj juče da ode kod zubara, na čas kaligrafije, kod kozmetičara na depilaciju..Bela pena... Negde oko 11,00 sati razgovara ona sa bakom i prelistava šta još treba da spakujemo i onako kaže-eeej mama ja idem 24., a ne 23. avgusta. ladno sam previdela koji je datum!!! Rekla mi je da je danas pustim na miru da odmori od moje organizacije:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:zcepanje:

Ja završila sa tortama za ovaj vikend, sad da spremim kuhinju i sledi dalje pakovanje za selidbu.

Kato, ne brini, dešava se to i drugima, koliko puta sam ja ispekla plehove, ni ne brojim. Par puta je bio zaostao slučajno i neki kolač, ali na sreću, nisam ga nikad ispekla još jednom.

Ladyns, vidi se da ne možeš bez nas. Ti čim si stigla na letovanje, odmah se javljaš. Lepo od tebe, ali odmaraj i posveti se mužu i princezicama.

Meni vec nekoliko dana kompjuter uopste nece da otvori forum, tacnije pocetnu stranicu da ali bilo koju temu kada hocu otvoriti on napise da je greska u ucitavanju strane i gotovo... znaci stvarno je skroz odlijepio od kada se moj sin citav raspust nakacio na neke igrice na FB i to moj torteni profil pa ce reci ljudi da ja samo igram, a nista drugo ne radim. Sada sam uspjel aotvoriti pas da s emalo javnem.
Pravo da vam kazem donekle mi je prijalo ovo sto sam bila citav vikend kuci bez torti, setali smo, zezali se, Dunja se oporavlja, toliko je smrsala i jos uvijek je blijeda, tjeram je da pije od kupine sok, ali nesto nije ljubitelj. Nase kratko porodicno putoivanje sam organizovala od 4 do 8.9. samo opet kazem ako Bog da srece i zdravlja pa da idemo.
Princeska, sada si i ti sebi jedan dan organizovala zasluzeni odmor od frke predhodni dan :zcepanje:
Kato, ja sam ti plehove skoro svaki 2-3 put ispekla... tako da to mi dfodje kao normalna stvar, prosto se zacudim kad se sjetim da ih izvadim prije nego okrenem prekidac za rernu da grije. Dasi SRECAN RODJENDAN, a mama ako ikako uspje da uhvati koji trenutak odmora

Da se upišem... ovdje je stvarno prevelika tišina, godišnji u punom jeku pa na ćošetu nikog... neka, neka samo se cure lipo odmorite i vratite nam se lijepe i odmorne... i ja u pauzi izmedu terapija bila malo kod rodbine, odmorila se, pa opet imala problema sa autićem po neznam koji put ove godine, a u subotu me tolika fibra uhvatila, grlo grebe, glava puca, guši kašalj, neka glupa nas viroza pokosila sve po kući... i tako bar mi nije dosadno...drago mi je da su ponovo s nama neki od starosjedioca, nadam se da će ih biti i više pa da će ćoše opet bili puno i veselo. Cure moje, želim Vam lijepu i laku noć

Kod mene uveliko pocelo opet pecenje i filovanje. Koliko sam se brinula sta i kako oko propalog putovanja, pa odlaganje, nanovo organizacija, toliko mi je fino bilo malo i odmoriti, ali zato nikako se nakaniti poceti punom parom rad opet od 0-24

DObro jutro drage moje. Kod nas lije kiša ko u sred jeseni. Samo se nadam, da neće i preko vikenda, kad treba da se selimo. Prognoziraju sunce, alikako će biti, to sam Bog zna. A biće u toj frci i malo tortica. Biće veselo, ludo i nezaboravno. Odo da ukrasim jednu hokejašku dobošku.

I kod mene grozno vreme. Ja na poslu,a kuci cekaju torte. Treba dve da pravim. Ove godine sam bas uzivala na odmoru i tako mi je tesko da se vratim u kolotecinu. Ja se otimam al ne vredi. Poso, torte, skola jos malo o neeee sve iz pocetka....
Nisam nista kacila od slicica al sam dosta radila. Septembar je kod mene uvek pun gas,a verujem i kod svih vas....
Ljubim vas sve...:*

Da, počinje škola:dash:. I ja sam u ponedeljak počela da radim, posle bolovanja, pa baš teško pada... Za petak dve torte sa šlagom, iscrtavanje crtanih junaka..biće gužve. Ja radim do 15h a dolaze po tortu u 16 i 17h.. A sa šlagom ne mogu prethodno veče da crtam jer tamnije boje ofarbaju svetlije...Nekad me baš smori to bockanje..

Evo, skuplja se drustvo nakon ljetnjeg plandovanja, posao, posao i samo posao... Jeste da je tesko se naviknuti na radne obaveze, ali izgleda bolje i to nego pripremati se za skolu, jer to djecijim glavicama jako tesko pada :zcepanje: Meni sin kaze jutros dok ga ganjam da vidi koje mu nove sveske trebaju, da slozi svoju ladicu i dio ormara sa rekvizitima za skolu:"Lako je tebi mama, ti ne moras da se sada opet ucis na skolu!!!"

Baš sunčan... Ja jutros poranila jer sam imala hiljadu baveza, izadjem na terasu (okrenutu ka istoku) i učini mi se baš toplo, ja lepo navučem haljinicu bez rukava kad izadjem na ulicu, a svi ljudi u dugim rukavima. Da ne spominjem da sam se zaledila dok se nisam vratila kući. A juče je pljuštalo ceo dan kao u sred jeseni.
Inače mene nije bilo prethodnih dana jer mi se pokvario laptop, odnosno crkao je harddisk. Jedva ga juče središe, a podatke sa starog hard diska čekam pošto još uvek izvlače. Sad završavam jednu torticu, a posle krećemo za Zaječar sa još jednom ženom, gostujemo u nekj emisiji na lokalnoj televiziji da bi izpromovisale tortijadu koja je sledeće subote.

Bok cure, samo da Vam :bye:...pratim redovito šta se dešava, ali u putu pa se nestignem javit svaki put...sutra škola počinje pa ove silne pripreme...neznam da li mi je draže kad su praznici ili kad se već svi vratimo u kolotečinu...samo znam da ovo izludi...šaljem Vam veliki :zag:

Back